Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Celsius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Buyuk gecmis olsun hocam. Ciddi bir kaza gecirmissin. Motor/masraf konusunu fazla kafana takma, kaynak/kaportaci falan derken eskisinden farksiz hale gelir, arkadaslarin dedigi gibi; sifirdan parca siparisi vermeden bu alternatifleri bir arastir, ekonomi olarak cok daha avantajli olacaktir. Demek diger motor senin ustune kirdi ha? Yaw olacak is degil, motorcunun motorcuya yaptigina bak! Trafikte zaten dolmuscusu, taksicisi, minibuscusu, otobuscusu ile ayri ugrasiyoruz, bi de diger motorcular mi cikti basimiza?
    Celsius
    Hyosung GT250 Comet
    [I]"The ability to quote is a serviceable substitute for wit!"[/I]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    movistar
    Geçmiş olsun
    motoru bol bol konuşmuşsunuzda sende ki hasar nedir?
    Yanlış okumadıysam kırık varmış bence motorun kaynağından önce onu düşün.
    Şimdi böyle diyorum ama bende düştükten sonra ilk aklıma gelen motoru nasıl toplıycaz olmuştu.
    Tekrar geçmiş olsun kardeş herşeyden önce sağlık...

coldfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    REGAL RAPTOR 250CC
    ardaertugrul´isimli üyeden Alıntı
    Selam motor adaşlarım Benimde hyosung GT250R'ım war...Ben bişeyi çok merak ediyorum...Daha önce verilmiş olabilir özür dilerim o yüzden bulamadım ben..Ben çok iyi bi motorcu falan değilim...İlk bu hyosung sayesinde öğrendim motor kullanmayı...Ama ALLAH'a şükür şimdi biraz tecrübe sahibi oldum ve güzel kullanıyorum Gelelim konuma : Ya ben merak ediyorum bu motorla tekteker yapılabilirmi..Ya da benmi beceremiyorum...Yani nasıl yapıldığını bilmiyorum , elbetteki bisiklet gibi gidonu kendine çekerek değildir...Fazla gaz vererek denedim olmadı...Debriyaj sıktım gaz verdim bıraktım yapamadım:( Benmi beceremiyorum yoksa bu motorda tekteker sadece 3.viteste giderken 1.vitese atarsak mı olurr ??? YAni ben bunu denemedim bu sadece bi mantık ürettim ama bilmiyorum yani zaten yaptığım diğer şeylerde de mesela debriyajı sıkıp gaz verdim ama dbriyajı birden bırakamadım (korktum açıkçası) yawaş yawaş bıraktım ama kalkmadı tektekere...
    şimcik sorum budur arkadaşlar...Tekrardan özür dileyerekten önceden verilmiş olabilme ihtimaline karşın soruyorum...Bu alet tekteker yaparmı yapmazmı

arkadaşım yanlış yere sorduğunu düşünüyorum hysoung kullanıcılarının hepsi acemi galiba baksana kimse cevap veremiyo

Marlboro Man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda idi bir zamanlaRR
    Walla adam kafayı gözü dağıtmaktan allah korumuş sen tek teker diyorsun???

Siz onu bunu bırakında şu kasko işini nasıl çözeceğiz arkadaşlar?Bu motorun kaskosu nekadardır?Bence hepsinden önemlisi bu.Bilen arkadaşları lütfen cevap yazmaya bekliyorum...
    Metin ÖZKUL
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...

trasher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    şimdi arkadaşlar kapalı garaj şartı olmadan bizim motorlar 580 YTL ye kasko yaptırılıyo nerde die sormayın çoğu acente yapmaya başlamış kesin ve net olarak ilk başlarda yapmıyolardı hatta bende yaptıramamıştım ama şimdi yaptırıcam

clodfire dan alıntı
    arkadaşım yanlış yere sorduğunu düşünüyorum hysoung kullanıcılarının hepsi acemi galiba baksana kimse cevap veremiyo
    dostum 117 sayfanın kaçını okdun da konuşuyosun eğer çok bişey biliyosan söle yada boşuna laf kalabalığı yapma
    [COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]

aiqa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    arkadaslar sonunda sehirler arasi yola cikabildim.
    hafta sonu otobanda 400 kilometre yol yaptim. hava biraz ruzgarliydi ama fena degildi. maksimum 166 gordum. sanirim ruzgarsiz bir havada 170 yapabilirdim. 120 nin altina dusmedim, genelde 120-130 civari gittim. motorun uzerine iyice yatmama ragmen ruzgar sesi inanilmaz rahatsiz ediciydi. uzun yolda kesinlikle kulak tikaci kullanmak lazim. motordan indigimde kulaklarim ugulduyordu. 45 dakika da bir mola verdim. Belki birazda acemilikten, iyice motorun uzerine yattigim icin yorucu oluyordu. Genel olarak keyifli bir yolculuk oldu.

sonuc olarak 100-120 den sonra kadrana bakmazsaniz neredeyse anlamayacaksiniz 160 ile gittiginizi. Gereksiz bir hiz. hevesimi aldim, 120'yi gecmem bir daha
    Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.

Motosikleti
    GT250R
    öylebiraz isimli üyeden alıntı
    dostum sen beni msn ekle konuşalım enkısa zamanda hallederiz enazından sökeriz freni alır götürürüm ben bizim burdaki kaynakçıya yaptırırız aynısının daha iyisini taş gibi olur dieri içinse serviste söktürürüz direksiyonu kopan parçayla beraber buluruz alimünyum kaynakçı onuda hallederiz depo çektirme olayıda olmıcak iş değil ama ustaya sormak lazım mallum depo bile insanı koruyu zamanı gelince deponun orasının yer etmesi ilerde bi sorun çıkartabilir ama onuda sormak lazım sen kafanı takma msn den görüşelim ben herhaftasonu bahçelievlerdeyim c.tesi günü haberin olsun

ARCHANGEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 FAZER 8
    Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun,motorda hasar var ama seni allah korumuş.Benimde bi yardımım olursa ne mutlu bana.Ben avcılardayım ama çalıştığım iş yeri ikitelli organize sanayii bölgesinde,etrafım kaporta boya ve motorcu gibi envayii çeşit tamirciyle dolu.Eğer nasıl bir kaynakçı yada ne tür işlemler yapılması gerektiği konusunda beni aydınlatırsanız(pek anlamam tamirden)size yardımcı olabilirim.Seve seve
    Bir gün mutlaka ...

bmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250r
    çok geçmiş olsun kardeşim.. acil şifalar..
    yazında bizimde başımıza bir kaza gelmişti sağ taraftan bir kaç parçayı değişmiştik.. fikir olsun die fiyatlarını yazıyorum..

Sağ ayna:144ytl+kdv
    Sinyal:31ytl +kdv
    Sağ ayak takımıkomple:26ytl+kdv
    Sağ ayak basacak bağlantı metali:80ytl+kdv

driver13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyousung gt250r
    arkadaşlar öncelikle kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun diyorum allah beterinden saklasın,benim söylemek istediğim ben egzosu değiştirdim orjinali duruyor isteyen olursa 150 ytl ye veririm numaram 0533 434 27 76 kağıthanede oturuyorum,ilgilenen olursa arayabilir

ailgazdag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt250 siyah
    cok buyuk gecmis olsun...
    acil sifalar diliyorum
    [FONT="Impact"][/FONT] [COLOR="Black"][/COLOR] [SIZE="5"][/SIZE]Atakan:bounce:

0 RH +

johnny_rook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı coldfire adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ardaertugrul´isimli üyeden Alıntı
    Selam motor adaşlarım Benimde hyosung GT250R'ım war...Ben bişeyi çok merak ediyorum...Daha önce verilmiş olabilir özür dilerim o yüzden bulamadım ben..Ben çok iyi bi motorcu falan değilim...İlk bu hyosung sayesinde öğrendim motor kullanmayı...Ama ALLAH'a şükür şimdi biraz tecrübe sahibi oldum ve güzel kullanıyorum Gelelim konuma : Ya ben merak ediyorum bu motorla tekteker yapılabilirmi..Ya da benmi beceremiyorum...Yani nasıl yapıldığını bilmiyorum , elbetteki bisiklet gibi gidonu kendine çekerek değildir...Fazla gaz vererek denedim olmadı...Debriyaj sıktım gaz verdim bıraktım yapamadım:( Benmi beceremiyorum yoksa bu motorda tekteker sadece 3.viteste giderken 1.vitese atarsak mı olurr ??? YAni ben bunu denemedim bu sadece bi mantık ürettim ama bilmiyorum yani zaten yaptığım diğer şeylerde de mesela debriyajı sıkıp gaz verdim ama dbriyajı birden bırakamadım (korktum açıkçası) yawaş yawaş bıraktım ama kalkmadı tektekere...
    şimcik sorum budur arkadaşlar...Tekrardan özür dileyerekten önceden verilmiş olabilme ihtimaline karşın soruyorum...Bu alet tekteker yaparmı yapmazmı

arkadaşım niye böyle bir şey için uğraşıyorsun, günlerdir sormadıgın yer kalmadı, bak hem acemiyim diyorsun hem de tek teker deniyorsun, yazık edeceksin kendine, limitlerini bu kadar zorlama, sana küçük bir tavsiye benden, daha bu sabah gelirken bir kaza gördüm, bir kişi yerde haraketsiz yatıyordu, içim parçalandı, kaza bu herkesin başına her an gelebilir, diyecek bir lafım yok ama şansımızıda çok zorlamamız lazım diye düşünüyorum

diger arkadaşa gelince ona cevap yazmak bile gereksiz...........

100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    çok geçmiş olsun arkadaşım.

Bir kaç custom 250r buldum:

http://www.motojic.com/ bu adreste fazlasıyla mevcut daha

johnny_rook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    komtan, 1 ve 3. resimdeki motorları yanılmıyorsam, geçen gün forumda yamuda diye bir marka ile vermişlerdi, hyosung ile bir bağlantısı mı var bu markanın ? (kore markasıymış), birebir cometin aynısı, hatta birinci resimde depoda comet yazıyor,

öylebiraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hoysung GT250R Kan Krmızı
    yaa bu motorlar nerede satılır arkadaş türkiyeye neden gelmezler:(((

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    bugun karşıyaka hysoung bayisine gittim ve 250gt ıncelemek ıcın ama gtr vardı ellerinde ınceledim ve 250 lık bı motora bu kasa fazlasıyla tatmın edici cogu 600cc kasa motorla aynı zaten hyo 650 lerde de aynı kasa var bilindiği üzere ama yakından ınceleyınce deponun tam alında deponun bıtısıgı yarım cmlık bır metal uzantısı var ve uzerınde tır tırlı seklı cok kotu gozuktu bunu sanırım bir şeritle kapatabilirim??ylnız bu cok kucuk bır ayrıntı bıle olsa hıc hosuma gitmedi bence bunu bir şekilde düzeltmeleri lazım yani ben bu motora 7000ytl para vericem ama bole gözonundeki bir ayrıntı kucuk bıle olsa can sıkıcı zaten 250 lıklerın egzozlarının gorunusude hos deıl hersey tabıkıde gorunus deıl dersenız haklısınız derim ama verılen parada az uz değil,ben eylül gibi 250gt almayı düşünuyordum ama bayi yaklasık 1000-1500 ytl fiyat arıtışının cok rahat olacağını soyledı ve beni yıktı artık beklemekten baska care yok belki 2006 model 0 bulabilirm eylülde
    Ride your way

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    ertuğrul bu komtanın verdiği 2.resimdeki repsol ne güzel olmuş öyle; sana da yapalım.

Siyahİnci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor DD 250 E-9
    gt 650 nin yıllık vergisini bilen var mı arkadaşlar
    [COLOR="Blue"]ALLAH (C.C) VE ASKERLER ZOR ANLARDA HATIRLANIR.ZOR ANLAR GEÇTİĞİNDE;ALLAH (C.C) UNUTULUR;ASKERLER İSE KÜÇÜMSENİR![/COLOR](Ertuğrul ÖZ! Seni Asla Unutmayacağız!!!)

öylebiraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hoysung GT250R Kan Krmızı
    Alıntı ARCHANGEL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun,motorda hasar var ama seni allah korumuş.Benimde bi yardımım olursa ne mutlu bana.Ben avcılardayım ama çalıştığım iş yeri ikitelli organize sanayii bölgesinde,etrafım kaporta boya ve motorcu gibi envayii çeşit tamirciyle dolu.Eğer nasıl bir kaynakçı yada ne tür işlemler yapılması gerektiği konusunda beni aydınlatırsanız(pek anlamam tamirden)size yardımcı olabilirim.Seve seve

kardeş şimdilik bize aleminyuk kaynakçı lazım gibi görünüyo bu kaynak olayı heryerde bulunmaz sanıyorum yardımcı olabilirsen çok yararın dokunacak

Alıntı trasher adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum sen beni msn ekle konuşalım enkısa zamanda hallederiz enazından sökeriz freni alır götürürüm ben bizim burdaki kaynakçıya yaptırırız aynısının daha iyisini taş gibi olur dieri içinse serviste söktürürüz direksiyonu kopan parçayla beraber buluruz alimünyum kaynakçı onuda hallederiz depo çektirme olayıda olmıcak iş değil ama ustaya sormak lazım mallum depo bile insanı koruyu zamanı gelince deponun orasının yer etmesi ilerde bi sorun çıkartabilir ama onuda sormak lazım sen kafanı takma msn den görüşelim ben herhaftasonu bahçelievlerdeyim c.tesi günü haberin olsun

kardeş msn verdim mutlaka görüşelim.. Ayrıca benim küçük kardeşim bugün gitti nejat ustanın yanına bize lazım olabilecek parçaların fiyatlarını sormak için taşınacakmış tadilat varmış yarın fiyatları alacaz parçaların fiyatlarına göre hangi parçayı yaptırıp hangi parçayı sıfır alırız ozaman bakarız

Motosikleti
    GT250R
    tamam dostum msn ime ekledim seni ama evde msn problemim var 2 dk de bir kopuyo yarınj şirkette gidince konuşuruz bende en kısa zamanda uğrar bakarım senin motorun durumuna tekrar geçmiş olsun...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler