Merhaba Arkadaşlar ;
Bir sorum olacaktı. GT 250R veya naked diğer motorlarda tam saga yatırınca motoru içerden bi yerden benzin akması normalmidir acaba.Depo kapagından değil. Bizim usta karbüratörden (tahliye gibi bişeyden bahsetti) gelebilir dedi..Ama benim pek kafama yatmadı açıkçası bu olay. Veya nerden geliyor olabilir. Tekrar gösterecegim motoru... Saygılar..
Motorun yan yattığı her durmda benzin akması normaldir hatta belli bir süre çalışmayabilir,kafana takmana gerek yok normal bir durumdur.
AKLIN MOTORUNUN ÖNÜNDE GİTSİN
Bütün motosikletlerde tahliye vardır sahil007, korkmana gerek yok. Depo içerisinde basıç yapıp patlamasındansa akıp yanması daha emniyetlidir.
arkadaşlar cahilliğimi bağışlayın, daha önce konusu geçtiysede özür dilerim. 250-650 cometlerde kuyruk kısmı plastik değil mi. yani her motordaki gibi. bazı kazalı hyosung resimleri gördüm kuyruk kısmı cizilmiş,kazınmış altından sac benzeri bir malzeme görünüyordu. kafamı karıştırdı açıkçası bu resimler.
In the sun and in the rain, it's quite the same.
It's never gonna change, I'll be looking for Jane.
evet evet saç değil değişik bir malzeme plastik gibi neyse işte ondan ama saç değil öle olsa motora bi 100kg daha eklenmiş olur heralde
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
http://www.kasinski.com.br/kasinski/
bu sitedeki comet phase 2, mirage premier, comet 650R, mirage power modeller hyosungun modelleri ile aynı. fakat motorların üzerinde kasinski yazıyor. kasinski hyosungun yan sanayisi falan olabilir mi? bu konuda bilgisi olan varmı? bikepics sitesinde de üzerinde kasinski yazan hyosunglar görmüştüm.
In the sun and in the rain, it's quite the same.
It's never gonna change, I'll be looking for Jane.
alphasports ve kineticte aynı kasa ile satışa bu motorları sunmuştu bnde merak ediyorum bunlar nasıl böle ayrı markalar olmuş die
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
Çok yavaş giderken motordan garip bir ciyk ciyk diye bir ses geliyor.Hızlanınca yok oluyor nedenini bilen varmı?Birde benim gaz kolumda çok boşluk var ayarlanabilirmi bu?Yani çeyrek tura yakın dediğim boşluk.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Ön diskten geliyo o ağustos böcegi sesi.. Sanırım kronik olsa gerek... ara ara bende de var... Sprey kullandım ama gene dewam ediyordu... Gaz kolundaki boşlukta ayarlanabilir tabiiki ama bunu ustaya yaptırmak en iyisi... Belki iyi bilen bi arkadaşında yapabilir. fazla payı karbüratörün ordan sanırım (hyusong u pek çözemedim henuz) almak gerekiyo...
arkadaslar selam sizden bir bilgi rica etsem boyum 1.87 fuarda hangı race tipi motorun uzerine cıksam sırt agrısı cektırecekmıs hıssı verdı gtr kullananlar boyle bır problemle karsılasıyorlarmı ?
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
cobalt
Tüm ss lerde olduğu gibi gtr de depo üzerine yatarak kullanılır ..sürüş olarak bir r1 den farklı değildir. gt 250 de ise gidon yaklaşık 10 cm kadar yukardadır..oturuş pozisyonu gtr ye göre daha rahattır..ama eğer bellik kullanırsan bel ağrısını belli ölçülerde süspanse edersin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
barış üstad teşekkürler bilgi için ; eger deponun üzerine yatarak kullanılıyorsa bi süre sonra insanın kendini superman gibi hissetmesi normal sanırım
Arkadaslar ayrı başlık bulamadım xrx125 modeli hakkında...Kullananlar ve fikir sahibi olanların fikirlerini almak isterim...Sitede arattırdım..Pek bir bilgi bulamadım..Sadece burası var ve burasıda bütün modeller ile dolu olduğundan istediğim bilgilere ulaşmam çok zor olacak...Lütfen bilgileriniz ve yazdıklarınızı bekliyorum...İİ seyirler...
AKIN FİDAN
Merhaba ultraukala RX 125 modeli 1999 yılından beri satılıyor Türkiye'de. Ciddi bir sorun çıkarmadı makine, daha önceki ithalatçı firmalardan kaynaklanan yedek parça sıkıntısı vardı, Global Motor yedek parça üzerinde çok duruyor ve kimseninde şikayeti yok yedek parça konusunda.
ultraukala 2000 modeli var bende 2002 de aldım aslan gibi hatta 200cc çinlileri sulu götürür suzuz getirir
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Teşekkür ederim Barış abi...Benim kullanımım şehir içi ağırlıklı olacakta benim tek düşündüğüm şey o...Şehir içinde beni nasıl idare eder..Bu arada sanırım ilk 3vites kısa aralıklarla yerleştirilmiş..Torku yüksek olması için şehir içinde bana ne gibi bir sorun çıkartır...YA da çıkartır mı?
Bide 2kişi binilmesi halinde verimi nasıl olur?Koltuğu falan nasıl genişlikte rahatlığı...cross tarzı bir motorumun olmasını istemişimdir ama alternatif olarak 2. motor yane..İlk olmasını düşünmüyordum.Acabalar var kafamda.Sorasında pişman olmak istemiyorum...Çinli düşündüğüm yok zaten..
AKIN FİDAN
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)