Suzuki Vl250 Intruder Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
MOTOR
Tipi 4-zamanlı, SOHC,65° V-twin, karbüratörlü
Sübaplar 3, silindir başına
Soğutma sistemi Hava soğutmalı
Silindir hacmi 248 cm3
Çap 52,0 mm
Strok 58,5 mm
Sıkıştırma oranı 10,5 : 1
Maksimum güç 24 hp / 8500 dd
Maksimum tork n.a.
ŞASİ
Ön süspansiyon Teleskopik çatal, helezon yay, yağ sıkıştırmalı
Arka süspansiyon Hareketli kollu tip, helezon yay, yağ sıkıştırmalı, ayarlanabilir çift amortisör
Ön fren Disk
Arka fren Kampana
Ön lastik ölçüsü 90/90-18 M/C (51P) İç lastikli
Arka lastik ölçüsü 150/80-15 M/C (70P) İç lastikli
RENKLER
Renkler Siyah, mavi
Garanti 2 yıl veya 30.000km
AKTARMA
Tipi Zincirli
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Reklamlar
-
Böyle heybetli durduğuna bakmamak lazım Cruiser yawrusu bir araç, oturuşu vs çok rahat, ben gidon açısını pek sevemedim ama olsun. Yalnız hyosung gv250'den 2bin ytl daha pahalı... Bir arkadaşıma fuardan aldık, kullanınca izlenim yazarım buraya...
-
Super Moderator
Çok kaliteli ve oturaklı bir model.Gerçekten verilecek parayı hak edeceğine inanıyorum.
Ayrıca Kymco Venox'la karşılaştırılınca nasıl görüşler çıkar ortaya merak ediyorum.
-
arkadaşlar ben bu motoru kullanıyorum. vitesli motorda yeniyim. Bu motor sayesinde endişe etmeden öğreniyorum. Çünkü ağırlığı yüksekliği v.s. tam bana göre. Hakim olmakta zorlanmıyorum. Komşular rahatsız olmasın diye evden biraz uzaklaşıp çalıştırıyorum. bacaklarımla çok rahat bisiklet kullanır gibi evden yorulmadan uzaklaşıyorum. Motor inreuder 800 veya shadowa göre hiçte küçük değil. Yan yana koyduk uzaktan kimse hangisi 250 hangisi 800 ayırt edemiyor. Ben çok memnunum.
-
tip güzel ama 800 cc VZ 800 c 800 modeli ile arasında 3500 ytl fark var.Şimdi ben Suzuki alacak olsam neden bunu alayım ki.Akıl var mantık var.
-
akıl var mantık var choper alacaksan fazla paran yoksa cin mallarına da para verip rezil olmak istemiyorsan kemri biraz sıkıp bütceni arttırıyorsun ve zar zorda olsa bu motoru alıyorsun yaaaaa...
-
25 Haziran 2006, 13:58
Bencede bir çin malına 3500 ile 6000 arası veripde yok yolda kaldım, yok parçası yokmuş, yok servis hiç ilgilenmediymiş, yok iki kişi oturunca garantiden çıkmış gibi şeylerle sürekli moralin bozulacağına bir kez fazla ver kafan rahat etsin. Suzuki işte daha ötesi varmı. Hem bir çin atasözü derki. "Tui shiaen chiiet, hyati huan gaiyt." Yani, "biz taklit ederiz alemi, ama gerçeği taklitten iyidir aslında."
Buralardan gitmek lazım. Uzağa , daha uzağa. Hayır hayır, çok daha fazla uzağa.
-
25 Haziran 2006, 14:10
ALan var mı. Yazacam diyen arkadaşlar nerede. Bende şu acemiliği yavaş yavaş üstümden atmaktayım. Kısmetse kışa girmeden almayı düşündüğüm motorlardan biri.
Ben şu an için scooter kullanıyorum. Malum denge sorununu ve trafiğe alışmak için ucuz bir şey aldım. Vitesliye geçmek için bu motor doğru karar gibi geliyor. Hız tutkunu değilim o yüzden 800 cc olmuş umrumda değil.
-
25 Haziran 2006, 17:35
Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar motor alacağım zaman bende bu modeli düşünmüştüm daha sonra aynı showroomdan aynı servise baktırılmak üzere çin malı motor aldım
nedenine gelince benim aldığım motor bu motorun 1/3 fiyatında (yeni başlayacaklar için motoru devirirlerse v.s. yedek parça fiyatı 1/5 fiyatında)
her ikisininde 2 yıl garantisi var. Kasko ğcretş 1/4 daha ucuz.
artılarını sayarsak görünüşü çok daha güzel, sürüşü daha zevkli. V motor ve sıvı soğutmalı.
Ben kendim artıları eksileri kendimce kafamda topladığımda çin malını aldım. Açıkcası 250 bir japon kore alacağıma (zaten onlarında 250 lik üretimleri çinde) motorumu büyüteceğim zaman 600 cc ve üzeri bir japon alırım. Yeni başlayacak arkadaşlara servisine dispiratörüne güveniyorsanız ve özellikle 250cc ve altı motor alacaksanız çin malı motor alın derim. Böylece arz talep meselesi sayesinde japonlarda tıpkı şimdi olduğu gibi daha da fazla fiyat indirimine gitmek zorunda kalacaklardırç (böylece motorlarımızı büyütürken de kara geçmiş oluruz)
-
28 Haziran 2006, 11:08
Hem yine bir çin atasözü derki; "rbishi via cunne, chiana geita japone korea seuata macaristan." Yani o çinli ata şöyle demek ister ama açık açık söyleyemez; "para çeker parayı, japonlardaki kadar para bizde veya korede yahut macaristanda olsa bizde biliriz iyi mal yapmayı, ama yok işte ... . ne yapalım sizde idare ediverin gaari."
Buralardan gitmek lazım. Uzağa , daha uzağa. Hayır hayır, çok daha fazla uzağa.
-
28 Haziran 2006, 12:35
Bende scooterdan vitesli motora geçiş yapacağım ve bende ilk başta bu motoru düşündüm. Ama sonra Hyosung ağır bastı. Piston başına 4 sübap ve 28 beygir olmasının dışında sıfır fiyatı daha ucuz olduğu için.. Yani param olsa Suzukiyi tercih ederdim belki ama Hyosung un fiyat / performansının daha iyi olduğunu düşünüyorum.. Sonuçta bir zamanlar ortak çalışan bu iki şirketten boynuzun kulağı geçmesi çokta şaşırtıcı değil belki de
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
-
14 Ağustos 2006, 23:23
-
14 Ağustos 2006, 23:51
kullanan bir arkadaşım var ve süper bir motor. cok daha ucuza çinli versiyonlarını bulabilirsin, ama param var ve kaliteli bir başlangıç yapmak istiyorum dersen Intruder orada duruyor
-
15 Ağustos 2006, 00:02
-
15 Ağustos 2006, 10:14
sen kardeş önce kendine uygun türü seç bence
çünkü hyosung gt250r ile vl 250 ayrı türler
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
15 Ağustos 2006, 10:41
illede japon olsun ister çamurdan olsun
oda japonun motoru her kim olursa olsun
kemaalll la olum 250lik bu alet 800 degil
cem kardeşim bide fiyatları falan yazıversen şöyle servis agı hakkında bi kaç bilgide fena olmaz
malum arayışlardayım
-
15 Ağustos 2006, 22:56
Tabi doğru diyosun türleri farklı 2 motorun ama 2 side hoşuma gidiyo napiyim bakalım aslında bide yakından görüp üstüne binmek gerek galiba
-
Bu motosikleti hiç kullanan yok mu?
Başlangıç motoru olarak düşünüyorum fakat hakkında başka konu bulamadım.
Nereden bilgi alabilirim?
-
işe bak 8 aydır kimse yazmamış buraya
-
merhaba ben birazdan almaya gidiyorum .. 1 seneye yakın kafayı kırdıktan sonra suzuki dedim :-) ilk motoru olan acemi olarak görüşlerimi yazıcam .. burası canlanır umarım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler