Arkadaşlar. gt250 nin performans eksozlarının fiyatlarını bilen var mı?
Kullanan varsa, ses ve performansta herhangi bir değişim yaşadılar mı?
Arkadaşlar. gt250 nin performans eksozlarının fiyatlarını bilen var mı?
Kullanan varsa, ses ve performansta herhangi bir değişim yaşadılar mı?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Bende gt250 de dıjıtal kadran yok dıye bılıyorum vede race dıreksıyon yok galiba.GT250de kadran dıjıtal degılse kac gosterıyo max. bende hyo alıcam heralde 2 3 hafta içinde.Birde aralarında hız ivmelenme gibi farklar warmı acaba.
merhaba insallah nisan gibi hyosung gt250 naked almayi planliyorum ve aylardir forumlari okuyup bilgi sahibi olmaya calisiyorum. bu motora 1-2 kere bindim bana debriyaji cok sert geldi. teknik olarak bunlari hidrolik debriyaja donusturmek mumkun mu. bir de arkaya ve yanlara canta takilabiliyor mu yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
gt250 analog kadran 180 gösteriyor.direksiyon tarzıda race tip değil daha yüksek ve rahat.
165km yapmıştı eyong kendi gt250siyle.
hyosung distiribütörü global motor gt250r ve gt250 sürekli üst limitlerde kullanıldığı zaman bazı sorunlar yapıyor demişti.fazla abartmamak lazım yani benimki 2800küsür kmde 130 yaptım en fazla.otoban hızım 100-110km gayet memnunum.
ilk vitesli motorum olarak debriyajda bir sorun yaşamadım.eğer bu sertse demekki yumuşak debriyaj bana çok kolay gelecek
motoru tavsiye ederiz tabi burda uzun yol yapanda var uzun yıllar kullananda var benim gibi ilk motor olarak sahip olanda var fiyatı uygun kaliteli güzel bir motor.çanta olayını bilmiyorum.
Bu arada arkadaslar bana izmirden ikinci el gt250r veya gt250 si satılık olan arkadaslar varsa veya tanıdık bıldıklerı warsa haber verırse sevinirim.Sitelerde izmirden bulamıyorum cunku...
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=3403186
Valla parayı toparlayabilirsem bende alcam bi hyosung
Tek problem hala CRUİSER'mi Naked'mi Kararsız kaldım
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...48025&Preview=
Bu linkte magaza ici aramaya "hyosung" yazarsan hyosung gt250r lara uygun yoshimura performans egsozunu gorebilirsin...Umarim yardimci olabilmisimdir.
Teşekkürler songoku.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Arkadaşlar benim bir kanki ye gt 250 race alacaz kendisi bitane bulmuş adamın birinden 2006 model 5000 km imiş fiyatta 5500 ytl anlaştık diyor, sizce nasıl fiyat oranı alınmalı mı bizimki motoru beğendim diyor... yorumlarınızı bekliyorum
metali o fiyata bulduysa ve motorda temiz ise kacırmasın derım 6400 un altında gormedım ılanlarda
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
motorunuza performans eksozu ve hava filtresi takarken satış esnasında değerğnğn düşeceğinide unutmayın derim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
bu uygulamayla motorunuz tamamen garanti kapsamının dışına itilmiş oluyor bilgilerinize....
linki bizede versin internette varsa bakalım hangi motormuş servislerden soruşturmadan sakın alma ayrıca servis kitapçığına bak kaşeleri kontrol et 1000 ve 4000 km bakım yapılmış mı egzos takılıysa garanti dışıdır. Haberin olsun ayrıca o fiyata verilen motor ya çok sıkışılmış ihtiyaçtan verilliyo yada bir yamuk var ucuz etin yahnisi olmasın aman dikkat....
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
arkadaşlar,
bu forumun en başından beri sıkı takipçisiyim. comet şu anda favorim ve önümüzdeki bir ay içinde düşünüyorum. ama kafamı kurcalayan birr durum var. elbette içinizde devamlı kullananlarınız var ama ikinci el ilanlara baktığımda geçtiğimiz yaz aldığı motorunu satanlar var. bu benim işime geliyor bi yerde ama bunlarda herhangi bir kronik arıza olabilirmi. kastettiğim motor içi aksamda ciddi bir sorun. diğerleri nede olsa halledilebilir. cometten de vazgeçemiyorum. hadi içime su serpin...
yorumlarınızı bekliyorum
Bende bakıyorum hyosung genellıkle satanlar ya paraya sıkısık oldugundan yada motor buyutmek ıcın satıyolar oyle cok buyuk arıza yasayan bırıyle karsılasmadım.
bnde hiç beğenmeyipte satan görmedim bugüne kadar daha çok insanlar basamak olarak tercih ediyor hyosungu 500-600 cclik büyük hacimli motorlara geçmek için 250cc lik tecrübe kazanabilecekleri motorları alıyorlar ve üzerinden fazla zaman geçmeden 6 ay - 1 sene civarı satıyolarki değeri düşmesin satarkende kazanmak için veya ihtiyaçtan satan birkaç arkadaşımız oldu bunun dışında bikaç garip ilanda var tabiiki ama 2.el alırken sorulması gereken en yetkili merciii bence şu anda bu forumdur...
Kış geldi diye herkes uykuya mı çekildi motorları yatırdınız mı yoksa arkadaşlar kanımız donmasın kimse artık topicle ilgilenmiyor soru soran arkadaşlarda olmasa yandık valla biraz daha guncell olalım
Ben de yeni aldım Hyosung 250 r 'ımı aslında.. 2. el benimki de Nisan 2006 trafik çıkışlı 8.300 km 'de cok temiz bir makina. Eski sahibi benden parayi aldığı gün gidip Hyosung 650r 'ını aldı O kadar memnun yani makinadan ve markadan....
Ben bütün paramı motora gömünce tabi kask, mont alacak para kalmadı cepte . Bir de şimdi çekecem motoru evin önüne branda alıcam, kilit alıcam , kasko yaptıracam, hayatta yetişemem. O nedenle biraz rolantiye aldım bende . Bahar bir gelsin işte o zaman gazı açıcam inşallah......
Hayırlı olsun Matiz. Aynı durumdayız desene bende pazar günü teslim aldım motorumu, benimki 1350 km deydi. Aldığım gün 1 saate yakın Ataşehirde turladım, ilk defa vitesli motorsiklet kullanıyorum, mahalle arası çok problem yaşamadım ama sanırım trafiğe çıkabilmem için bir süre daha antreman yapmam lazım çünkü vitese ve debriyaja çok fazla odaklanıyorum. Artık nisan mayıs gibi kasko da yaptırdıktan sonra tadını çıkarmaya başlarım bende.
bnce giysi kask vs için elinizi çabuk tutun fiyatlar yaza fırlıyo bildiğiniz gibi ayrıca yeni motorlanan arkadaşlarımızada hayırlı olsun dielim yannız bu topicte bişiler var 2.sayfalara düşmeye başladı nedendir bilmiyorum ayıp oluyo ama...
Arkadaslar gt 250 race modelinin amerikada satış fiyatı 3699 usd ( 5250 ytl) burdaki ithalatçı arkadaşlar sanki biraz yüksekten satıyor gibi elbet vergi farkı vardır ama yinede fark çok geldi bana
www.mpgmotors.com
www.hyosungmotorsusa.com
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)