ayrıca topik açtım ama sadece burayı takip eden arkadaşlar için:
siyah gt250r resimleri;
http://www.bikepics.com/members/aiqa/06gt250r/
ayrıca topik açtım ama sadece burayı takip eden arkadaşlar için:
siyah gt250r resimleri;
http://www.bikepics.com/members/aiqa/06gt250r/
Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.
arkadaşlar gt 250 r da orta sehpa var mı yoksa ek ücret karşılığı mı taktırıyoruz...
buradan yetkililere seslenmek istiyorum:
gt650 comet testi istiyoruz. eralp hocaya veya bir başkasına yaptırabilirler. bu motosiklet hakkında çok az bilgi ve görüş var. test istiyorum test....
tanermavi
bende motoru kullandığım 5 senede en çok bu sorunla karşılaştım daha doğrusu ilk yıllarda daha sonra kinetix arka fren teli tavsiye ettiler .bu tel orjinalinde siyah bir kablo içinde bu kablodan çıkarıp öle kullanıyosun uzun yıllar dayanıyo.Diğer debriyajk tellerine oranla daha yumuşak
bide arka tekerdeki karpin lastiğinde sorun yaşaman olası bunuda sanayiden aldığım siyah kauçuğu kendim keserek çözdüm oda süper oldu
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ben bundan istiyorum acaba tr'de bu marka var mı yada model olarak bu tip aynısı
İNTERNETTE BULDUĞUM BAZISINI BİLDİĞİMİZ ÇÖZÜM YOLLARI
Arkadaşlar internette dolaşırken rastladım ve paylaşmak istedim
Motor alt Koruma
Comet Arka Bagaj
Bouble Cam
Egzos'dan korunma için koruma
SICAKLIK ÖLÇER MİDİR BİLMİYORUM BNDE ANLAMADIM
Motor Koruma
Moto Kurtarma&Nakil (maliyeti düşük oldugunu sanıyorum araştırıcam)
Arka Çamurluk
Arka Oturak İptal
Comet Önfar Uygulamaları
GTR Arka Sinyal
GTR Arka Çamurluk
FrameSlifer(yapılışında takozoun oldugu yer eritilerek o hale getiriliyor sanırım)
Zincir Koruması (çok güzel)
bu tip bulduğumuz resimli çözüm yollarını buraya ekleyelim ki hepimiz bi tıkla ulaşalım.
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
Selam herkese
dün nihayet motoruma rodaj bakımı yaptırdım
fakat burdan takip etiğim kadarıyla 1.5 L yağ ve filtre değişimi toplam 40 ytl tutması gerekiyordu.
bize 2 L yağ konulduğu (Litresi 20 YTL) ve filtrenin de 35 YTL olduğu söylendi ve 75 ytl fatura kesildi.
Kışın durgun olan piyasanın acısını bizden mi çıkardılar? Fikri olan var mı?
En tehlikeli an, [COLOR="Red"][B]ZAFER[/B][/COLOR] anıdır!!!
34 EF 2238
[COLOR="Red"]B[/COLOR] Rh+
hangi servise gittin acaba belirtirmisin 8€ die biliyorum yağ filtresini
Servis ismini veririm tabi de onları da karalamak istemiyorum birden,iyi niyetli gibi görünüyorlar çünkü.
anlamak istediğim olayda art niyet mi var
yoksa bu da bir bakım mıdır
art niyet varsa zaten cümle aleme duyuracam olayı.
1.5 L yağ deposuna 2 L dolduruyoruz diye para almak nedir görsünler.
34 EF 2238
Selam motor adaşlarım Benimde hyosung GT250R'ım war...Ben bişeyi çok merak ediyorum...Daha önce verilmiş olabilir özür dilerim o yüzden bulamadım ben..Ben çok iyi bi motorcu falan değilim...İlk bu hyosung sayesinde öğrendim motor kullanmayı...Ama ALLAH'a şükür şimdi biraz tecrübe sahibi oldum ve güzel kullanıyorum Gelelim konuma : Ya ben merak ediyorum bu motorla tekteker yapılabilirmi..Ya da benmi beceremiyorum...Yani nasıl yapıldığını bilmiyorum , elbetteki bisiklet gibi gidonu kendine çekerek değildir...Fazla gaz vererek denedim olmadı...Debriyaj sıktım gaz verdim bıraktım yapamadım:( Benmi beceremiyorum yoksa bu motorda tekteker sadece 3.viteste giderken 1.vitese atarsak mı olurr ??? YAni ben bunu denemedim bu sadece bi mantık ürettim ama bilmiyorum yani zaten yaptığım diğer şeylerde de mesela debriyajı sıkıp gaz verdim ama dbriyajı birden bırakamadım (korktum açıkçası) yawaş yawaş bıraktım ama kalkmadı tektekere...
şimcik sorum budur arkadaşlar...Tekrardan özür dileyerekten önceden verilmiş olabilme ihtimaline karşın soruyorum...Bu alet tekteker yaparmı yapmazmı
bu arada arkadaşım tahmin edebiliyorum hangi servise gittiğini İSTANBUL MOTOR'a gitmişsindir muhtemelen bana yaptıklarını bi gün anlatırım dibiniz düşer...Ben motoru yan yatırdım servise götürdüm değişicek parçaları parçacıya benim götürmemi rica ettiler ...Bende dedim o zaman size zaten gerek yokki...Parçaları ben alırım boyasınıda herşeyini de tamirinide burda yaparım kendim...KINIYORUMMMM!!!!!!!!!!(ŞİDDETLE)
ve plakandan da anladığım kadarıyla ordan aldın motoru ama yanlış yapmışız...Bi arkadaşın bu forumdamıydı unuttum 4000bin bakımını ortaköydeki servise yaptırdığını yazmış ve bi sürüde şey yapmışlar hemde fatra 120 ytl..Ben bidaha kine oraya götürücem motoru sizede orayı tavsiye ederim
istanbul motor değil
başka bir servis
34 EF 2238
hiç kullanmadım 250r ama bence tek teker yapar.
ama bence hiç denemesen. iyi olmaz sağlılığın açısından,hem korkuyosun hem yapmaya çalışıyosun... gel sen bu işten vazgeç!!!
hangisi servis arkadaşım sölersen bizde ona göre cevap verelim... Yağ filtresi 8€+kdv ötesi yok litresi 20 YTL ye'de yağ mı olurmuş bari shell advance koysa neidüü belirsiz bi yağ koyuyo koydugu şişeyede aldanmayın bu arada...
Ya ben zaten yapmaya uğraşmıyorum illa ama çok merak ediyorum yani ilerde daha tecrübe kazandığım zaman yapmıyomuş bu alet be demiyim!!!O yüzden hem yawaş yawaş da kendimi geliştirmeye başladım...Bu süre içinde daha önceden yapmadığım bişeyi deneyerek zorlamiyim makinayı boş yere...Yapıyosa yapar zaten yapmıyosa yapmaz ...ŞAHLANABİLİYOMU BENİM MOTOR BE BİLEN YOK MUUUUUUU???????
istinye reto otomotiv
34 EF 2238
satış olarak iyi ama servis olarak kötü denilecek hiçbirşey yok maalesef.... bn motorumu ordan aldım ama servise bi kere 1000km de gittim okdar 4000 de yücel deydim oda bana gelmedi beğenmedim şimdi c&c motorda karar kıldım bakalım...
arkadaşlar bende 1000 bakımı orda yaptırdım,aynen bendende 80 ytl aldılar,40 yağ 40 filtre ,malesef fiyatlar standart değil açıkça söylediler ,herkez istediği fiyata satıyor dediler,malesef gülü seven dikenine katlanır,belki ilerde bir rayına oturur diye düşünüyorum
yadek parcalar filtreler aksesuarlar evet burda nedense daha pahalı ama ben kendimce bir yol buldum direk koreden getirtiyorum internet üzerinden örneğin yağ filitresi 4 dolar ,5 -6 tane aldım zamanı gelince kendim değiştiriyorum.ayrıca ordaki servisle cok iyi arkadas olduk bir vidaya bile ihtiyacım olsa direk fabrikadan orjinalini yolluyor.parca katalogundan numarasını söylemem yetiyor.daha dun egzoz vidalarından biri düşmüştü 2 gun içinde yolladı fotoları aşağıda...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)