Arkadaşlar Motorum 6750 KM oldu Malum değiştirme zamanı geldi
Dün sattım motoru hayırlısı ile alan arkadas da kazasız ve temiz bir sekilde kullanır umarım...
Verdiğim Fiyatı merak edenler olacak : 36750 TL ye gitti...
10 Gün içerisinde yeni bir model alacağım, Ya tekrar sıfır RR alırım, ya da Siyah Sarı R6 bulabilirsem Sıfır R6 alacağım. Şu an sorguluyorum bayileri Bakalım hayırlısı...
Hayırlısı olsun.
abi rr i satip neden sıfır rr alcaksin orayı çözemedim. zaten yeni model değil miydi sendeki
Evet sıfır almistim. 6750 km kullandim. Ve Sifirindan cok az düşük bir meblaya sattim. Yani max 500 lira koyup tekrar sifir alabiliyorum bu da demek oluyor ki 500 liraya motorumu sifirladim
Zaten sifir alıp max 10 binde bir yenileme taraftarıyım. Bakalım R6 bulabilirsem R6 alırım 10 bin km kullanir yine baska modele gecerim...
Olmasi gereken hersey vardi motorda. Önceki sayfalarda ekstra taktiklarim mevcut.
1ooo RR bizim buralar icin gereksiz. Bir de yukseklik olarak bana fazla geliyor ve belimi.zorluyor. Bu nedenle selesi alcak 600 leri tercih ediyorum
4bin tl lik ekstra var diyodun nasıl 500 lira oldu yav
4 Bin liraya komple motor yenilerim oyle bir ekstra nerdee
Bendeki aksesuarlarin yarisindan çoğunu arkadaslarim.hediye aldi :D
Ayrica.o mesaji yazdigimda sifir rr 37 binliraydi. Ben 36 ya almistim
O 4ooo lira icerisinde plaka ruhsat masraflari da mevcut...
Şu an alinan sifir RR aksesuarlariyla birlikte 40 ı buluyor
arkadaşlar merhaba, ilk motor tecrubemi 2 ay önce aldığım r25 ile yaklaşık 1000km ile yaşadım. baktığınızda aslında çok az bir süre ve km ancak motordan hiç haz alamadım yani beklediğim bu değildi.motoru alırken etrafımdaki arkadaşların bir kısmı 250 lik için ikna etmeye çalışırken bir kısmı da 600lük ilebaşlama konusunda daha dengeli olacağını söylediler.özetle şu an 600rr bakıyorum,r6 da bakıyordum ama 600rr ın mantık evliliği olacağını söylediler.Tekrar söylüyorum tecrubem az bıiliyorum ama artık sollamaya çıkarken acaba demiyeceğim ve en azından hızlanmalarında birazcık olsun haz verecek bir motor istiyorum.2011 600rr bakıyorum tavsiyeniz veya önerileriniz nedir bu motorla ilgili.(1.87 90kg)
Kullanmadım ama r6 çok agresif diyorlar. 600rr öyle çok abartılı gelmedi bana. Benim de ilk motorum 600rr. Ama tabiki insanı rahatlıkla öldürebilecek güçte.
ana sebep arkdş tavsiyesi değil özetle r25 ten hiç bişey anlamadım,ne sürüş zevki verdi ne de dediğim gibi bi sollamaya çıkacak güven
Siz kendinize uygun olduğunu düşünüyorsanız bizim yorum yapmamız pek doğru olmaz. Çünkü "doğru" kavramı bazen kişiden kişiye değişir. Benim ilk motorum geçen seneden beri kullandığım 600rr dır. 3 defa düşük hızlarda pek hasar vermeyecek şekilde düştüm. ilk düşüşten sonra gittim abs taktım daha güvenli oldu. Ha ara sıra acaba 1000 likle mi başlasaydım diye düşünmedim de değil. Önceden gelen bir trafik tecrübesi varsa o da çok faydalı oluyor.
Yazmayayim diyorum olmuyor.arkadasim daha 1000 km tecrubenle nasil 600 luk motor almayi dusunebilirsin? Bu cesareti nerden buluyorsun r25 senin gibi tecrubesiz biri icin cok bile.motosiklet surmenin abc sini bile ogrenmedin daha hangi yetenekle hangi tecrubeyle ss makine sureceksin.panik fren yapabiliyorsun etkili sekilde kontra verebiliyormusun 8 cizebiliyormusun u donusu yapabiliyormusun en onemlisi motorun senin altinda oyuncak gibi oldumu?butun bunlar olunca yavas yavas buyutursun motorunu yavas yavas!!duz yolda gaz acmakla motorcu olunmaz unutma.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)