Arkadaşlar merhaba;
VL250 min aküsü bitti motora yeni başladığım için bilmiyorum bana bir öneride bulunabilir misiniz? netten baktım çok çeşit var öneriniz nedir?
Arkadaşlar merhaba;
VL250 min aküsü bitti motora yeni başladığım için bilmiyorum bana bir öneride bulunabilir misiniz? netten baktım çok çeşit var öneriniz nedir?
Suzuki VL 250 için akü modeli:
YUASA YTX7L-BS 12V 6Ah
bence en iyisi kışın eksi derecelerde 15 gün yatan motor tek marşda alıyor.Bunun için ayrıca bujiler de iyi olmalı .
CR7EIX NGK BUJİ öneririm..
Cruiserler için izmirde koruma demiri çanta demiri sisybar yaptırmak isteyenler Atatürk stadyumuna yakın güneş otelin arkasında levent ustaya gidebilir.
Intruder Vl250 ile ortalama şehir içi yakıt tüketimim 4-5 litre arası oluyor.Tüketimleri (km/fiyat) üzerinden vermek anlamsız oluyor bence fiyat sürekli değişiyor
Yolda çok rahat bir motor, düşünen herkese öneririm.
Herkese iyi günler. 2003 model VL250 intruder aldım. Kullanım kılavuzu yada servis manuelini bulamadım. Pdf'i olan var mı acaba?
S.a bende 2007 bı vl 250 almak istiyorum şuan Kuba superlight 200 kullanıyorum motorumdan memlunum fakat v-tiwn motor ve daha kaliteli bı motor binmek istiyorum hakkında biraz bilgi verebilecek biri varmı onerirmisiniz ve kaç km hız yapıyor otobanda sabit kaç km hızda Gide biliyor
s.a 250 intruder için güncel bir ilanım var.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...7123349/detay/
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-tertemiz-kazasiz-2007-intruder-250-484629279/detay
Arkadaşlar merhaba,
Evet bu motor çok güzel. Fiyat/performans oranına bakıldığında hatta alınabilecek en iyi motor belkide. Ama ben bunu bu gün aldım. Yarın bir gün arıza yaptı. Yedek parçasını nerden bulacağım ? 2011 yılında yapılan yorumlarda bile yedek parça sıkıntısı çekildiği yazılmış. Üzerinden yaklaşık 7 yıl geçmiş günümüzde durum nedir ?
Parça için biraz bekliyorsun Japonya'dan geldiği için ama onun dışında bir sıkıntı yaşanmıyor
Herkese merhaba. Ben de bu motoru almayı düşünüyorum. Parça temin durumu ne durumdadır ? Parça fiyatları ne durumdadır güncel olarak bilgi verebilecek var mı acaba ?
Merhabalar arkadaşlar. Kısmet olursa bu motosiklet veya virago 250'nin temizini bulursam almak istiyorum. Motor birincil ulaşım aracım değil. Parça sıkıntısında beklemem sorunu çözcekse almak istiyorum yani. km'si çok uçmamış temiz düzgün bir motor arıyorum, satmayı düşünen olursa iletişime geçmesini rica ederim.
Çok zor. Beklemesi ayrı fiyatları apayrı.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)