Yamaha 250cc Majesty Modeli
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yamaha 250cc Majesty Modeli
Arkadaşlar benim 2000 model 250cc majesy var. Ama internette satış ilanı vermiştim bir arkadaş mail attı motorumun modeli 2000 olmadığı daha düşük model olduğunu söylemişti. Ruhsatında 2000 model yazıyor. Şasesine baktım model yılı yazmıyor. Bana motorumun model yılını nasıl öğrenebileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Selamlar
-
12 Ağustos 2007, 23:08
yokmu majesty kullanan
arkadaşlar bu forumda hiç majesty kullanan yokmu ya da ben mi rastlamıyorum tamam sayımız az olabilir ama en azından birbirimize motor hakkında sorular sorabilelim isterim evet varmı kullanan
-
13 Ağustos 2007, 17:10
kardeş ilk defa senden duydum o motoru ama egereki alırsam haber veririm
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
14 Ağustos 2007, 12:13
oldukça ilgilisin galiba motorlara hemen haber ver aldığın zaman 4 gözle haberini bekliyorum
-
14 Ağustos 2007, 12:46
Ben E-5 te giderken yanımdan geçmişti Majesty di sanırım ve hoşuma gitmişti ama sanırım Yamaha Majesty nin değişik cc lerde modelleri var ben de aynı dertten muzdaribim Yamaha scooter kullanıcıları gezmekten foruma uğramıyolar anlaşılan
-
14 Ağustos 2007, 16:32
ergunz adlı üyeden alıntı
oldukça ilgilisin galiba motorlara hemen haber ver aldığın zaman 4 gözle haberini bekliyorum
süpeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
yamaha majesty 400 scooter
Arkadaşlar 2004 model 13500 km de bir yamaha majesty 400 cc scooter var , almak üzereyim , bu scooter i kullanan ve ya kullanmış arkadaşların fikirlerini rica ediyorum..
selamlar
EY VATAN ; senin için,bir ÖLÜR bin DOGARIZ.
-
2004 için fiyat biraz yüksek geldi bana iyibi araştırma yap bence 2,3 daha katarsan sıfır alabilirsin ,alırsanda hayırlı olsun kafanı karıştırmıyım
-
KaraVelioğlu adlı üyeden alıntı
2004 için fiyat biraz yüksek geldi bana iyibi araştırma yap bence 2,3 daha katarsan sıfır alabilirsin ,alırsanda hayırlı olsun kafanı karıştırmıyım
arkadaşım yaptığı km 13500 fiyatı değil.
ilgine teşekkür ederim.
EY VATAN ; senin için,bir ÖLÜR bin DOGARIZ.
-
-
-
aha bi scootr'cı daha... valla hondanınkileri de karşılaştır. ıonun da var 400lük 300lük sutırları... motor sağlamsa sesi güzelse çarpık filan yoksa al.fiyat ne dedi?
-
peki arkadasım fiyatı ne acaba
-
hakikaten fiyat nedir?bende ilk anda 13500 fiyat zannettim.
-
tarık vazgeç abi sen bu sevdadan sana gelmez bu makine seninle daha ayrıntılı görüşürüz bir ara senin tarzın değil bu
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
bu ilana bak istersen bi yamaha değil ama fiyatı çok iiyi geldi bana hemde 500cc olması avantaj . http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4498512
-
iyi motor güzel fiyat patlak ben olsaydım honda cbr 125 repsol çekerdim
-
MKH adlı üyeden alıntı
iyi motor güzel fiyat patlak ben olsaydım honda cbr 125 repsol çekerdim
daha fiyat yok meydanda herkes km yi fiyat sanıyor
-
bence 400 lük scooterların en güzeli. Ben şahsen o motorarı iyi bilirim ama herkes gibi senin alacağın motorun durumunu ve fiyatını bilmediğim için tam olarak birşey diyemem.
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler