Yamaha 250cc Majesty Modeli
Reklamlar
-
slm
arkadaşlar
yamahanın majesty 400 hakkında kullanıcı bilgilerinize ihtiyacım var
yakıt,performans,servis vs.vs.vs
teşekkürler
herkese kazasız sürüşler
bu arada motorumu bir maxi scooter le takaslamak istiyorum
sahibinden comdaki 7380839 nolu ilan
cevap varmı arkadaşlar soruma karşı
kimseden cevap yokmu yavvv
Reklamlar
-
03 Haziran 2008, 19:42
maxiler harika nedir hqarika olan tarfı hem şehir icinde kullanışlı ve pratik hem uzun yol rahatlıkla gide bilirsiniz ben bu yönlerine bayılıyorum düşünsenize trafikte dur kalk dur kalk insan vitesli motorlarda eli ve ayağını fazlasıyala yoruyor hem de bir kac metre kittikten sonra vites değiştir insanı bayıyor ama maxi skutırları ondan cok seviyorum
-
03 Haziran 2008, 20:09
Maxi scooter ları kullanmak çok keyiflidir,çünkü şehiriçi ve dışında rahatlıkla gidersin,400 ve 500 cc olanlar uzun yol için ideal ötesidir.Cüsseli oldukları için biraz ağırdırlar ama yolda ilerlerken bu ağırlık sana güven verir.Yamaha nın bu modeli gayet güzel ama eğer 400 yada 500 cc düşünürsen İtalyanlarada bakmanı tavsiye ederim ben bi İtalyan sahibi olarak söylüyorum mükemmel makineler sorun çıkarmazlar yıllarca binersin çok sağlamdırlar ve teknolojik motorlardır.Ama sana şunu söyleyim İtalyan motoru kullanınca başka bi motora binemiyosun.
-
03 Haziran 2008, 20:12
SAKİ Hocam konu maxiscooter olunca bu forumda cvplarımız nedense hep pespese oluyo, ve nedense ikimizde aynı cümle İtalyandan şaşma organize gibiyiz Ama bu majesty denen alet ne yazikki 400cc grubunda lider konumda
-
04 Haziran 2008, 01:12
başlık böyle değildi anlamadım. bu motor 400cc.. cbf 500 isterken karşıma bu çıktı motor çok hoşuma gitti ekonomilerde yetiyor. ne dersiniz üstadlar?
-
30 Temmuz 2008, 22:27
Majesty 250 nasıl makına guzelmı almayı dusunuyorum ama yamaha servıslerı yaramazz
-
ardan 2 sene sonra cevap bende bugün 180 lik aldım gayet güzel parçası falan zor bulunur muş doğrumu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler