Selam arkadaşlar bede epece araştırdıktan sonra truva kullanıcısı olan bir kardeşinizim şu anda motorum 400 km de yani rodajda şimdilik bir sorun yaşamadım.Fakat rodaj yağını değiştirmek için servisine gittiğimde 20*50 yağ koyuldunu öğrendim yaptığım araştırmalar neticesinde seri makinalara 10*40 yağ koyulması gerktiğinin öğrenerek 10*40 yağ koydurtup öyle kullanmaya başladım şimdi motorum daha performanslı çalışıyor.Butip makinalara 20*50 yağ koymak sakıncalı imiş yağ kanalları küçük olduğu için yağ ısınmadan incelmiyor ve hemen yağlama görevi yapmıyormuş buda motorun ömrünü kısaltıp performans düşüklüğüne sebep olduğunu söylediler yani kısa zamanda motoru elinize alıyorsunuz.Kullanan arkadaşlar bu konuya önem vermeli bence bir diğer sorun motorla beraber gelen yağ o kadar inceki adeta mazot gibi ilk 200 km de mutlaka yağ değiştirilmesi gerekli.10*40 yağ biraz daha pahallı fakat 10 000 km yol yapmanızı sağlıyor. Truva kullanıcısı arkadaşlar bir akşam toplanalım hem tanışmış oluruz hemde daha iyi değerlendirme yaparız.