.................
.................
truvacılar hiç forumlara uğramıyorsunuz... aynı motor olan masaiciler baskın çıktılar... halbuki bizimki daha iyi... aksesuarımız fazla en azından....
Gupilya ben çayyolundayım... mail adresim mfuatg@hotmail.com msn adresimde o buradan da haberleşebilriz...
en güzel motor bizim motor.....
mesela haberlesmek icin pazar gunu MT Ankara bulusmasina gelin orda haberlesin daha guzel olur
hem kar yagmaz ise motorla gelirsiniz.. tadindan yenmez
:]
Shakulin
Ankarada'ki truvacılar slm havalar ısınınca biraz turlayalım beraber ,bende 7,8 aydır truva sahibiyim. Basınevlerinde oturuyorum.
benim kanaatim bu motorla haftada 1,2 kez tur atmak en ideali öyle hergün dolaşırsan servisten çıkmaz diye düşünüyorum
sevgiler saygılar.
ya biraz hassas motor bunlar süs eşyası gibi bakıyorum ,ben bir de kaza yaptım ondan belki . dikkatli olmaya çalışıyorum.
Merhaba arkadaşlar uzun aradan sonra tekrar birlikteyiz.
Truva bir motor almayı düşünürken Jinlun'a karar kıldım bir zamanlar harika bir şekilde modifiye etmiştim yaz dan beri tepesinden inmedim ufak tefek sorunlar çıkarsada bu güne kadar ciddi şekilde yolda kalmadım 14000 km ye ulaştım ama kışın da bindiğim için motor çok pis görünüyor havaların soğumasından dolayıda pek bir bakım yapamıyorum ama yaza yeniden cillop gibi edeceğim
bu arada geçenlerde yağmurda yola çıktığımda bujilere yada karbüratöre su almış olmalı tekleme yaptı ilk kez başıma geldi cigleyle kısa bir sürüşün ardından kesildi...
Bu arada istanbuldaki arkadaşlarla aramızda bir gezi düzenliyelim derim.
ben maalesef kışın pek binemiyorum... hafta sonları hava güzelse eğer motoru bir çalıştırıp yakın çevrede ve de yavaş yavaş biraz dolaşıyorum.. bir an önce yaz gelse tam süper olacak...
bir şey sormak istiyorum arkadaşlar özellikle de ankara da ki truvacılar hatta tüm motorcular... ben motorun yanındaki truva yazılarını söktüm... yerine şöyle güzel bir szukinin veya yamaha nın orjinal kabartma amblemlerinden yapıştırmak istiyorum ama bulamadım bir türlü.... bulmam konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı acaba... hiçç olmazsa jinlun un marauder yazısını yapıştıracağım... başka tavsiyesi olan varmı???
Truva bayisi benim arkadaşım gerçekten çin malları içinde en kaliteli üretim yapan firma.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
arkadaşlar bugün bir truva 250 cruiser almayı düşünüyorum.keeway sl 150 alıcaktım baktım ki alan 4-5 ay sonra satıyor büyütmek için.250 lik başlangıç en iyisi anladım ki.regale baktım,herkes memnun ama fiyatı hiçde az değil.keeway supershadowa baktım,güzel motor ama donanımı az.aldıktan sonra cam,koruma demiri,pegler derken fiyat artıcak.jinluna baktım fena değil derken tesadüfen truvayı gördüm.en çok hoşuma giden donanımın yüksek olması ve en önemlisi vites göstergesi olması.scooterdan vitesliye geçeceğim için başlangıç için çok önemli açıkcası.
arkadaşın biri motoru almış ailesi izin vermemiş binmesine. 0 motoru satıyor binemeden.dua edin bugün anlaşırsak aranıza bi truvalı hector daha katılıyor
hoşgeldin oguner....
oguner ne oldu hala sonuclanmadımı senin motor işin. beyler cumartesi fuara gelen varmı varsa toplanalım tanışalım
oguner ne oldu hala sonuclanmadımı senin motor işin. beyler cumartesi fuara gelen varmı varsa toplanalım tanışalım
Evet arkadaşlar bahar geliyor... havalar ısınıyor... özellikle ankaralı truvacılar varmı plan program... ???
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)