O halde mecbur şasiye bir şey yapacağız ama bağlantılara dokunmadan zaten ne varsa bu forumda var yardımlaşma üst düzey...crato adlı üyeden alıntı
Teşekkürler...
O halde mecbur şasiye bir şey yapacağız ama bağlantılara dokunmadan zaten ne varsa bu forumda var yardımlaşma üst düzey...crato adlı üyeden alıntı
Teşekkürler...
ya benim bir arkadaş bahsetti, Tuzlada bir adam yapıyormuş istediğin gibi
ama tek şart bir tane örnek (resimde olsa olur) gerekiyor, adam ona
bakarak aynısını yapıyormuş
bir diğer alternatif de kuzenim otomotiv işinde, geçenlerde bahsetti, fabrikada
istediğin ölçüde yapabiliriz diye, benim problemim örnek bulamamam,
bulsam en azından gidip kuzenle beraber uğraşacağım artık olur yada olmaz,
bulamazsam bende kafama göre birşeyler çizip yaptırmayı düşünüyorum....
bir iki ustaya soralım bakalım, belki birşeyler yapabiliriz. custom olur belki ama işe yarar.thundersss adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Abi ben yapacağım koydum kafaya kendim yapacağım bari bir civata yatağı koysalarmış frame slid. için olmazsa o kawasakinin takozlarından birini alıp takacağım sağlam bir yerde gözüme çarpmıyorki acelem yok estetik önemli araştırıyorum hala...crato adlı üyeden alıntı
Evin girişini yıktık garaj için halledeyim ilk işim bu ve kasko ardından daha yakışıklı bir far...
fransa2da cometler için satılan bir alt granaj var, resmini altta ekliyorum. belki bu granajın bağlandığı yerlere bağlanacak bir motor koruma yaptırılabilir.thundersss adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Yandan iki vida tutuyor galiba altta daha güçlü bir yer olabilir ben artçı ayak koyma yerlerini düşünmeye başladım ancak bu kezde egzoz dert olacak iyi bir aparat aliminyum sprey hallolabilir...crato adlı üyeden alıntı
Amerikadan Leroy Beal adlı abimiz, GV650 'sini bir güzel elden geçirmiş.
İlgilenenlere
http://www.leroybeal.net/motorcycles...mods/mods.html
thundersss frame slider grenaj için, sen aramanı engine guard olarak tekrar bir detaylandır bence,
bende araştırıyorum bir yandan uygulayan var mı bakalım..
artçı ayak yerleri bence uygun olmaz, hele peglerin üstünde yuvarlak siyah bir plastiğin takılı olduğu delik var ya orayı hiç düşünmeyin, motoru kullanamazsınız
bence, iyi bir ustayla görüşüp piyasadaki koruma demirlerinden biri ya da tamamen custom bir tane üretilebilir.
Ayrıca, aynadaki sorun bence ayakların dik bağlanmış olmasından ileri geliyor, ayna rüzgara karşı direnç gösteremiyor. kawa'larda da aynı ayna tipleri kullanılıyor ama ayakları yatay bağlanmış.
komtan adlı üyeden alıntı
hasta o adam, hasta
bir süre sonra ben de garantiyi bozmayacak şekilde birkaç değişiklik yapmayı planlıyorum. Yapınca anlatırım.
Ben, crato’yum.
[QUOTE=johnny_rook]sunflorist, ben full kaskoyu 507 YTL ye yaptırdım koç allianzdan, 700 YTL fazla, acaba emsal olarak farklı bir motor mu yazdılar sana teklif verirken ?QUOTE]
emsal olarak honda cbf250 yazdılar ama sonuçta araç değeri 7000ytl olarak ayarlandı. honda yerine haojin yazdırsam (araç değeri aynı kalmak koşulu ile) farkedermi ki?
Ben ankara ve isviçre sigortaya sordum.
Adam motosikletlere sigorta yapmıyoruz , siz en iyisi 10 mt zincir alın dedi.
Şu an en fazla kmyi kim yaptı (hız olarak değil tabi) Akira 750 km varmı arttıran?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
14000 km yol yaptım 11000 km de krank dağıttı garantiden yapıldı hala garanti dahilinde
----------------------edit--------------
Arkadaşlar. gt250r lerde hararet görtergesi var mı ?
1- Varsa benimki çalışmıyor ne yapmalı (bir soketi sigortası falan varmı)
2- Yoksa benzin göstergesinin yanındaki hararet göstergesi değilmi (bendeki yanmıyor tabi ama izi belli)
3-Acaba bu gösterge gt 650r lerle ortakda onlarda hararet göstergesi varmı?
Dostum gt250r da hararet göstergesi yok aşağıda gördüğün yağ radyatörü olduğu için koymamışlar. Hararet göstergesi 650 lerde su radyatörü olduğu için var.Bende ilk aldığımda aynı şüpeye kapılmıştım. Bu arada benimde motorum 1200 km de 2. haftası daha sürat olarakta 175 ti enson 180 yaptım ki motor 13bin devir çiğniyo 180 yaptığımdaysa 11.700 12000 devirde falandı yani 190 yapacak herhalde.
BİNLERCE KİLOMETRE YÜZLERCE KADIN ....
Çok gidiyormuş bee
Ben bugün dayanamadım rodajı sallayıp bir bastım 153 gibi birşey dedi. Daha motor açılmadı ondan heralde.Bende pek zorlamak istemedim 5. vitese düşük vevirde atıp öyle hızlandım,yemedi heralde. Benzinde pek iyi değildi. Benim motorda 170 görse yeter bana 190 falan bozar beni
evet arkadaşlar motorumuz yağ soğutmalı olduğu için hararet göstergesi yok ve göstergeler gt650r lar ile aynı olduğu için o gölgeyi orada görüyoruz
benim motorum da yaklaşık 1400 km oldu.
Ben, crato’yum.
Ben alalı 2 hafta oldu.Km'si daha 120!Maalesef gündüz vakit yok,geceleri ise ya hava çok rüzgarlı oluyor ya da çıkıyorum ama acemilikle farların ayarsızlığı yüzünden rahat kullanamıyorum.
Bu arada rodaj süresince bana 4bin deviri geçme dediler ama manuekde 1/2 gaz açın diyor.Bu devir saatinin yarısına kadar çıkabilirsiniz mi demek oluyor?Yani,5-6bin devirlere uzun süre olmamak kaydıyla çıkmanın zararı olur mu?
Benim bildiğim kadarıyla da sürekli yüksek devirde kalmamak kaydıyla ara ara hızlanman lazım.Ben öyle yapmıştım en azından.Burda üstatlar ne diyecek bilmiyorum.Km ilerledikçe de zorladığın devirleri kademeli olarak arttıracaksın...
Bayılıyorum GT250R'a,cidden 180 gören oldumu yahu? Vay anasını benim er-5'i satıp alsammı bitane? Foruma biraz canavarlarınızın resimlerini koysanızda şenlense burası nasıl olur?
Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim...
er-5'i satacaksanız gt650r almanızı tavsiye ederimafterdarq adlı üyeden alıntı
Ben, crato’yum.
Hangi tip benzini tercih ediyorsunuz ?
Birde bu motorun sürekli kontrol altında tutulması gereken kronik sorunları varmır ? Hararet, buji kurumlanması gibi ?
Birde camından gördüğüm kadarıyla yağ çamurlaşmış. 1000 bakımından önce kendim yağını değiştirmek istiyorum, acaba garanti açısından sorun olur mu ? Daha önce deneyen var mı ?
ben shell 95 oktan kullanıyorum, mecbur kalmadıkça başka benzin almıyorum.Akira adlı üyeden alıntı
bence servise götür, durumu anlat. onlar yağı değiştirsinler.
Ben, crato’yum.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)