Ben de 8 mm olduğu sonucununa vardım; tecrübene bilgine sağlık.
600 rr 41900 den 42100 olmuş hayırlısı olsun
hayat size güzel iki aydır ciğerim soldu temiz ve uygun fiyatlı motor arıyorum hala bulamadım.
CBR 600RR ın hızlanma anı yeter
Eldeki motorlar değere bindi. Motoru olmayıp almak isteyenlere Allah kolaylık versin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:18 ----------
Geziyoruz biz aga
5 ay once aldigim motorumu da satiyorum.
2015 600RR Repsol 9100 km serviste tüm 3000 kmlik bakim kayitlari mevcut.
Kaza Boya Degisen yok full aksesuarli...
38 500 TL ...
0544 789 7777
sonunda bende motoruma kavuştum fakat arka lastiğim bitik lastik ne önerirsiniz acaba?
pirelli diablo rosso çorsa tabiiki http://www.motolastik.com/pirelli-di...7-73w-pmu30234
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
2008 Kanuni seyhan 125, 2013 Kuba xr 125, 2006 Kawasaki ER-6F, 2013 Honda Cbr 600 RR, 2014 YAMAHA XT660ZA, 2019 Hero XPulse 200T, 2023 Moto Guzzi V85TT
benim zaten pirelli lastiği de limitlerde kullanmışlığımda yok zaten tavsiye etmemin tek sebebi güvendiğim ve takip ettiğim insanların öneriyor olmasıdır (benim motorumda takılı şu an geçen yıl 1185 tl ye almıştım 40 tl takma ve balans ücreti dahil ) metzelleri bilmiyorum takmam motoruma şahsen kazasız belasız
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Arkadaşlar koruma takozu, ön cam ve xenon far için uygun ve satın alabileceğim öneriniz var mı? full stock benim alet yavaştan başlıyım
arkadaşlar her zaman degil arasıra çukura girip çıktıgımda bir ses geliyor metal metale degiyor gibi bir türlü bulamadım bir kaç ustaya gösterdim onlarda amortisör dediler yagını degiştirttim iki kere gene aynı ses bende dayanamadım servisine götürdüm. servise girdim sorunumu daha tam anlatmadan 2013 rr hepsinde var abi dedi. acaba bu dogrumu 2013 rr olan arkadaşalar sizdede böyle bi ses varmı acaba.
Ön disk lerin perçinleri boşlamıştır muhtemelen ordan geliyordur, elinle sıkıca tut diskleri oynatmaya çalış dikey olarak, muhtemelen yarım milimde olsa boşluk yapmıştır oda kasislerde tümseklerde ses yapıyor sanki ön düzen bozuk gibi Ben garantiden değiştirmeye çalıştım ama kabul etmediler normal diyerek geçiştirmeye çalışıyorlar...
kronik bir durum tümünde var yeni kasaların bu ses amortisörlerden geliyor...
Bende de var o ses aynı bende gittim sordum bu nedir diye amortisörün geri itmesinden dolayı falan dediler
bende böyle bir ses yok. kasislerden çok güzel geçiyor motor.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)