Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    matiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı METALİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar gt 250 race modelinin amerikada satış fiyatı 3699 usd ( 5250 ytl) burdaki ithalatçı arkadaşlar sanki biraz yüksekten satıyor gibi elbet vergi farkı vardır ama yinede fark çok geldi bana
    Turkiyedeki gibi bir vergi sistemi dünyanın hicbiryerinde olmadığı için fiyatların bu kadar yüksek olması gayet normal... .

Dünyanın en yuksek oranlı vergisi, özel tüketim vergisini vatandaşa kaktırıp bir de bunu katma deger vergisinin matrahına ekleyerek ikinci turu dönen başka ülke yoktur herhalde....

Fiyatlara gelince Ben Ankara'daki bayii ile Hyo GT 250R hakkında 3 hafta önce konustum.

3 hafta önce anahtar teslim 8.400,00 YTL idi ancak 1 ay icinde ellerinde bulunan modellere yaklaşık %8 zam geleceğini solemişlerdi, şu anda son durum ne bilmiyorum.

Mart 2007 de gelecek olan çift renk Hyo GT 250R ların fiyatları ise 10.000,00 YTL civarında olacağını söylemişlerdi.

Bakalım Zaman ne gösrerecek....

Alıntı trasher adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bnce giysi kask vs için elinizi çabuk tutun fiyatlar yaza fırlıyo bildiğiniz gibi ayrıca yeni motorlanan arkadaşlarımızada hayırlı olsun dielim yannız bu topicte bişiler var 2.sayfalara düşmeye başladı nedendir bilmiyorum ayıp oluyo ama...
    Trasher siddetle tavsiyelerini bekliyorum... Su ekipmanları seçmek harbi zor iş .İşin içinden bir türlü cıkamadım ben

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    johnny_rook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı matiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3 hafta önce anahtar teslim 8.400,00 YTL idi ancak 1 ay icinde ellerinde bulunan modellere yaklaşık %8 zam geleceğini solemişlerdi, şu anda son durum ne bilmiyorum.

Mart 2007 de gelecek olan çift renk Hyo GT 250R ların fiyatları ise 10.000,00 YTL civarında olacağını söylemişlerdi.

:
    ben motoru nisan 2006 da aldım o günden beri hyosung modellerine zam geldi gelecek, her bayi aynı şeyi söylüyor, enteresan bir starateji, bu arada umarım zam hiç gelmez yanlış anlaşılmasın, sadece dikkatimi çektiği için yazdım

ben motor dışı ekipmanlara yaklaşık 1.500 YTL odedim şimdiye kadar
    kask : shoei_syncrotec
    mont : revit (mevsimlik, içi çıkabiliyor)
    eldiven : yazlık -revit / kışlık - zen
    bot : yazlık - oxtar / kışlık - no name (made in Turkey)

Motosikleti
    movistar
    evet zam olayı şüpheli...
    banada yılbaşında kesin gelecek demişlerdi ... hala 8250 fazla inanmamak lazım
    bu arada çift renk resimleri mevcut mu?

Lyyndo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Anladıgım kadarıyla fıyatlarda degişme olmamış aman degişmesin ben almadan. bu arada hyosung krediyi nasıl veriyo bilgisi olan warmı kefildi hipotek vs...

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    10000 ytl ye 0 km gt250r mı? 2004 model 12000kmde cbr600f mi? e bukadar da olmaz artık ötv,kdv,vgv ( vatandaşa girdi vergisi ) bu ne yaa
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motorun konjiktörü arızalı daha doğrusu yeterli şarj yapmıyo far yanmadığı sürece aküyü yeterli şarj ediyo ne zamanki far yanık kullanıyorum bu sefer akü boşalıyo.. tam 20 gün önce servise gittim ve garantiden deiişecek onayı aldım 2 hafta önce maille durumu globale bildirdim
    global kendilerine ulaşan bir bilgi olmadığını bana iletti .eğer bayi siparişi geçerse bana geri döneceklermiş.

geçen cuma akşamı saat 16:55 te bayi benim yanımda garantiden parça siparişi formunu doldurup fax ı yolladı henüz bişi yok bakalım nolcak daha kaç gün motoru iterek çalıştıracaz ..

cuma güğnü izmire gidecem motoru farsız kullanmak iyi olmayacak mecbur farla kullanacaz..izmirde motoru itecek birini elbet buluruz..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

songoku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı cobalt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10000 ytl ye 0 km gt250r mı? 2004 model 12000kmde cbr600f mi? e bukadar da olmaz artık ötv,kdv,vgv ( vatandaşa girdi vergisi ) bu ne yaa
    10000 Ytl ye 2004 600f cok zor...ancak yana yatmis grenajlarda sorun olanlarindan bulursun. En azindan ankarada 2004 600f piyasasi 11750 gibi rakamlardan baslio. Nacizane gorusum tabiiki...

marten1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ 6 Diversion F
    Arkadaşlar Hyosung GT 650 full depo kaç km gider bir de litre başına kaç ykr yakıyor

öylebiraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hoysung GT250R Kan Krmızı
    ben ist bursa yolu arası bir depo bitirdim ama bursada gezdim epey.

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    dün sordum sıfır fiyatını bayiye arkadaşlar 8500 yl dedi
    comet i ise 7000 ytl dedi fiyatlar nasıl ???

comet çok kalıplı duruyor birde 2007 ler su soğutmalımı sormadım ama radyatör vardı üzerinde cometin yaklaşık 25 cm çapında ??? yanlışım var ise düzeltin lütfen fazlada incelemedim ama
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

O sordugun 2006 dakilerin aynısı olmalı(benımde almam gereken motorr..)

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    Alıntı songoku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10000 Ytl ye 2004 600f cok zor...ancak yana yatmis grenajlarda sorun olanlarindan bulursun. En azindan ankarada 2004 600f piyasasi 11750 gibi rakamlardan baslio. Nacizane gorusum tabiiki...
    soyle soylıyeyım elınde nakıt 10000 varsa bıraz arastırma ve sabırla bulunur
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

Arkadaşlar bende de RX 125 modeli var şu aralar elektirik tesisatında sorun yaptı 1999 model eğer elinizde şema veya benzeri bir bilgi varsa lütfen bana yollayın şimdiden teşekkürler. (yildirim1981adana@hotmail.com)

hayatımHepyek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250 - CBF250 - yok
    comet çok kalıplı duruyor birde 2007 ler su soğutmalımı sormadım ama radyatör vardı üzerinde cometin yaklaşık 25 cm çapında ??? yanlışım var ise düzeltin lütfen fazlada incelemedim ama
    O sordugun 2006 dakilerin aynısı olmalı(benımde almam gereken motorr..)
    motor yağ soğutmalı (gt250) o da yağ radyatörü. hep öyleydi. gt650 ler su soğutmalı.

İşte dedigim gibi 2006 ve oncesi yag sogutmalı arkadasın sorduguda yenı cıkacak kasası degil

Incredible - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Üzgünüm ama yok!
    Herkese selam arkadaşlar. Geçen Global Motor'a e-posta gönderdim. İşte 2007 yılında Hyosung modellerinde ne gibi değişiklikler olacak onları sordum. Yeni modeller ithal edecekler mi onu sordum. Cevap gelirse elbette siz hyosungcu kardeşlerim ve abilerimle paylaşacağım. Saygılarımla...

Evet arkadaşlarım ve abilerim Global motor'a gönderdiğim e-postaya cevap geldi. Aynen aktarıyorum, benim gönderdiğim posta;

"Merhabalar. Uzun zamandır kendime bir motosiklet almak arzusundayım. Kendimce yapmış olduğum bazı
    araştırmalar var. Seçeneklerim arasında satmakta olduğunuz, Hyosung GT250R'da bulunmakta. Şuan için piyasa
    araştırması yapan biri olarak sizlere bazı sorularım olacak. İlk olarak;

1- 2007'de Hyosung GT250R'ın tasarımı değişti mi?
    2- 2007 yılında, Türkiye'ye gelecek Hyosung GT250R modelinin motor aksamında ne gibi değişiklikler olacak?
    3- Yine 2007 yılında ürünlerinize zam yapmayı ve yeni modeller ithal etmeyi düşünüyor musunuz?

Bu sorularıma içtenlikle vereceğiniz cevapları dört gözle bekliyorum. İlginize çok teşekkür ederim.

Sevgi ve Saygılarımla
    Selim YAHŞİ "

Gelen cevap ise şöyle;

"Merhaba ,

Öncelikle marka ve modelimize gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz..

Gt 250 r modelimizde gerek tasarım gerekse motor aksamında bir değişiklik olmayacaktır…

Modeldeki değişiklik; mevcut sarı, siyah ve kırmızı renklere ilave olarak cift renkli siyah kırmızı, sarı siyah gibi renkler ilave edilecek olmasıdır…

Yeni sezonda lansmanını yapacağımız 125 cc ve 250 cc olmak üzere iki motor seceneği bulunan ms 3 125 ve ms 3 250 modelleri ( maxı scooter )

Piyasada olacaktır… fiyatlarımızda kücükde olsa bir ayarlama gündemdedir… etkilenmemek için hızlı bir şekilde size en yakın bayimiz ile

Görüşmenizde yarar vardır…

Yolunuzda farınızda açık olsun …

Güvenli sürüşler dilerim

Metin Doğan

Bölge satış müdürü

metin@globalmotor.com.tr"

Gelen cevap aynen yukarıdaki gibidir. Saygılarımla...
    [b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
    [COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]

Motosikleti
    movistar
    yaw şu çift renklerin fotolarını bulamadım bi türlü...
    incredible a da tşk...

comet-666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -----------
    Zam Zam ZAM!! kötülük habercisi olmak istemezdim üyeliğimin ilk gününde ama bakınız yeni fiyatlar. www.globalmotor.com.tr

trasher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Evet zamlar geldi hyosung u olan arkadaşların işine yaradı bir bakıma ama olmayanıda üzdü gerçekten enazından Fuara kadar böyle gitmesini temenni ederdim yinede bayiilerle sıkı pazarlıkla peşin parayla hemen 8250 YTL ye alınabilir diye düşünüyorum bence almamış ve ciddi alacak olanlar şansını denesin 1 hafta sonra o şansta elinizde olmaz...

Alıntı matiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Turkiyedeki gibi bir vergi sistemi dünyanın hicbiryerinde olmadığı için fiyatların bu kadar yüksek olması gayet normal... .

Dünyanın en yuksek oranlı vergisi, özel tüketim vergisini vatandaşa kaktırıp bir de bunu katma deger vergisinin matrahına ekleyerek ikinci turu dönen başka ülke yoktur herhalde....

Fiyatlara gelince Ben Ankara'daki bayii ile Hyo GT 250R hakkında 3 hafta önce konustum.

Trasher siddetle tavsiyelerini bekliyorum... Su ekipmanları seçmek harbi zor iş .İşin içinden bir türlü cıkamadım ben
    bence biraz sabret kış indiriminden yararlanmasanda olur şunun şurasında 2 ay kaldı Fuar'a çok çok SÜPRİZ FİYATLARLA EKİPMAN SAHİBİ OLUNABİLİNİYOR... ama sana tek tavsiye Kask'ın ilk 4 kask içinde olsun gerisini illaki yavaş yavaş ayarlarsın inanki airoh tan sonra kafama kask taktığımı SUOMY hissettirdi ve ben aldığımda ve hala indirimli yerde 225€ korlas ta 329€ mükemmel rahat bir kask..
    [COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]

Motosikleti
    movistar
    zam gelir hoş gelir...
    şemsiye oldu belliydi zaten

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler