Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yamaha TZR Race Replica

REKLAM ALANI
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı derin adlı üyeden alıntı
    Motosikletleri 5 ana kategoride sınıflandırmakta fayda var.
    Scooter - cruiser - road - sport - off road
    peki sport tuorig ler hangi türe giriyor melez ırk mı
    bence sport lar ikiye ayrılır
    racing olmayanlar - racing olanlar
    cbr sport tur ama racing değildir(bakınız ben cbr nin aynısı bir çinli kullanıyorum normalde cbr yi savunmam gerekirdi )

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yageo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR
    Aklı selim arkadaşlar!!! nedense durup durup CBR125i kaleme alıyorlar topik açıyorlar nedense.

Birşey daha sorucam bildiğimden değil öğrenmek isteyişimden.Moto GPde yarışan motorlar(honda,yamahavs.)2 zamanlımı? tşk.

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajınıza ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

derin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı
    peki sport tuorig ler hangi türe giriyor melez ırk mı
    bence sport lar ikiye ayrılır
    racing olmayanlar - racing olanlar
    cbr sport tur ama racing değildir(bakınız ben cbr nin aynısı bir çinli kullanıyorum normalde cbr yi savunmam gerekirdi )
    Super sport, sport touring Sport kategorisi altında yer alan motorlardır. Ben 5 ANA kategori dedim. Racing diye bir motosiklet kategorisi yoktur. Yarışan motosikletler racing olurlar.
    I'M BACK !!!

Motosikleti
    2006 cbr 125
    konu sapıyor bence yani bizler cbr 125 in su sınıfa girsin bu sınıfa girsin cabamız yok cünkü zaten malümünüz birileri zaten o sınıfa sokmus atı alan üsküdarı geçmiş.önemli olan bu motor alınır mı binilir mi yeni almayı düşünen arkadaslara yardımcı olmak acısından bu motor 4500 ytl edermi.yok sa bu fiyat aralıgında daha iyileri varmı.insanlara yardımcı olalım yok sa bizim burda su sınıf bu sınıf demeizle bi şey olmuyor.insanlara yardım edelim olay bu.ama ecemi arkadasların vede yeni alacak arkadasların dikkat etmesi gereken cbr 125 i kimler en cok elestiriyor.ben ce hep büyük motoru olanlar elestiriyor.kücük görüyolar.neden peki?cc si düşük die.ama 140 ı rahat vuruyo bu makine.az yakıyor ve zaten 140 tan sonrası bana lazım değil.honda teknojisi var işin içinde.amacımız su markanın bu markanın reklamını yapmak ta değil.ama aldık kullanıyoruz cok memnunuz memnun değilim diyene de raslamadık.verdiğim para helal olsun.scooter fiyatına neredeyse üstelik japon kalitesi.çin değil.aynı yipin çin li leri de var ama ömürleri 10000 km.cok iyi biliyorum.çin mallarını kazıgını yemiş biri olarak.neyse yeni alacaklar 4500 ytl den baska param yok diyorsan al kardes pişman olmazsın.ama 14 000 ytl varsa 600 lük makine al tabi en azından tartısmazsın insanlarla yok lastiği inceymiş yok bilmem neymiş

evet sasırdım dogrusu deer 152 bile elestiriyor bu motoru.hayret ya.hadi büyük motorların cc si düşük diye elestirmesini anladıkta..basımıza bu da mı gelecekti scooter bile elesitiryor .ben cıkıyorum bu formdan sinir oldum.2zamanlı motor ları övüyolar bide 2 zamanlı kullanmasak yaz sıcaklarında yollarda beklemek sogusun die yakıtı yüksek oolmasa ve üstümüz les gibi egzoz dumanı kokmasaydı belki sana hak verirdim ya

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajınıza ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    yageo 125 ve 250 cc ler 2 zamanlı ( moto GP de )

themarmara önce forum kurallarını oku ve bir forumda olduğunu unutma ve unutmaki kullandığın motosiklet'e göre ölçülmez bilgi ve birikim zamanında cruiser da kullandık race de burada her türlü konuda insanlar fikirlerini sunabilir ve belli ölçüleri aşmadığı taktirde tartışabilirde... Kimin hangi konuya nasıl yorum yapabileceği motorunun marka ve modeline göre belirlenmez

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı derin adlı üyeden alıntı
    Super sport, sport touring Sport kategorisi altında yer alan motorlardır. Ben 5 ANA kategori dedim. Racing diye bir motosiklet kategorisi yoktur. Yarışan motosikletler racing olurlar.
    kross motorlar da yarışıyor ama buna motocross deniyor, racing denmiyor.
    demekki motosikletlerin sport modellerinin yarış tipleri var onlara racing deniyor.
    aslında karışık bir mesele bu.
    aslında durum şu: racing derken biz süper sport türünü kastediyoruz, mesela sport touring motorlar da gayet hızlı gidebilecek yarış yapılacak motorlar ama racing denmiyor onlara.
    ozaman cbr 125 süpersport mudur diye tartışmanın gerçek boyutunu belirleyelim.

Motosikleti
    2006 cbr 125

padişahım cok yasaaaaa

işine glmeyen yorumları da kitlemek yok heralde forum kurallarındada.bırakta ozaman özgürce tartısalım.ve ya deer ını al kapısalım ne dersin.elinde yetki varsa onu insanlıgın yararına kullanmak erdemdir.kendi yararına değil!!!!benim garajımda 2 adet motor var biri cbr 125 birinin adını burda yazmak istemiyorum.baba mın benm değil ama olsun.bir gün bana kalacak ama insanların motorunu küçümseyen sizlersiniz ben değil bu konuyu bu ölçülere tasıyan sizlersiniz.cbr 125 e laf söyleyenlerin yazdıkları yayınlanıyorda benimkiler neden siliniyor.saltanat!!!!böyle kuralları tanımıyorum.!!!!boykot ediyorum her cbr 125 çiyi de aynı seyi yapmaya bekliyorum.bi motor bi forumda hiç bu kadar dıslanmamıstı hayret ya..yakında cinli ler bile alestirir bizi.ama bu motor öyle garip bir motor ki seven deli gibi seviyor sevmeyen de uyuz oluyor adına fun club ler siteler acılıyor bu farklı bi şey bu bambaska.siz anlamaz sınız

HAYALBUYSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF - R6
    Şimdi biz burada motorsikletlerin sınıflandırmaları üzerine konuşuyoruz.Ancak üretici firmalar bile tam olarak mutabık değiller bu konuda.Birinin sport dediği kategoriye diğeri street diyor, biri super sport diyor diğeri sport touring.

Bir de insanların bilgilerini kullandıkları motor tipine göre endeksleyen arkadaşlara hayret ediyorum.Yani adamın motor bilgisi ve teknik bilgisi çok iyidir, kendi tercihleri sebebiyle scooter e veya düşük cc li bir motora biniyordur.Bu onun bilgisiz olduğu anlamına mı gelir.... Veya busa kullanan insan bilge mi olmaktadır motorsiklet ortamında....

Ben şahsen 600 cc lik bir super spor kullanıyorum, ancak ne motordan anlarım ne de tamirattan. Bu zamana kadar yaptığım tek tamirat far ampulu değiştirmek...

yani motor cc si yüksek olması herşeyi biliyorum anlamında değilmiş demekki...

Ayrıca tekrarlıyorum , hiçbir zaman Cbr için kötü motor almayın demedik burada.Sadece bu motorun şekline aldanıpta fazla şeyler bekleyen ve gerçekleri görmezden gelip uçuk fikirler savunanlara karşı birkaç söylemimiz oldu o kadar....

Cbr ın fun club kurması normal ,çünkü bu sene çok sattı. Ancak gözden kaçan diğer bir nokta da 2.El satış sitelerinin de CBR 125 fun club e döndüğü....

Amma uzattınız yawww... nato mermer nato kafa yani....

İnsanlara ne anlatabileceğin , karşındakinin ne kadar anlayacağı kadardır demişler ve ne kadar doğru söylemişler şimdi anladım.
    Alın Cbr ınızı güle güle kullanın.Allah en kısa zamanda Cbr 600 , Cbr 1000 almak nasip etsin ne diyelim ki başka
    FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    hangi mesajını yada yazını sildik? alt alta mesaj yazıyosun forum kurallarına aykırıdır birleştirdim ve sana atılan uyarıda da bunun açıklaması var hiç bir mesajın silinmedi yada kitlenen bişey yok amacını anlayamadım

ishaknergiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R

sayın cbr kullanıcısı

arkadaşım bende cbr hastasıyım cbr125 almak istiyorum ancak makinayı tam olarak bilmiyorum sadece resmini gördüm bana biraz gücü ve hızı hakkında bilgi verebilirmisin daha önce ybr bindim memnun deyildim 110km hızı geçmiyo:

derin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    Alıntı ishaknergiz adlı üyeden alıntı
    arkadaşım bende cbr hastasıyım cbr125 almak istiyorum ancak makinayı tam olarak bilmiyorum sadece resmini gördüm bana biraz gücü ve hızı hakkında bilgi verebilirmisin daha önce ybr bindim memnun deyildim 110km hızı geçmiyo:
    İshaknergis, performans olarak YBR'den pek bir farkı yok. Sadece estetik, oturuş pozisyonu ve işçilik kalitesi olarak farklar göreceksin.
    I'M BACK !!!

normalkerem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125r
    yau kardeşim sizin derdiniz nedir? bir kere bu satılıyor mu ki türkiyede?

extacy77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok güçsüz ya 6 vites bu güce fazla aprillia gibi olmalı bence çok ağarr kalır bu

cbr_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    cbr 125r hayat onda

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    [IMG]http:/[/IMG]

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    D:\belgelerim\Resimlerim\zagued_1074628888_darshu. jpg

HAYALBUYSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF - R6
    Alıntı normalkerem adlı üyeden alıntı
    yau kardeşim sizin derdiniz nedir? bir kere bu satılıyor mu ki türkiyede?
    Bu forumda sadece türkiyede satılan motorlar mı tartışılır oldu......

Biz türkiyede satılsın demiyoruz ki , zaten satılamaz. Sadece Cbr 125 e racing diyenlere küçük bi hatırlatma da bulunduk o kadar....

Tamam sizin tavuğunuz,horoz olsun bi şey demedik.....
    FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......

normalkerem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125r
    efenim; cbr125'in bu kadar tartışılma sebebi, memleketimiz pazarında bulunması, ve tek tercih olması. çok da fazla hız yapmayan bu racing görünüşlü motor "bu paraya değer mi?" tartışması var, "diğer 125liklerden ayrılan yanı var mı?" tartışması var. "racing mi, değil mi?" tartışması pek de yok. herker racing benzeri hafif bir motor olduğunu görecektir.

ondan önce; cbr125'e racing denmesi senin canını neden bu kadar sıkıyor? yarışırsan racing, düz gidersen commuter olsun, sen ne dersen o olsun. buna rsupersport diyen hondatürkiye zaten.. paraya değer mi kısmına gelince değer; bunun yerine twister alayım derseniz... ALAMAZSINIZ!!!! aynı fiyata bulsam twister'ı alırdım.
    onu bunu bırak kimin motoru döver onu söyle?

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    kim nederse desin başlangıç racing i olarak çok mükemmel bir motor bu arada aprilli nın 50 cc lik motoruna laf atan motrdan anlamayan arkadaşım o motor un en aşağı sürat olarak 120 km hız yaptığını biliyormusunki 50 cc lik bir mobylet le kıyaslıyorsun sen istersen aprillianın sitesini sen bi ziyaret et de öyle konuş
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

Motosikleti
    2006 cbr 125

motordan anlamıyoruz

tamam öylede denebilir tamam anlamıyorum.yalovad a oturuyorum servise motorumu maltepeye götürüyorum git gel 8 ytl feribot parası ve 5 ytl de benzin parası + bide yarım günümü harcıyorum neden çünkü salağım ben. bişey bilmiyorum ki.motor hayatıma ne yazıkki 6 yaslarında basladım babamın mobyleti ile keske hiç girmeseydim bu piayasaya zamanla tamircide oldum serseride.insanlar cocuklarının arkadasları olmamı bile istemediler neden ben salağım ya bi kere tozonu yuttuk bırakamıyoruz mereti..sen bana motordan anlamıyorsun diye dur ben bu gecenöbetimde su hurda cinli motorları n tamiriyle gecireceğim mahallenin veletleri işte.iki zamanlı motorlar...ah ulan ne cektim bi bilseniz.yakarda meret.egzos tan dumanda atar üstün les gibi yağ kokar hareret yükselir seridir ama ömrü kısadır.aprillia mı dispiritörü türk parasıyla 5 para edermi.marka iyi de malum yasadıgımız ülke türkiye.sıkıntısı cok tur garanti olayları dertli servisi cok az. formda daha önce verildi isterseniz bi arastırın bakalım neler basına gelmiş insanların.neyse kardeslerim ben su an cbr 125 imle cok cok rahatım.varsın asfalt desinler ama ben dag bayır dinlemiyorum. 250 km yaptım bi kere de ne performans ta azalma gördüm ne tekleme ne hararet.yakıt sabit 100 km de 3 litre.servis ise tek kelime size 5 yıldız benden.ben cok sey beklemiyorum motordan yakıtı az olsun bastımmı 140 ı görsün hemde havam olsun diyorsan al kardesim.korkma eskitemezsin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler