motogp desenlisini almak tehlikeli. Rossi, Gibernau'nun motoruna büyü yaptirmis diyorlar
Because you are mine. I walk the line..
süper olmuş bu hali hondanın
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
Bu renk olmasa 600F'di son noktam, ama artık 600RR
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
motosiklet gel benimle seviş geyşan olayiim ama dikkat et çok hırçınım sana zarar verebilirim der gibi bakıyor
bende ver anam ver bana zarar ver der gibi ona bakıyorum ama buluşmamızla ilgili ufak bir maddi sorun var. aman hyosunguma söylemeyin çok kıskançtır sonra beni terketmeye falan kalkar yok ben galeriye (anamın evine) gidecem diye tuttur
bence de çok güzel ama alttaki koyu yeşil pek olmamış(castrol un rengi galiba)
Ne o öyle panayır eşşeği gibi her tarafında ayrı bir yazı ve çıkartma
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Limited Edition...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
of of of egzoz dizaynına gel, kaska gel, super
boy nerden buldun bu fotoları süper
lem dünya para verecem bide bedavadan bi dünya reklam taşıyacam ayaklı tabela gibi bence tam özenti işi
kendini gp pilotu sananlara biçilmiş kaftan ben motorun üstündeki üretici firmanın stickerlerini söken adamım ne bu panayır eşşeği gibi...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
BBRR abi neden bana +1 demedin alındım bak
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
repsol honda'ya ne oldu?
May the Force be with McLaren Mercedes
Küsmüşlerrepsol honda'ya ne oldu?
Bu arada boyun attığı fotolar sadece 400 tane üretilen limited edition!!! Burda satılanlara bakmayın o egzoz, o depo kapağı, o kaskı wermiolar yanında!!! Ama limited ide bir ayrı küsel beah!!!
Resimlere bakarken "kal" geldi bana. Olursa bu kadar olur. Hayatımda ilk defa "racing" bir motosikleti beğeniyorum.
I'M BACK !!!
motor super yaa yalnız BBRR abımızın dedıgı gıbı bende oyle reklam tasıyamam ben motor surerım keyfını alırım reklam yapmıs dedırtmem
yamahaya benzememiş mi rengi ? kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun
Ben motor ehliyeti olmayan ve hiç deneyimi olmayan yeni bir kullanıcıyım,bir arkadaşımın cbr 125 ini kullandım 2-3 defa ancak çokta kolay gelmedi hatta vites olaylarına daha giremedim bile,ancak bu benim ilk denenemdi şidmi kafaya koydum cbr 600 rr alıcam 1 aya kadar boyum 172 cm 60 kiloyum ne dersiniz lütfen anlayanlar ve bilgi verebilcekler msnden bana msj atsın
b-o-d-o@hotmail.com ilginize teşekkür eder herkese keyifli sürüşler dilerim
yazdığını bir kerede sen oku bak cevabı ne kolay bulacaksın..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)