s.a arkadaşlar r 25 var şuanda 600 rr düşünüyorum yakıt kafama takıldı nasıl sizce
s.a arkadaşlar r 25 var şuanda 600 rr düşünüyorum yakıt kafama takıldı nasıl sizce
eski kasa 600 f ve yeni kasa 2011 600 FA dan daha az yakıyor rr. ortalama 7 litre şehir içi.
@biyey ben hala şu senin 5 e 1 kere attım 6 ya hiç atmadım vs. muhabbetine şaşırıyorum. Ben genellikle 6. viteste 70 li 80 li hızlarda şehir içinde sabit hızda gidiyorum. 6. viteste o hızlarda gidiyor yani belki merak edersin diye söylüyorum. Düşük viteste yüksek devir kullanarak makinenin ömrünü yeme ;)
Artik yeni nesil hondalarin yakitini düşünmeyin. Sakin kullanımda 4.5 / 4.8 Devirli kullanimda 6.5 / 7 arasi tüketiyor ... Defalarca paylaştım
r25 bile sakin 4,5 litre, gazladığında 5-6 litre hep 10bin devir giderken 7-8 litre yakıyor. 600rr daha mantıklı benzin konusunda
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
RR mı böyle tüketiyor CAKALAZ
Evet önceki sayfalarda fotograflarla defalarca paylaştım ...
Piyasa da doğru düzgün motor yok olanda bu kış vakti uçuk fiyat çekiyor. 2011 buldum Bi tane piyasası nedir Max ne verilir kaza boya yok 20 binde
@Biyey buda sana gelsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
@Biyey buda sana gelsin.
racing e binen adam yakıtmı düşünür :D yapmayın gozunuzu sevim.okadar güçlü olmanında bir bedeli vardır dıye düşünüyorum :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:54 ----------
buraya resım nasıl yuklenıyordu unuttum.bilgilendırırmısınız? eskiden çok karışıktı insallah şimdide oyle degıldır
cevap yazarken üstte sağ tarafta insert image diye bir buton var oraya yüklemek istediğin resmin linkini yapıştırıyorsun
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)