MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Ocak 2007, 23:55
ERYİLMAZ adlı üyeden alıntı
evet benim baktığım motosiklet sahibi recep diye birisiydi hatta motosiklete araba balatası taktığınıda söylemişti yazmayı unutmuşum.ben motosikletten fazla anlamam .motora baktığımda depo ve granajı görünce açıkçası soğudum sen yinede bak istersen .
Dün telefonla görüştüm, evet Recep'miş adı, senden sanki birşey duymamışım gibi konuştum adamla, bi ağzını yokladım, dedim grenajda fln bişey var mı, motorun eziği çiziği fln, hiç düştü veya yan yattı mı? Hayır hiçbişeyi yok dedi; belki de grenaj değiştirdi, yatmadı diye yalan söölüyo.. Pek güvenilir değil anladığım kadarıyla
Reklamlar
-
28 Ocak 2007, 01:21
dreamdark adlı üyeden alıntı
Dün telefonla görüştüm, evet Recep'miş adı, senden sanki birşey duymamışım gibi konuştum adamla, bi ağzını yokladım, dedim grenajda fln bişey var mı, motorun eziği çiziği fln, hiç düştü veya yan yattı mı? Hayır hiçbişeyi yok dedi; belki de grenaj değiştirdi, yatmadı diye yalan söölüyo.. Pek güvenilir değil anladığım kadarıyla
granaj değiştireceğini zannetmiyorum zayten satmaktan vazgeçtiği yazıyor ilanda.benim konuştuğumda spor salonuna koşu bantı falan alacağını söylemişti. motordaki darbeleri görünce soğudum içime sinmedi.vazgeçtim şimdi aramaya devam bakalım ne bulacağız.işallah en kısa zamanda bizimde bir motosikletimiz olur.
-
28 Ocak 2007, 12:28
gt 650
herkeze iyi gunler
arkadaslar kızıltoprakta istanbul motorda 2. el 1800 km de lacivert bir gt 650 var onu almayı dusunuyorum bu motor hakkında bilggisi olan varmı?
birde eski regal raptor 250 cc kullanıcısıyım bu motoru bana tavsiye edermisiniz
-
28 Ocak 2007, 19:14
Süper Moderatör (BBRR)
orhanay
burda yazıp çizen herkes hyo sahipleri bu yüzden sana gelecek cevap çok objektif olmayabilir ..içimizde aktif yazan gt 650 sahibi benim bildiğim kadarı ile yok gv 650 kullanan var ama ..her iki motorda aynı motoru kullanıyor . raptordan sonra gt 650 seni uçurur azınsanmıyacak bir beygir gücü ve hızı var .bence o paraya alabileceğin en iyi motor.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
28 Ocak 2007, 23:04
Arkadaşlar İSTANBULDA motorsiklet kiralayan yerler mevcutmu acaba.Bilen varsa bizimle paylaşırsa sevinirim.
-
29 Ocak 2007, 02:32
-
29 Ocak 2007, 09:57
orhanay adlı üyeden alıntı
herkeze iyi gunler
arkadaslar kızıltoprakta istanbul motorda 2. el 1800 km de lacivert bir gt 650 var onu almayı dusunuyorum bu motor hakkında bilggisi olan varmı?
birde eski regal raptor 250 cc kullanıcısıyım bu motoru bana tavsiye edermisiniz
selam,o motoru biliyorum az binilmiş temiz bir motordur. Anlaşabilirsen hiç kaçırma. hele global fiyatlarını arttırmışken.
-
29 Ocak 2007, 12:21
ertuğrul kardeşimizin vefat ettiğini bugün öğrendim çok ama çok üzüldüm allahtan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyorum...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
-
29 Ocak 2007, 12:40
istanbullu arkadaşlara bir sorum olacak. Sahibiden.com da bir sürü 6.000-6.500 arası gt250r var ama ibirçok kişi motor aramasına ramen onlara rağbet göstermiyorlar. Motorlar hep sorunlumudur neden satılmıyor. Bir ikincisi sitemizin üyesi bir arkadaş Balıkesirde 6500(pazarlık edilmiş hali) GT250r satıyor. Motorun durumu mükemmel. Ne dersiniz bu paraya değermi yoksa İstanbula gelip araştırayım mı?
Aydınlık azaldıkça karanlık artar.
Kaskımızı takalım arkadaşlar.
-
29 Ocak 2007, 12:51
sahibinden.com da ki ilanların çoğunluğu(hepsi değil) garanti dışı motorlar buyüzden rağbetde az oluyo haliyle çünkü bende bikaç ilana baktım onlarda egzos değiştirilmişti. Bence sen öncelikle yakın olduğun motora bak içine sinersede bi servise gösteriver olmadı burdan forumdan başka motor ararsın olmazsa internetten bakarsın....
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
-
30 Ocak 2007, 08:31
Arkadaşlar,
Bugüne kadar hep izleyici olarak takip ediyordum, ancak bugün itibarıyle artık ben de aranıza fiilen katıldım
Umarım ben de motorumla ilgili sizlerle hep olumlu şeyler paylaşırımmmm...
[B]“Gerçekçi insanlar sınırlarını bilirler ve dünyaya uyum sağlarlar, oysa hayalperestler sınırlarını bilmezler, onlar dünyayı kendilerine uydururlar ."[/B] (Bernard Shaw)::sefereee
-
30 Ocak 2007, 08:58
Burchuck adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,
Bugüne kadar hep izleyici olarak takip ediyordum, ancak bugün itibarıyle artık ben de aranıza fiilen katıldım
Hayırlı ve uğurlu olsun..
Aman dikkat edelim, kasksız, korumasız yola çıkmayalım..
-
30 Ocak 2007, 11:20
Burchuck adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,
Hoşgeldin Burçuk
Aslında Hyosungcular bu sitede çok fazla ama, sen bildiğim kadarı ile 5. GV 650 sahibisin.
Hayırlı olsun
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
30 Ocak 2007, 14:11
Ahh benim de olsa :D
Hayırlı olsun...
-
30 Ocak 2007, 14:20
hayırlı olsun
burchuck motorun hayırlı olsun. Kazasız sağlıklı günlerde binmeni dileriz.
-
30 Ocak 2007, 17:11
Ertuğrul kardeşimi bu topicte tanıdım ilk,hep olumlu yardımseverdi,kimseyi tersleyip polemik yaşadığını bilmem.
Bu başlıkta ortak biçok şey paylaşıp öğrendik.
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
Ailesine sabırlar dilerim.
AKLIN MOTORUNUN ÖNÜNDE GİTSİN
-
31 Ocak 2007, 15:09
Merhaba...!
Artık ben de 4500 km lik GV 650 tecrübemden edinmiş olduğum bilgileri sizlerle paylayaşayım dedim.
İlk olarak şunu söylemek istiyorum, altınızda Gv 650 gibi bir makina var ise, sağ elinizi acilen terbiye etmeyi öğrenmeniz gerekmekte kesinlikle. Makinanın teknik özelliklerine bakıldığında, bir cruser dan beklenenin aksine maksimum gücünü, düşük devirler de değil, yüksek sayılabilecek devirler de vermekte makina. Race makinalar dahil, kendi cc sindeki her makinayla peşpeşe gidebilecek durumdaki bir makina. Yani oldukça hızlı.
Sağ elinizi terbiye ettiğiniz ve vites aralıklarını kavradığınız andan itibaren. Şehir içinde bir scuterdan farkı yok kullanmanın. İnanılmaz rahat, atak ve manevra kabiliyeti çok yüksek bir makina. Bana virajlara girerken hep, makina sanki virajı kendi görüp ona göre yatıyormuş gibi geliyor. İnanılmaz rahat. Vibrasyon sorunu yok denecek kadar az. Soğuk motorla yüksek devirle kullanırsanız vibrasyon yükseliyor. Motor ısınıp formunu bulduktan sonra %60-70 azalıyor.
Bir Düzce, bir Adapazarı ve bir kez de Tekirdağ Çerkesköy yolu yaptım. Uzun yolda performans inanılmaz. Ama boyum 185 olmasına ve kol ve bacak boylarımın boyuma göre oldukça uzun olmasına rağmen. Uzun sürüşlerde bir parça sırt ağrısı yaşatıyor. ( Gerçi bende cam olmadığı ve ortalama 160 - 190 km aralığında gittiğimi ve her seferinde de havanın rüzgarlı ve soğuk sayılabilecek bir düzeyde oluşunu da göz önüne alırsak. Yazın aynı şartlarda tekrar denemek gerek diye düşünüyorum). Ben 219 km otobanda anlıkda olsa gördüm. Ama gerek camım olmadığı için, gerekte eşim ve kızım aklıma geldiği için daha fazla zorlamadım. Şunu söylemeliyim 219 a hiç zorlanmadan çıktı, daha üst hızlara mutlaka çıkacaktır. Limitinin o kadar olmadığını hissettirdi makina bana.
Benim makinam sıfır aksesuar. Makinayı bu çıplak hali ile çok sevmeme rağmen, uzun yol için gerekli aksesuarları bu yıl istemesem de takmak zorunda kalacağım sanırım.
Şimdi bu makinanın hiç mi kötü bir şeyi, bir sorunu yok mu kardeşim diyecek olanlar için söyleyebileceğim şu olabilir ancak. Benim için sorun değiller ama başkaları için sorun olabilirler. Benzin deposu kapağından ve gösterge panelinden yüksek devirlerde, ne yaptıysam kesemediğim bir cızırtı geliyor. (çeşit çeşit contalar, kauçuk destekler neler denemedim. Yok yok, kesilmiyor)
Debriyaj telim koptu her makinada kopacaktır, beni sinirlendiren ve üzen kopması değil. Anadolu yakasının tek bayisinde bir debriyaj teli bulamamam oldu. Bunun dışında benzin koyup geziyorum. Başka bir sorunum yok.
Km lerim arttıkça buradan mutlaka sizlerle paylaşacağım.
Sevgiyle...
31 Ocak 2007, 16:52
-
31 Ocak 2007, 17:09
Harika olmuş, artçıların rahatlıkla binebilir artık.
-
31 Ocak 2007, 23:24
Bir vefa ve saygı duruşu anlamında gerçek anlamda değerli bir insanı tanımış olmanın içimdeki yarası ve burukluğuyla sana yolun açık olsun diyorum sevgili Ertuğrul kardeşim Yüce Allahım rahmet eylesin...
Eğer geçmişte bu topicte yazılanlara dönüp bakacak olursak burası aslında rahmetli kardeşim için birşeyler yazmanın tam yeri eminimki bilen dostlarım beni anlayacaklardır...Rabbim toprağını bol eylesin...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler