Evet farketmedim. Şimdi gördüm fotoğrafları.
Akropoviç - Devil - Tiger 3 üne de sesten yazmis polis. Dinlemeden Çalıştırmadan ...
plaka muhabbeti olmuş bide egzoz konusunda üstelemiş sizinkiler biraz. Savaş abi sever öyle atraksiyonları hoşuna gider.
Merhaba arkadaslar Ilk gunumun videosunu yukledim Cani cok skilan 50 dk yavas yavas gitmemi izliyebilir
https://www.youtube.com/watch?v=jS9i8yKMwlU
Arkadaşlar 1.90 boy var 600rr veya r6 gibi motor kullanımında sorun olur mu?
Sağolun teşekkür ettim cevap için
arkadaşlar lastik haric ortalama 6 ayda ya da ne kadar sürede bir bakım masrafı oluyor 600rr da? lastik hariç, iyi bir lastik yumuşak hamurlu ne kadar süre kullanıyorsunuz en fazla?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
600rr da kızların tepkisi nasıl kullanıcı yorumları bekliyorum
[/COLOR]600rr da kızların tepkisi nasıl kullanıcı yorumları bekliyorum [/QUOTE]
600rr da kızlar teklif ediyormuş
1 ay önce bir bayan arkadaşımı aldım arkama. Zaten çok meraklıydı binmeye. İndikten sonra aşırı keyif aldığını ve tekrar binmek istediğini söyledi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:15 ----------
km de 6-7 litre yakıt yaktığını düşün. Onun dışında 3-4bin kmde bir yağını ve yağ filtresini değiştirirsin 200tl civarı tutar kendin yaparsan. Lastiklerin kullanım ömrü genelde 1 sene bana göre. İlk zamandaki performansı kalmıyor bir sonraki sezona. Lastikte nerden baksan 1250-1400 gibi bir rakama çıkıyor.
Geçenlerde bi yerde oturuyoruz grupça, arkadaşım dürttü motora bak dedi sevgilisi kolundan çekiştiriyor kendi motorun başından ayrılmıyordu
Artçı olarak da motora ilgi duyanların tepkisi de ses ve haz konforsuzluğu örtüyor.
*Sehir ici devirli devirsiz karisik kullanimda 100 kmde ortalama 6 litre yakarsiniz.
*2500 KM de bir bakim yapiyorum ama kitapciga uyarsaniz 6000 km de bir bakim yapabilirsiniz ve yağ bakimi serviste 180 TL tutuyor.
*Ön lastik ortalama 10 ila 15 Bin km arasinda yol yapabilir kullanima ve alinan lastige gore değişir. Arka lastik ise max 8000 km yapar bu da lastiğe ve kullamina gore değişir.
*Lastik Fiyatlari takim alirsaniz ortalama 1100 TL civari tutar...
Arkadaslar motorum 550km ye geldiginde istanbul anes motorda yag ve filtresini degistirmeye gitmistim.. hersey cok guzel hemen isleme aldilar.. zincirimi de temizleyip yagdilar ama bakim nasil yagladilar..
Motosiklete ciktigindada gormustum bunu ama ellemedim heralde yag deildir bu dedim.. yolda eve donerken motoru cok hafif sola yatirdigimda arka teker 3 5 cm kaydi allahtan bisey olmadi..
Saga benzinlige cektim.. balata temizlicisi ile sildim.. tek sorun da bu deildi.. arka fren de tutmuyordu.. ilk basta sorun yokdu fakat balataya basa basa zincir yagi balataya gecti v3 arka fren de iptal oldu..
Demek istedigim normalde bole sikayetler de bulunmam ama bunlar insanin hayati ile oynuo..
hayır dışarıdan bakış ve genel tepkiler
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------
woww süpermişş hemen yarın temiz bişey bulmaya :D
artçı olarak değilde dışarıdan bakışlar süzmeler tepkiler mimikleri falan merak etmiştim, teşekkürler fazla bir şey yokmuş, sanırım küçük motorlarda yağ filtresi olmuyor, diğer değişmesi gereken parçalarda duruma göre değişiyor sanırım 1-2 yılda bir falan
konforu boşverelim sonuçta trafikte saatlerce beklemicez^^ aslında ben dışarıdan bakışları soruyordum
yağını ve filtresini ben değiştirsem o zaman 140-50 falan en fazla o zaman, yumuşak hamurlu kaliteli lastiklerden bahsediyorum yani o zaman 1500 falan diyelim çok teşekkürler yakıt güzel aslnda çok değil böyle bir aslan için
lastiği mi yağlamışlar ne yapmışlar anlamadım? eğer öyleyse çekip adam vurmaktan farkı ney bunun
Evet hocam lastigi yaglamislar zinciri yaglarken
Bunlar Normal şeylerdir. Zinciri Temizlemeleri bile artıdır. Ama Zincir Temizleyip Yağlayıp bir de Lastik temizleyemezler. Siz Aldığınızda kontrol edip bir süre dikkatli kullanacaksınız.
Honda Mesaj Atıyor Tüm kullanıcılara. Bazı Motorların (SADECE 600RR Değil, Tüm Hondalar) Mars Rolelerinde arıza tespit edilmiş ve ücretsiz servis tarafından değişimi sağlanacakmıs. Şase numarasına göre Telefon ile çağıracaklar bilginiz olsun...
Bir kaç Fotoğraf
Maksimum 250 KM de bir Zincirleyinizi Yağlamayı, Maksimum 500-600 KM de bir de Temizlemeyi unutmayın dostlarım
600rr ın bu kasasına yakıştığını düşündüğüm tek renk repsol.
Bence de eski kasa daha güzel, daha agresif çizgileri var. Bu kasaya da sadece repsol yakışıyor. Diğer renkler hiç göstermiyor motoru.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)