Sağolun Arkadaşlarım...
Umarım hep beraberce , hep güzel paylaşımlarla devam ederiz...
Sağolun Arkadaşlarım...
Umarım hep beraberce , hep güzel paylaşımlarla devam ederiz...
[B]“Gerçekçi insanlar sınırlarını bilirler ve dünyaya uyum sağlarlar, oysa hayalperestler sınırlarını bilmezler, onlar dünyayı kendilerine uydururlar ."[/B] (Bernard Shaw)::sefereee
arkadaslar bende sonunda bir hyosung kullanıcısı oldum,mavi gt 650 aldım.
herkeze kazasız günler dileğiyle...:?
2 yıl ve 30000 km yapan her makinede kullanıma göre sorunlar oluşabilir bu doğal arızanın halledilmesi önemli o çok bilinen markalardan kimlerin neler çektiğini topicleri incelersen görebilirsin servise alınmayan motosikletleri bile okuduk buradan...Bence gönlünden ne geçiyorsa onu al hayırlısı olsun arkadaşım...
Orhanay,
hayırlı olsun.Çok iyi bir makina almışsın, gücü hissedeceksin.
tesekkurler arkadaslar cok sag olun
Arkadaşlar bu race modellerinde sele yükseltme alçaltma varmı ben geçen gün denedim fakat biraz boy problemim olduğu için ancak baş parmaklarım yere değebildi.
orhanay motorun hayırlı olsun. Sağlıklı kazasız sürüşler dilerim
orhanay
çok merak ettiğim bir alet .. motor tecrüben ne bilemiyorum ama bize tecrübelerini yazarsan seviniriz ..hayırlı olsun.. birdesakıncası yoksa kaçaaldığınıda yazarsan memnun oluruz...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
sevgili bbrr motor 1800 km de 8000 ytl ye aldım daha once 3000 km scooter 12000 km regal raptor tecrübem var ama motoru alalı 3 gu oldu ama 3 gundur yağmur camur daha detaylı bir sürüş gerçekleştiremedim ama performans olarak acyip iyi geldi bana gazı actığımda sanki beni ustunden atacak gibi,birde R1 i olan bir motor ustası tanıdığım var o bir denedi cokbeğendi cok atak falan dedi
havalar düzelsim işallah daha detaylı yazarım,birde resimleri ekleyeceğim işsllah yakında
orhanay
güle güle bin dediğim gibi benim alma listesinde olan bir alet ..1800km=hiçbişi ..yani motoru sıfır aldım diyebilirsin ..o paraya alınabilecek en kaliteli en iyi motoru almışsın ..comet istediğimde lacivertini istemiştim ama yokmuş.. yani senin alet istediğim renk ..80 beygire yakın çok güçlü bir alet RR ile alakası yok ..bence sağ ali biraz terbiye etmen gerekicek ..bakarsın 2007 yaz sonu senle motordaş olabiliriz.. deneyimlerini merakla bekliyoruz..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Bir polis motoru olarak cruiser sınıfı;
arkadaslar havalar biraz düzelmişken haftasonu bir buluşma tarzı birşeyler falan yapsak birbirimizin motorlarına bakardık ,tanışırdık,herkez cok durgun topiğe fazla yazan da yok
Orhanay,
Motora binmeyi çok özledim.Ama Ankara da kar kış kıyamet...
Bekliyoruz,sevgiliyi bekler gibi.İnşallah fuara motorla gideriz.Kimbilir orada görüşürüz belki.
Ankaralı Hyocularla da bir tanışsak artık diyorum.
Arkadaşlar gt250r ıma kavuştum Çoook ama çoooook mutluyum sizinle paylaşayım dedim. Umarım motor hayali kuran herkes bir gün hayallerine kavuşur. Benim gibi çıldırır
Aydınlık azaldıkça karanlık artar.
Kaskımızı takalım arkadaşlar.
arkadaşlar sitenize yeni üye oldum herkese merhaba
hayırlısı olsun qwerter
asca merhaba..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
teşekkürler preatoiran
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)