MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Ekim 2006, 20:19
Motorun yığılmasından gaz yememesinden şikayet eden arkadaşlar problemin çözümü basitmiş.Bende de aynı problem vardı,bu gün yaptırdım.Karbüratör ayarının bozuk olmasından kaynaklanan bir problemmiş.Ortaköy c&c motorda yaptırdım ücret olarak 80 ytl verdim.Motoru karbütatör senkron ayarı için heryerde bulunmayan bir alete bağlıyıp yapıyorlar.
Birde ön koltuğu açtığımızda akü kutup başlarının oksitlendiğini gördük biraz daha temizlenmese beni yolda bırakabilirdi.Ona da bi bakmanızı öneririm.
Reklamlar
-
20 Ekim 2006, 23:22
-
21 Ekim 2006, 00:03
-
21 Ekim 2006, 00:50
BBRR adlı üyeden alıntı
bu motorlar marmarise gelse ben ne resimler çekerim ...
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
21 Ekim 2006, 01:01
Alıntı:
BBRR´isimli üyeden Alıntı
bu motorlar marmarise gelse ben ne resimler çekerim ...
8
bana söz vermiştin ama 2 hatun 1 hyosung foto yapacaktın bekliyorum hala eylülcüler ekimciler orda diil mi daha
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
-
21 Ekim 2006, 02:06
ya bu motorlar mı güzelleşmiş
yoksa üstüne binen manken mi çok güzel.. anlıyamadım.. açıklama lütfeeennn...
dostlar.. benim şahsi düşüncem hyosung istanbul daki fuara yeni motorlarını getirecek ve resmen gövde gösteri yapacak..
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
21 Ekim 2006, 12:07
Süper Moderatör
-
21 Ekim 2006, 17:04
100 Oktan Moderatör (Komtan)
Motorumun kış bakımını düşünüyordum kara kara nerde yaptırsam diye, geçen ortaköy sırtlarında yeni bir servis açıldığını duydum "C&C motor", işyerime 500 metre mesafe bugün motorumu oraya götürdüm bakıma, izlenimlerimi aktarayım;
1- Ahmet usta (makine mühendisi), uğur usta (motor teknikeri) ve Ceyhun çalışıyor C&C motorda, aslen custom modeller yapıyorlar ve işlerinde çok titizler. Ahmet usta pis motoru yıkamadan servise sokmuyor, içeriside çok temiz, işlerinide gerçekten çok titizlikle yapıyorlar.
Motorum yükseliyor
2- Motosiklet servisteyken yan tarafta ki cafede oturabiliyorsunuz bu bekleme derdine çözüm, çay kahvenizi boğaza nazır yudumlayabilirsiniz,
cafe önünde custom bir yamaha
3- Cumartesi günleri full time açık, benim gibi çalışanlar için oldukça olumlu bir gelişme,
sökülmeye başladı
4- 5000 km boyunca bulunamayan takırtı sesi bulundu, halledildi. Ayarlanmıyor denen ön frenimin sisteminde ki hava alınarak ilk günden sağlam hale getirildi, egzozun bir vidası düşükmüş onuda hallettiler, motorun senkron ayarıda kulaktan dinleme ile değilde makinaya bağlanarak yapıldı, bunun haricinde yağ, yağ filtresi, bujiler değişti, hava filtresi temizlendi alet kendine geldi
egzozun düşen vidası buymuş
5- Motorum tamamen sökülüp yıkandı, temizlendi ilk defa böyle detaylarını gördüm motorumun gerçekten kendi motorları gibi ilgi alaka gösterdiler
hava filtresi temizlendi
6- Uzun zamandır aradığım Würth marka zincir temizleme ve yağlama malzemelerini satıyorlar çok sevinçliyim
ortası würth ile temizlenen yağlanan bölgedir
7- Ahmet usta bu işi hobi olarak yapıyor ve bilgilerini paylaşmaktan çekinmiyor
senkron ayarı yapılıyor
servisin yeri dellalzade sok. no:5 ortaköy, haritadan bakabilirsiniz;
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=e...13207&t=h&om=1
bir diğer güzel ve sevindirici haber bagaj teli sorununu ahmet usta çözdü, bakıma gittiğinizde ücretsiz bu hizmeti sunsun sizede, detaylar aşağıda:
parça önce oturtuluyor sonra vidalanıyor
tel oldukça sağlam artık
motorumu kendim yıkarım, kimseye elletmem, prensibimizdir dedi ahmet usta bakımdan çıkan motor yıkanır cilalanır,
Yıkadı, havayla kuruttu, philips anti statik ile elektronik kısımalrı temizledi kendi elleriyle, koltuğu, lastiği özel maddesiyle temizledi,
grenajın içi yıkandı, zincir yağlandı. Herşey için teşekkürler
-
21 Ekim 2006, 17:36
ArkadaŞlar GeÇenlerde KarŞiyaka Hyosung Bayİsİ Gt 250 R İÇİn PeŞİn 9400 Ytl DemİŞtİ. BugÜn Yİne Gİttİm Ve Bana 8200 Ytl Dedİler. Pekİ Neden GeÇen Öyle Dedİnİz Dİye Sordum: ArkadaŞlar Sİze Vadelİ Fİyat SÖylemİŞtİr. YanliŞlik OlmuŞtur Dedİler. Bİlgİnİze . . . .
Everything goes the way it should...
-
21 Ekim 2006, 17:37
şu ana kadar gittiğim hiçbir servis vasatın üstünde değildi ama bu anlattığın servis gerçekten ii bir servise benziyor ee bu piyasada heleki 3-5 tane servis varken kim daha iyi çalışırsa o parayı götürür bizde rahat rahat servise gider çayımızı çorbamızı içer bakımımızı yaptırırız. Bundan sonra c&c motor servisine gidiyorum anlattıkların zaten yeter iyi dediğimiz yücel motor'a hava filtresini temziletmek için bi saat dil döktüm ama zor geldi depoyu sökmek temizlemedi...
-
21 Ekim 2006, 18:45
Süper Moderatör (BBRR)
Komtan
resimli anlatımın ve verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ..civa gibi olmuştur motor ...yanıyo yanıyooooo
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
21 Ekim 2006, 20:49
Forumdan Uzaklaştırıldı
motor iyi güzel olmuşta hediyesi ne kadar ayıptır sorması ?
-
22 Ekim 2006, 16:55
Evet arkadaşlar bende c&c motoru tavsiye ederim.Müşterilerine karşı ilgili ve alakalı bir servis.İş yerimin hemen alt katı ama hyosung bayii olduğunu yeni öğrendim ve motorumda yaşadığım yığılma problemini sadece anlatmam yetti.Ahmet usta problem karbüratördedir dedi ben anlatır anlatmaz.Problemi makineye bağlayıp halettik.Beni uzun zamandır rahatsız eden bir sorunu çözdükleri için çok mutlu oldum.Motorun 4bin bakımını da buraya yaptırmayı düşünüyorum.
-
23 Ekim 2006, 00:08
Tüm bu anlattıkların için ne kadar ödedin üstat ?
-
23 Ekim 2006, 10:47
TÜM MÜSLÜMAN ALEMENİN VE TÜM MOTOSİKLETÇİLERİN VE TÜM HYOSUNGCULARIN MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN NİCE BAYRAMLARA ALLAH TEKERİMİZİ DÜZ BASTIRSIN...
evet ücret hk. bilgi istiyoruz komtan bnde ara bakım gibi bişi yaptırmak istiyorum kışa girerken anlattıkların gerçekten çok güzel...
-
23 Ekim 2006, 11:22
100 Oktan Moderatör (Komtan)
giallorosso adlı üyeden alıntı
motor iyi güzel olmuşta hediyesi ne kadar ayıptır sorması ?
Tankut_79 adlı üyeden alıntı
Tüm bu anlattıkların için ne kadar ödedin üstat ?
trasher adlı üyeden alıntı
evet ücret hk. bilgi istiyoruz komtan bnde ara bakım gibi bişi yaptırmak istiyorum kışa girerken anlattıkların gerçekten çok güzel...
Öncelikle hayırlı bayramlar. 2 Buji, yağ filtresi 67 ytl (cumartesi olduğu için depo kapalıydı, başka bir servisten geldi), castrol power1 racing yağ kondu 50 ytl (normal 4 zamanlı mobil yağa 40 vermiştim), + işçilik ücreti. Bayramdan sonra niyetim hava filtresinide değiştirmek normalde 12.000 km ama içi toz dolmuştu kış geldi malum yağmur çamur temiz olsun istiyorum.
Bu arada 2. Hyo buluşmasında 40 a yakın motorla yaptığımız cadde geçişi unutulmamıştır sanırım, tüm hyosung sahiplerini 29 Ekimde Fener Alayına bekliyoruz, ayrıntılar için http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23052
-
23 Ekim 2006, 11:57
evet burdan kimler geliyo arkadaşlar beraber yanyana gidelim
komtan
trasher
conti
alper
netzo
gsk
benim bildiklerim herkes listeyi güncelleyip eklesin kendini ona göre olmazsa buluşup beraber gideriz buluşma noktasına...
-
23 Ekim 2006, 19:29
komtan` dan alinti:
1- Ahmet usta (makine mühendisi), uğur usta (motor teknikeri) ve Ceyhun çalışıyor C&C motorda, aslen custom modeller yapıyorlar ve işlerinde çok titizler. Ahmet usta pis motoru yıkamadan servise sokmuyor, içeriside çok temiz, işlerinide gerçekten çok titizlikle yapıyorlar.
4- 5000 km boyunca bulunamayan takırtı sesi bulundu, halledildi. Ayarlanmıyor denen ön frenimin sisteminde ki hava alınarak ilk günden sağlam hale getirildi, egzozun bir vidası düşükmüş onuda hallettiler, motorun senkron ayarıda kulaktan dinleme ile değilde makinaya bağlanarak yapıldı, bunun haricinde yağ, yağ filtresi, bujiler değişti, hava filtresi temizlendi alet kendine geldi
5- Motorum tamamen sökülüp yıkandı, temizlendi ilk defa böyle detaylarını gördüm motorumun gerçekten kendi motorları gibi ilgi alaka gösterdiler
6- Uzun zamandır aradığım Würth marka zincir temizleme ve yağlama malzemelerini satıyorlar çok sevinçliyim
7- Ahmet usta bu işi hobi olarak yapıyor ve bilgilerini paylaşmaktan çekinmiyor
motorumu kendim yıkarım, kimseye elletmem, prensibimizdir dedi ahmet usta bakımdan çıkan motor yıkanır cilalanır,
8-Yıkadı, havayla kuruttu, philips anti statik ile elektronik kısımalrı temizledi kendi elleriyle, koltuğu, lastiği özel maddesiyle temizledi, grenajın içi yıkandı, zincir yağlandı. Herşey için teşekkürler
iste olay budur...
tesekkurler komtan.
iyi mekanlari buradan objektif olarak sunarsak hem bizler bilgilenmis oluruz hemde isini iyi yapmayanlara en iyi cevap olur.
[SIZE="1"][B]Look into cities eyes\ Mirror of souls\ Now tell me what you see\ Beneath the hole\ Another sick\ Another poor\ Another slave\ Another weak\ Another lost\ Another dark\ System Decay[/B][/SIZE]
-
24 Ekim 2006, 00:05
-
24 Ekim 2006, 00:15
Süper Moderatör (BBRR)
Kredi onaylanmaması gayet normal bir durum ..çok sebebi olabilir..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler