Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

geçmiş olsun arkadaşım. motorunda geniş ayaklık varmıydı , geniş ayaklıklarda bir nevi koruma demiri görevi görüyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ***Hyosung GV250 Aquila***
    motorum tamamen standart aksesuarlardan oluşuyor, geniş ayaklık fln yok yani ama normal ayaklıkta düşünce kapanmasına rağmen sanki racinglerdeki gibi az da olsa dışa doğru bir çıkıntı yapıyor we anladığım kadarıyla bu çıkıntıda motoru korumaya yetti, ama benim düşüş çok yumuşak oldu, tam duracakken düştüğüm için hızım en fazla 20 flndır heralde, daha hızlı olsaydım kesinlikle motorun bi yerleri hasar alırdı
    bu seferlik sadece sol aynam yamuldu ve debriyaj kolunun tam ucu çizildi
    yumuşak düştüm diyorum gerçi ama omzum hala ağrıyo...

geçmiş olsun

tekrar geçmiş olsun arkadaşım. Bende Gv 250 ile kaza yapmıştım ve geniş ayaklıklar bayuağı işe yaradı. Geniş yayaklıkları unutma sakın arkadaşım sana tavsiyem.

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte kelepir diye buna denir herhalde...Hayırlı olsun...makina 10 numara...ve 8000 ytl...akıllara zarar...
    Mete ciğim çok uçuk bir fiyat değil ki bu. Sıfır alınan her araç kafadan zarardır, yani sıfır aldığın bir motoru 1. senesinde %30-35 düşük fiyata ancak satabilirsin.

Bunun örneklerini ilanlara bakarak anlıyabilirsin.

Honda 600 RR sıfırı 23.000 YTL - 2006 modeli 15-16 bin YTL.

Honda 1000 RR sıfırı 28.000 YTL - 2006 modeli 19-20 bin YTL.

Yamaha Fazer sıfırı 17.600 YTL - 2006 modeli 12.500 - 13.000 YTL.

Kawasaki ZX10R sıfırı 32.000 YTL - 2006 modeli 22.000 YTL

Gibi örnekleri çoğaltabiliriz, verdiğim rakamlar sahibinden.com dan alıntıdır. Yani daha pazarlık payı bile var

TAMER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAYsuper light150,HYOSUNG GT250

Motorumu sattım...

Arkadaşlar Merhaba herkese;

Motorumu geçen hafta sattım.Şimdilik eski motorumla idare ediyorum.İgilenen olursa tam takım motosiklet kıyafetlerim var onları da satıyorum.Link'i aşağıda bakabilirsiniz.

http://www.motosiklet.net/forum/satm...tml#post575792

Motosikleti
    hyosung gt250-r /2007
    hyosungculara selam ben mehmet hyosung gt250-r aldım ve aranıza katıldım . bu arada NBC den BorA beye tesekkur edıyorum butun sorunlarla ugrastı ve cozdu bu servıslerden cekecekmıyız hep boyle BorA bey su servısı acında kalıtelı bı hızmet gorelım artık
    CoolsnakE
    Hyosun gt250r

lautreamont - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı olsun Tekerin düz bassın.

Bora dır yapar. :D

Motosikleti
    hyosung 250r orange thema
    evet arkadaşlar motorumu sattım ve sıra aranıza katılmaya geldi fakat gt 250 mi yoksa r mi karar veremiyorum aslında r yi istiyorum fakat oturuş pozisyonunda ağırlık bileklerde oluyor ve bu da uzun yolculuklarda çekilmez olarak düşünüyorum doğrmu düşünüyorum cometin daha rahat bi oturuş pzisyonu var gibi acaba r modeline cometin gidonu'nu taksak nolur birde satmayı düşünenler var ise bana ulaşsınlar şehir önemli değil ama lütfen makul rakamlarla gelin 1 2 fazla versem zaten sıfırını alırım diyeceğim rakamlarla değil

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    adaminbiriyim comet ile R ın selesi ve boyutları aynı.

Tek fark comette ki gidon farkı, ve evet daha yüksek ve R a göre daha rahat.

snrtrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway sl 150 / hyosung gv 650
    bir kaç saat önce aquleria ya binen birisi olarak nazar değmesin diyorum

sanki yeniden doğdum biraz gaza asılınca fırlıyor alet.. üstünden atıcakmış gibi hissettim

herkeze kazasız şürüşler aman gazaa gelemeyelim
    koluna taktığın kask kafanı korumaz

trasher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    kardeş keeway ı naptın gv650 mi gv250 mi annamadım :D hayırlı uğurlu olsun alpere dün mesaj attım ama karşıdaymış görüşemedik
    [COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı giallorosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250 sarı
    Alıntı adaminbiriyim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşlar motorumu sattım ve sıra aranıza katılmaya geldi fakat gt 250 mi yoksa r mi karar veremiyorum aslında r yi istiyorum fakat oturuş pozisyonunda ağırlık bileklerde oluyor ve bu da uzun yolculuklarda çekilmez olarak düşünüyorum doğrmu düşünüyorum cometin daha rahat bi oturuş pzisyonu var gibi acaba r modeline cometin selesini taksak nolur birde satmayı düşünenler var ise bana ulaşsınlar şehir önemli değil ama lütfen makul rakamlarla gelin 1 2 fazla versem zaten sıfırını alırım diyeceğim rakamlarla değil

aralarında ki fark sele değil gidon farkı

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    arkadaşlar mart ve haziran arasında motorumu değiştiricem hayırlısı ile,siyah 250 gt arıyorum yardımcı olursanız sevinirim özellikle nisandan sonra satarım diyenler olursa çokda güzel olurkeyifli sürüşler
    Ride your way

snrtrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway sl 150 / hyosung gv 650
    Alıntı trasher adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş keeway ı naptın gv650 mi gv250 mi annamadım :D hayırlı uğurlu olsun alpere dün mesaj attım ama karşıdaymış görüşemedik
    abicim gv 650 alet taş taş süper gaza dokun seni geriye atıyor..

şimdi insanların motorlarını neden arttırdıklarını anlıyorum ..

kazasız sürüşler herkeze

keewayim duruyor satıp 250 comet alıcam abim bana bi çıkma yaparsa
    koluna taktığın kask kafanı korumaz

Arkadaşlar öncelikle herkeze selamlar; uzun bir süredir motor merakım var, ama şimdiye kadar hiç motor kullanmadım, başlangıç olarak ehliyete yazıldım inşallah mayıs ayında alacağım, araştırmalarım sonucu GV 250 veya GT 250 almayı planlıyorum, bazı arkadaşlar hiç motor kullanmadığım için taha küçük bir motorla başlamamı istiyorlar mesala scooter la, veya daha ucuz cin malları ile, bende aldığım motorda problem yaşamak istemiyorum, yeni başlayacağım için başlamadan motordan soğumak istemiyorum açıkcası, yorumlarınız ile katkıda bulunursanız sevinirim

cem.alper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benim tavsiyem scooterla başlama scooterlar daha dengezi aletler bence tekerlekleri küçük ve dengeni kaybedersen ayağını koyamazsın

daha deneyimlilerin fikirlerinede saygılıyım ama ben çin li motorla başladım

keeway im hala sağlam görüntüsüde bence çok ideal sonrada 650 ye zıpla derim

100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer

hyosung severler slm

ben 250 gtr arıyorum ama 0 km ile 2.el arası çok fiyat farkı varmı? ve orjinalinde repsol rengi varmı?????

Motosikleti
    hyosung rt125 karion
    Alıntı €rKUt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben 250 gtr arıyorum ama 0 km ile 2.el arası çok fiyat farkı varmı? ve orjinalinde repsol rengi varmı?????
    genelde insanlar 2. el piyasasının pahalılığından şikayet ediyor ama uygun fiyata 2. eller bulunuyor araştırılınca, ki zaten hyosung'un en çok talep gören modelini istiyorsun. renklere gelince türkiye'ye sadece tek renk; sarı, siyah ve kırmızı geliyor şu anda. bu sene çift renkler de gelecekmiş fakat hem yeni model, hem de renkli olmanın getirdiği fiyat farkıyla (1000 lira gibi birşeyden bahsediliyor)... repsol renkleri olacağını sanmıyorum ama aralarında.
    Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:

Motosikleti
    hyosung 250r orange thema
    arkadaşım orjinal repsol rengi yok fiyat farkıda yok çünki herkezi kek görüyorlar sıfırı ile 2. el arasında 1 -1,5 fark var oda hepsi nasıl olduysa durduğu yerde yan yatmış yani kimsenin satmaya gönlü yok sıfır bak
    2 haftadır 2,el arıyorum gtr 250 en uygunu 5500 ytl granej kırık giderken yatmış yada 7 civarı ki zaten sıfırı 8 çift renkli olnklar 9 civarı

ha bu arada makul fiyata yani oluruna satan varsa para hazır ama motor yok bana ulaşın

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler