Zongshen 250 cc(Fuardaki resimleri ile)
-
Reklamlar
-
motor baya bı guzelmıs... turkıyeye gelırse bence satılır.
Yeni yine yeniden
-
motor baya bı guzelmıs... turkıyeye gelırse bence satılır.
Yeni yine yeniden
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
1000 ytl daha eklenip hyosung alınır.
Acaba bu 5500 ytl yeni vergi sistemine göremi?
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Yeniler
Merhabalar arkadaşlar motoru yeni gördüm.250 cc lik motora göre gücü çok az,Derby marka motoru görsünlerde belki özenip aynısını yaparlar.Üstelik fiyatı 6300 ytl,buna 5500ytl verilirmi.Derby 125cc 27 hp su soğutmalı.Sahibinden.com'da racingler bölümünde görebilirsiniz.
-
Ben ce de bu motor a o fiyat çokkk ama zaten ben de o fiyatı düşüreceklerini düşünüyorum ama ne kadar düşürselerde gücü artmatacak ki!!!!
Düşünün,yol da son gaz giderken cbr125 tarafından geçilmek hiç hoş olmaz!!!!
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben bu motoru 20 bg diye biliyordum
-
3,1 Bg Üzerİndekİ Oluyordur Belkİ
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
nartallo84 adlı üyeden alıntı
Merhabalar arkadaşlar motoru yeni gördüm.250 cc lik motora göre gücü çok az,Derby marka motoru görsünlerde belki özenip aynısını yaparlar.Üstelik fiyatı 6300 ytl,buna 5500ytl verilirmi.Derby 125cc 27 hp su soğutmalı.Sahibinden.com'da racingler bölümünde görebilirsiniz.
Elma ile armutu karıştırmayalım,derby 2 zamanlı bi alet onun için bg fazla ve seri tıpkı aprilla gibi. bu ise 4 zamanlı.
Motor teknolojisi birbirinden tamamen farklı iki aracı karşılaştırmak pek adil olmaz. mesela cbf ile karşılaştırılabilir....
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
-
Hayalbuysa
-
Ki zaten bu motoun 5000 ytl civarı girmesine imkan yok..bir düşük vcc li modeli olan gs200 2,800ytl ise buna 5000 olacak demek çok saçama..
motor güzel ama o kadar kalide değil..200gs nin granaj ksımı daha dayanıuklı bir malzemeden imal edilmiş..ama yine de ilgi çekici..zaten gs200 ü göz hapsine almışken iyi olacak..3,500 den yıkarı gelmez bu motor
ŞŞŞŞŞŞŞ...sadece sessiz ol.....
-
ya çok yüksek fiyat. eksoz bile doğru dürüs bişeye benzemiyo. cbr125 tercihim olur ya da twister olabilir.
live to ride, ride to live
-
mrb
bu motorun aynısını polen zealsun olarak getirecek haziran ayında
fiyattı 4 500 ytl ötv kdv dahil
bursa bayisi im yardımcı olurum
TEKYILDIZ MOTOR 0224 253 54 50
-
cbr 125 bu makinadan çok daha iyi. şimdi kampanya da yapmışlar.diyelim ki bu motor cbrden daha iyi özelliklere sahip her açıdan ve daha kaliteli malzemeden üretilmiş. arkadaşlar biraz aklınızla hareke edin hondanın verdigi servisi kim verebilir. sakın bana kızmayın benden söylemesi. bu arada honda bayisi kullanıcısı veya servisi degilim
-
Ben de bugün reklamını Türkiye gazetesin de gördüm,polen 4500 a getirecekmiş!!!
-
ya bu motorun üstünde bisan yazıyooooo
-
Arkadaşlar Bisan firmasının fabrikası ile görüştüm fuara getirdikleri bu 250gs ve 400lük shopper modellerini getirmekten vazgeçmişler, ama ben bisanin bisikletteki başarısına göre servis ve diğer konularda yeni firmalardandaha iyi olduğunu düşünüyorum...
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
-
ya zaten bu motor250gs ile aynı bi fark yokki.belki servis de fark olur o kadar.bence baya pahalı.5000 fazla buna
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler