@r6angels hayırlı olsun. Takip ettiğim kadarıyla bir hevesle naked alanlar pişman olup karenajlı motosiklete geri dönüyor
@r6angels hayırlı olsun. Takip ettiğim kadarıyla bir hevesle naked alanlar pişman olup karenajlı motosiklete geri dönüyor
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
takoz şart biz almadık zamanında 600 tl boya parası ödedik yamulan arka fren pedalı da cabası ,cakalaz ın aldığı var hatırladığım http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...7576916/detay/ direk uyumlu demişti
Bunu aldım buda resimde takılmış görünüyor sordum uyumlu dediler bana geldi uyumlu bir tarafını bulamadım boşuna söküp taktım elimde kaldı.
Sahibinden...
Hesaplı motorun sattığı takozlar uymuyor maalesef bende yaşadım aynı sorunu bir kaç sayfa geriye bakarsan uymayan takozu nasıl (hesaplı motordan aldığım )işlem yapıp taktığımı ögrenebilirsin
resim yükleyemiyorum maalesef hesap kapalı ama senin sahibinden deki attığını link teki gibi görünüyor montajdanmış sonra (sürtünme kısmı aynı zaten gözüken takozla )
Aldığım takozun yanında verilen aparat demiri çok hafif çat kırılacak cinsten ve kalın geniş yapmışlar aparatı montajlama için ne vida var nede motorda yerini bulabildim 10luk vida yeri var motorda başka yer bulamadım oraya takarak mı dışarı çıkartıyorlar yoksa benim aparatta mı tuhaflık var 2 saat uğraştım montaj edilmiyor vazgeçtim.
Baktığında göremezsiniz grenajı kapatıyor Motor bloğunu tutan cıvata var oraya takılıp yan grenajı alt kısmındaki boşluktan çıkıyor bağlantı demiri üstüne takoz takılıyor
Evet grenajı söktüğümde 14 lük bir vida görünüyor motoru tutuyor onu mu sökeceğiz ben onu sökmek istemedim yani neden bloga takılsın o vida makine ile sıkılmıştır onu sökmek takmak tehlikeli olabilir diye hiç aklıma oraya takılacağı gelmedi ayrıca bendeki aparat bu resimdekinden kısa kalın ve geniş bir aparat.
Bu takozlar pek rijit gorunmuyor. Muhtemelen motoru uzerine devirdiginizde yamulup grenaja saplanacak.
Elinizdekileri iade edin
Muğla Doğuş Motordan birbir uyumlulardan alın 10 dakikada kendiniz takin.
Bloğun dışına takilanlar tehlike yaratir blogu da kirabilir grenaji da amac aparatin blok ile sase arasindaki pulun yerine tam oturuyor olmasi ...
O da Doğuş Motorda var ...
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Doğuş motor %100 uyumlu olanın linkini verebilir misin? Ayrıca bu içinde gelen aparat şase ile motor blogunu tutan yere mi bağlanacak onu tam anlamadım ? Bu aparatın uzun vida bölgesi blok ile sase arasindaki pulun yerine mi girecek ? pulu çıkartacağız aparatı mı oraya montaj edeceğiz ?
Linkler zaten standart siz Doğuş motoru arayin Ahmet Bey ile görüşün Rizeye gonderdiklerinizden diye belirtin zaten kendisi biliyor.
Motorun blok ile sase arasindaki pulu cikartacaksiniz size gelen aparat tam oraya uyumlu zaten onu araya koyup ana vidayi sikacaksiniz. Sonra da takozu takip keyif yapacaksiniz
Şu ilan numarasindaki takozlari inceleyin : 227576733
Bloga takilacak kisim biraz daha kalin sanki orda conta varmis gibi üretilmiş
Tamamdır o zaman benim aldığım takozda sorunsuz montaj edilir ben blog ile şase arasındaki pulun yerine takılacağını düşünmedim hiç o yüzden yeri yok sanıp tekrar grenajı kapattım aldığım takozlar sorunsuz herhalde aparatı biraz farklı ama sorunsuz olacaktır yarın tekrar grenaji söker bakarım.
Arkadaslar merhaba elinde orjinal aynalari (sag ve sol )olan varmi satmayi dusunurseniz aliciyim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)