Hocam Motul 7100 yoksa Motul 5100 daha iyi olur ?
Hocam Motul 7100 yoksa Motul 5100 daha iyi olur ?
600RR ların Dünya Genelinde yağ tavsiyesi Yarı Sentetik olarak tercih ediliyor. Ben diğer motorumda 7100 Motul kullaniyordum fakat 1500 KM sonra yağ biraz sertlesiyordu sanki.
Ben kesinlikle 5100 , Yüzde 70 Sentetik 1040 tavsiye ediyorum.
Arkadaslar zincir yagini janttan cikartmak icin ne onerirsiniz? Balata spreyimi yada c1?
Gazyagı bibebir o iş için. Totalde 3,5TL gibi bişeydi litre fiyatı.
Jantta ki yağı çıkarmak için tavsiye üzerine BİM den aldığım Güldal yağ sökücü mükemmel iş çıkarıyor 2 tl gibi bi fiyatı var. Süngerle uygulayın ve durulayın ;)
Sizi gidi sizi hani plaka?
Jantta ki yağı çıkarmak için tavsiye üzerine BİM den aldığım Güldal yağ sökücü mükemmel iş çıkarıyor 2 tl gibi bi fiyatı var. Süngerle uygulayın ve durulayın ;)
bu ürüne bakacağım
bu işi araştıracağım
2008 model 30/40bin km'lerde 600rr alsam nasıl olur masraf çıkarabilirmi çok eli ayağı güzel görünen bişe alsak?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-hasarli-2013-600rr-repsol-17650km-servis-bakimli-235540769/detay/
ilan açıklamasında her türlü detay yer alıyor. ilgilenen olursa son fiyatı 24bin liradır, üzerine pazarlık teklif etmeyiniz. zaten bir kaç aya kadar satılmazsa kendim toplayacağım.
Fiyat normal bence. 3000TL masraf çıksa 27000 e gelir alcak kişiye. Fotografları hep yakından çekmişssiniz. Birkaç tane de uzaktan koyarsanız, bakanlar hasarın az olduğunu daha iyi görürler.
2013 model satmayın bence maddi sıkıntı yoksa. En fazla 3000TL masrafı olur. Ben 1000 lik almak için 3 defa ilana koydum her seferinde vazgeçtim, kıyamadım.
Benim motor da 4ooo km oldu . İlan koyma zamani yaklasiyor
Evet yemisler. Besirlide cepte dururken polis gelip ceza yazmis egzozdan ...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)