MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Ekim 2006, 22:12
trasher adlı üyeden alıntı
istanbul motor u tavsiye eden birini henüz görmedim bizim arka sokakta melih usta var hyosung yetkili servis ama bnde hiç gitmedim oraya oyüzden bişi diemiyorum en sağlamı maslak gözüküyo oyüzden ben maslağa gidicem 4.000 bakım için c.tesi orda olucam hava kötü olmazsa yağ olarakta daha önce konuşulmuş olan shell advance VSX kullanıcam ayrıca servisteki hava filtreleri orjinalmiş korea malı ve üzerinde hyosung yazıyomuş...
İStanbul motorun sahipleri biraz paraya duskun kisiler bu nedenle iyi iliskiler kurulmuyor yoksa hizmeti gayet guzel(babamın eski motorundan biliyorum)
Bu arada bnde haziranda ehliyetimle beraber hyosung gt250r almayı planlıyorum ilk vitesli motorum olacak onerir misiniz ? + ları - leri nelerdir? elimden geldiince okudun bu topic te yazanları ama malum 100 sayfa :D
Reklamlar
-
11 Ekim 2006, 00:16
HTOSUNG GT 250R'ımı SATIYORUM
[FONT="Trebuchet MS"][B][SIZE="2"][COLOR="Red"]hocusfocus[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
-
11 Ekim 2006, 17:10
Süper Moderatör (BBRR)
TEASER
Mal senin istediğin fiyata satarsın ...ama bana sorarsan alım satımı ile nerde ise sıfırı ile aynı fiyata gelecek ..hele hele sezonun kapandığı şu günlerde bence fiyatı tekrar düşün ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
11 Ekim 2006, 17:14
BBRR adlı üyeden alıntı
TEASER
Mal senin istediğin fiyata satarsın ...ama bana sorarsan alım satımı ile nerde ise sıfırı ile aynı fiyata gelecek ..hele hele sezonun kapandığı şu günlerde bence fiyatı tekrar düşün ..
doğru söylemektesin... 7500 e düşürdüm zaten dostum...
[FONT="Trebuchet MS"][B][SIZE="2"][COLOR="Red"]hocusfocus[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
-
11 Ekim 2006, 17:21
fiyat pahalı değil mi bu fiyata sıfır gt250R var...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
-
11 Ekim 2006, 17:25
fiyat pahalı değil mi bu fiyata sıfır gt250R var...
sıfırı 8250+ruhsat dostum yaw....
http://www.globalmotor.com.tr/urunde...102&product=10
-
11 Ekim 2006, 21:39
bayiler genellikle son fiyat herşey dahil 8250 YTL ye veriyor ben ve benim gibi biçok arkadaşımız bu fiyattan aldı motoru bnde o fiyatlara vermeyi çok isterim ama maalesef çok çok zor hatta imkansız benim şahsi kanaatim kendi motorum için konuşıyım kazası yok (bi kere yan yattık sadece ufak çizik ve sinyalim gitti) en maximum 7.000 YTL ye giderki onuda kışın satmak imkansız yaz için konuşuyorum. yinede kolay gelsin iyi satışlar...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
-
11 Ekim 2006, 21:48
oncelikle herkese merhaba...
arkadaslar yaklasik 1 ay kadar once gt250 aldim ve makineden de gayet memnunum
ne zamandir yazmak istiyordum ancak ben motoru aldiktan yaklasik 10 gun sonra cok sevdigim bir dostumu kaybettim motor kazasinda...her nekadar olay beni cok uzduyse de onunla birlikte gidip motoru secmistik ve o benim bu ise devam etmemi isterdi eminim...
oncelikle herkese kazasiz surusler diliyorum
bikac sey soracaktim soracaktim...
bugun motorla kopruden gecerken arabamin ogs sini kullanmak istedim fakat gecis izni vermedi ve ben kacak gecmis oldum cihaz acik secik gorulebilecek bi yerdeydi
diger sorum da sag elcikteki yag kutusunun icinde herhangi bir sivi gozukmuyo ama minimum sinir gostergesi belirtilmis bu normalmi
simdiden tesekkurler herkese...
[FONT="Impact"][/FONT] [COLOR="Black"][/COLOR] [SIZE="5"][/SIZE]Atakan:bounce:
0 RH +
-
11 Ekim 2006, 21:51
bayiler genellikle son fiyat herşey dahil 8250 YTL ye veriyor ben ve benim gibi biçok arkadaşımız bu fiyattan aldı motoru bnde o fiyatlara vermeyi çok isterim ama maalesef çok çok zor hatta imkansız benim şahsi kanaatim kendi motorum için konuşıyım kazası yok (bi kere yan yattık sadece ufak çizik ve sinyalim gitti) en maximum 7.000 YTL ye giderki onuda kışın satmak imkansız yaz için konuşuyorum. yinede kolay gelsin iyi satışlar...
hayırlısı, tşk ederim temennin için dostum. olmadı bizde 7000'e düşeriz... baktık kış satamıyoruz.. saklarız yaza satarız.. baktın belkide bineriz...
-
11 Ekim 2006, 22:03
Süper Moderatör (BBRR)
TEASER
sakın yanlış anlama ..bizimki sadece sen arkadaşımızsın diye tavsiye niteliğinde 7000 mantıklı bir rakam bu motor için ...işallah satılır..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
11 Ekim 2006, 22:23
-
12 Ekim 2006, 02:11
sitede hyosun 250R satanlar çoğaldı gibi... sebep kış olmasından mı?
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
12 Ekim 2006, 10:09
ailgazdag adlı üyeden alıntı
oncelikle herkese merhaba...
bikac sey soracaktim soracaktim...
bugun motorla kopruden gecerken arabamin ogs sini kullanmak istedim fakat gecis izni vermedi ve ben kacak gecmis oldum cihaz acik secik gorulebilecek bi yerdeydi
diger sorum da sag elcikteki yag kutusunun icinde herhangi bir sivi gozukmuyo ama minimum sinir gostergesi belirtilmis bu normalmi
simdiden tesekkurler herkese...
aramıza hoş geldin, aynı durumu ben de daha önce yaşadım, ilk geçişimde okumuştu ama ikinci geçişte okumadı ve ceza yedim, sonrada bir daha denemedim, şu an için yapacagın fazla bir şey yok, aracına bağlı ogs ile farklı bir plakayla yakalandıgın için kesin olarak ceza yedin, cezayı boğaz köprüsündeki binada ödeyebilrsin,
hiç uğraşmak istemiyorsan bir tane KGS al, ben öyle yaptım gayet sorunsuz geçiyorum köprüden
-
12 Ekim 2006, 15:11
Aquila 650 yurtdışında çok tutuluıyor olabilir, ama burada neden tutmadı???
[B]“Gerçekçi insanlar sınırlarını bilirler ve dünyaya uyum sağlarlar, oysa hayalperestler sınırlarını bilmezler, onlar dünyayı kendilerine uydururlar ."[/B] (Bernard Shaw)::sefereee
-
12 Ekim 2006, 15:38
johnny_rook tesekkur ederim...bugun kopruye gittim ve bir kgs aldim
en mantiklisi bu galiba
[FONT="Impact"][/FONT] [COLOR="Black"][/COLOR] [SIZE="5"][/SIZE]Atakan:bounce:
0 RH +
-
12 Ekim 2006, 16:11
TEASER adlı üyeden alıntı
doğru söylemektesin... 7500 e düşürdüm zaten dostum...
O rakam da çok dostu. Hele de şu zamanda satman mümkün değil. Seneye gene binersin sen bu motora 7000-7500 dersen eğer.
Burchuck adlı üyeden alıntı
1-Çünkü konsepti çok farklı. Classic bir cruser değil.
2-Bizler takıntılıyız çünkü takım tutar gibi marka tutarız. Japon değil.
3-Er yada geç tutacak
Yeni intruder 800 de Shadow 750 de hemen hemen Gv 650 görünümüne dönüyor. YAni onlarda Classic cruser görüntüsünden uzaklaşıyor.
Yeni trend bu olacak....
-
12 Ekim 2006, 16:57
Forumdan Uzaklaştırıldı
1000 bakımını kaç liraya yaptırdınız ?
-
12 Ekim 2006, 17:05
giallorosso adlı üyeden alıntı
1000 bakımını kaç liraya yaptırdınız ?
50-55 gibi birşey vermiştim ben istanbul motora. 4000 bakımı için işçilik ne kadar alıyorlar bilen varmı ?
-
12 Ekim 2006, 17:08
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
12 Ekim 2006, 19:10
Burchuck adlı üyeden alıntı
lautremont ve ben tuttuk. Bırakmıyoruz
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler