Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR-600RR Kullanıcıları/Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    @r6angels hayırlı olsun. Takip ettiğim kadarıyla bir hevesle naked alanlar pişman olup karenajlı motosiklete geri dönüyor
    R6Angels bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR600RR ve Crf250l [Kawasaki Er-6f]
    Alıntı R6Angels adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende aldım sonunda bu sezon bitti sayılır geç aldık ama temiz uygun fiyata aldık

http://i.hizliresim.com/ZJgp0A.jpg

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız. Bu yeni kasa HRC ler çok güzel gerçekten ;)
    halilom bunu beğendi.

R6Angels - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja ZX-6R 636
    Alıntı Karalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @r6angels hayırlı olsun. Takip ettiğim kadarıyla bir hevesle naked alanlar pişman olup karenajlı motosiklete geri dönüyor
    Teşekkür ederim. O kadarını bilmiyorum ama ben gerçekten pişman oldum.

Alıntı TANSEL88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız. Bu yeni kasa HRC ler çok güzel gerçekten ;)
    Amin İnşAllah. Teşekkür ederim evet çok güzel HRC 3 ay önce honda bayisinde gördüğümde aşık olmuştum o zaman aklıma koydum almayı MT-07 vardı sattım aldım sonunda aşkımı

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    Bende aldım sonunda bu sezon bitti sayılır geç aldık ama temiz uygun fiyata aldık

http://i.hizliresim.com/ZJgp0A.jpg

hayırlısı olsun kazasız belasız tanıdık birisinden mi aldın motoru ,izmir de sezon hiç bitmiyor binene tabiki

1916 km ye gelmişim anca kıyamıyorum galiba motora binmeye
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

Motosikleti
    Ninja ZX-6R 636
    Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlısı olsun kazasız belasız tanıdık birisinden mi aldın motoru
    Teşekkür ederim, hayır tanıdıktan almadım.

Arkadaşlar 2013-2015 kasaya uyumlu adam akıllı koruma takozu arıyorum yardımcı olabilirseniz çok iyi olur.

Motosikleti
    Teşekkür ederim, hayır tanıdıktan almadım.

Arkadaşlar 2013-2015 kasaya uyumlu adam akıllı koruma takozu arıyorum yardımcı olabilirseniz çok iyi olur.
    takoz şart biz almadık zamanında 600 tl boya parası ödedik yamulan arka fren pedalı da cabası ,cakalaz ın aldığı var hatırladığım http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...7576916/detay/ direk uyumlu demişti

Motosikleti
    Ninja ZX-6R 636
    takoz şart biz almadık zamanında 600 tl boya parası ödedik yamulan arka fren pedalı da cabası ,cakalaz ın aldığı var hatırladığım http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...7576916/detay/ direk uyumlu demişti
    Bunu aldım buda resimde takılmış görünüyor sordum uyumlu dediler bana geldi uyumlu bir tarafını bulamadım boşuna söküp taktım elimde kaldı.
    Sahibinden...

Motosikleti
    Hesaplı motorun sattığı takozlar uymuyor maalesef bende yaşadım aynı sorunu bir kaç sayfa geriye bakarsan uymayan takozu nasıl (hesaplı motordan aldığım )işlem yapıp taktığımı ögrenebilirsin

Motosikleti
    Ninja ZX-6R 636
    Hesaplı motorun sattığı takozlar uymuyor maalesef bende yaşadım aynı sorunu bir kaç sayfa geriye bakarsan uymayan takozu nasıl (hesaplı motordan aldığım )işlem yapıp taktığımı ögrenebilirsin
    Montaj resimleri varmı ?

Motosikleti
    resim yükleyemiyorum maalesef hesap kapalı ama senin sahibinden deki attığını link teki gibi görünüyor montajdanmış sonra (sürtünme kısmı aynı zaten gözüken takozla )

Motosikleti
    Ninja ZX-6R 636
    Aldığım takozun yanında verilen aparat demiri çok hafif çat kırılacak cinsten ve kalın geniş yapmışlar aparatı montajlama için ne vida var nede motorda yerini bulabildim 10luk vida yeri var motorda başka yer bulamadım oraya takarak mı dışarı çıkartıyorlar yoksa benim aparatta mı tuhaflık var 2 saat uğraştım montaj edilmiyor vazgeçtim.

Motosikleti
    Baktığında göremezsiniz grenajı kapatıyor Motor bloğunu tutan cıvata var oraya takılıp yan grenajı alt kısmındaki boşluktan çıkıyor bağlantı demiri üstüne takoz takılıyor

Motosikleti
    Ninja ZX-6R 636
    Evet grenajı söktüğümde 14 lük bir vida görünüyor motoru tutuyor onu mu sökeceğiz ben onu sökmek istemedim yani neden bloga takılsın o vida makine ile sıkılmıştır onu sökmek takmak tehlikeli olabilir diye hiç aklıma oraya takılacağı gelmedi ayrıca bendeki aparat bu resimdekinden kısa kalın ve geniş bir aparat.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    bilginozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600rr ABS - 2008
    Bu takozlar pek rijit gorunmuyor. Muhtemelen motoru uzerine devirdiginizde yamulup grenaja saplanacak.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Elinizdekileri iade edin
    Muğla Doğuş Motordan birbir uyumlulardan alın 10 dakikada kendiniz takin.
    Bloğun dışına takilanlar tehlike yaratir blogu da kirabilir grenaji da amac aparatin blok ile sase arasindaki pulun yerine tam oturuyor olmasi ...
    O da Doğuş Motorda var ...

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    1916 km ye gelmişim anca kıyamıyorum galiba motora binmeye
    Bu sezon 5.000 olduk biz

Teşekkür ederim. O kadarını bilmiyorum ama ben gerçekten pişman oldum.

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.

Motosikleti
    Ninja ZX-6R 636
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elinizdekileri iade edin
    Muğla Doğuş Motordan birbir uyumlulardan alın 10 dakikada kendiniz takin.
    Bloğun dışına takilanlar tehlike yaratir blogu da kirabilir grenaji da amac aparatin blok ile sase arasindaki pulun yerine tam oturuyor olmasi ...
    O da Doğuş Motorda var ...
    Doğuş motor %100 uyumlu olanın linkini verebilir misin? Ayrıca bu içinde gelen aparat şase ile motor blogunu tutan yere mi bağlanacak onu tam anlamadım ? Bu aparatın uzun vida bölgesi blok ile sase arasindaki pulun yerine mi girecek ? pulu çıkartacağız aparatı mı oraya montaj edeceğiz ?

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Linkler zaten standart siz Doğuş motoru arayin Ahmet Bey ile görüşün Rizeye gonderdiklerinizden diye belirtin zaten kendisi biliyor.
    Motorun blok ile sase arasindaki pulu cikartacaksiniz size gelen aparat tam oraya uyumlu zaten onu araya koyup ana vidayi sikacaksiniz. Sonra da takozu takip keyif yapacaksiniz
    Şu ilan numarasindaki takozlari inceleyin : 227576733
    Bloga takilacak kisim biraz daha kalin sanki orda conta varmis gibi üretilmiş

Motosikleti
    Ninja ZX-6R 636
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Linkler zaten standart siz Doğuş motoru arayin Ahmet Bey ile görüşün Rizeye gonderdiklerinizden diye belirtin zaten kendisi biliyor.
    Motorun blok ile sase arasindaki pulu cikartacaksiniz size gelen aparat tam oraya uyumlu zaten onu araya koyup ana vidayi sikacaksiniz. Sonra da takozu takip keyif yapacaksiniz
    Şu ilan numarasindaki takozlari inceleyin : 227576733
    Bloga takilacak kisim biraz daha kalin sanki orda conta varmis gibi üretilmiş
    Tamamdır o zaman benim aldığım takozda sorunsuz montaj edilir ben blog ile şase arasındaki pulun yerine takılacağını düşünmedim hiç o yüzden yeri yok sanıp tekrar grenajı kapattım aldığım takozlar sorunsuz herhalde aparatı biraz farklı ama sorunsuz olacaktır yarın tekrar grenaji söker bakarım.

gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    Arkadaslar merhaba elinde orjinal aynalari (sag ve sol )olan varmi satmayi dusunurseniz aliciyim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler