Bujileri degistirmek icib deponun onundeki gaz kutusunu da sokmek gerekiyor sanirim onu nasil sokuyorsunuz?
Bujileri degistirmek icib deponun onundeki gaz kutusunu da sokmek gerekiyor sanirim onu nasil sokuyorsunuz?
Hocam eline koluna sağlık gerek üslubun gerekse düzenin yönünden sayfalar dolusu 600rr forumunda en yararlı top5 bilgiden birisidir keşke ebay kullanabilme kurnazlığını bilebilsem çoğu ustanın bile sezona hazır dediği motordan çok iş var burda rulmanları ilk senden duydum mesela onlarıda araştıracağım mutlaka bende Edremitliyim izmirde okuyorum ama inş denk gelirde görüşebiliriz bi gün daha çok dinlemek isterim seni
uzun süredir partzillayı takip ediyorum fiyatlar gerçekten çok uygun fakat bir iki sefer alışveriş yapmak için karar verdiğimde her seferinde kargo fiyatları çok yüksek çıktı bende vazgeçtim,üründen daha yüksek kargo fiyatı çıkıyor çoğu zaman ve her seferinde ebayden aldım alacağımı daha uyguna,siz nasıl yapıyorsunuz kargo fazla değil mi sizce de partzilla da .
Motorun sesini dinleyerek karar verebilirsiniz. Sübap ayarı gerektiğinde şıkırtı şeklinde ses yapmaya başlıyor (rölantide rahatlıkla duyulabilir devir arttıkça hızlanan metallerin birbirine çarpma sesi). Ben şimdiki motorumda kontrol ettim sübap aralıkları servis manuelinde yazdığı gibiydi bu yüzden sadece kontrol edip kapattım ayar yapmadım. Önceki motoruma (2007 Fz6 Fazer) 47binde iken sübap ayarı yapmıştım şıkırtı sesleri kesilmişti. Bunun için servis manuelini okuyabilirsiniz.
Toplu sipariş verirsen avantajlı oluyor. Biz arkadaşlar ile birlikte toplu sipariş verip kargo ücretini ortak ödedik. Ebay'da her parça bulunmuyor, yağ pompası zinciri bulamadım mesela ondan sonra ufak parçalar da civatalar, oringler, contalar gibi çok satılmayan parçalar da bulunmuyor.
2. Siparişimi tek başıma verdim çünkü hesapladığımda kargo ücretini de eklediğimde dahi Türkiye'den çok daha ucuza geliyordu.
98' Honda CBR600 F3 Repsol
07' Fz6 Fazer -> 08' Cbr600 RR -> 98' Cbr600 F3
bir daha ki siparişinize beni de dahil ederseniz çok sevinirim,zaman zaman benimde ihtiyacım oluyor bazı parçalara kargo yüzünden cayıyordum toplu alıp kargoyu bölüşmek çok mantıklı.Bu arada Bandırmalıyım bende,İzmirde okuyorum zaman zaman bandırmaya motorla giderim bir gün tanışmak isterim selamlar.
Motor ust kapagini acmak gerekiyor yanilmiyorsam. Cok zahmetli bir is mi ?
98' Honda CBR600 F3 Repsol
07' Fz6 Fazer -> 08' Cbr600 RR -> 98' Cbr600 F3
limited edition modeli belirli bir yıla özel sayıda mı üretildi?
Bu konu da bilgisi olan var mı?
bizde bu başlığa ısındıralım kendimizi artık yavaş yavaş bu gün bir selam vereyim dedim hondadaki arkadaşlara motor alıp çıktık fuar indirimi varmış (zaten aklımdaydı alacaktım 2015 ler abs li gelecekmi gelmeyecek mi onu bekliyordum abs veya opsiyon olarak yok muş ) bu gün pazarlığı bitirdim yarın kaporamı vereceğim 25 güne kadar da bizim 2015 repsol gelecek kalanıda motor geldiğinde artık herkese kazasız belasız sürüşler bu arada bu başlık çok haraketsiz onu söyleyeyim
şimdiden heyecan bastı çok fena geliyor yakında yollarda
Honda lar indirimde ...
600 RR 34250 TL ...
Saldırın
Fuar kaynıyor ...
Benimki abs li. Otobanda 220 de freni koyunca bir anda 130 lara dusuyor super bisey. 100-0 durma mesafesi 45metre.
Neredeyse beni uzerinden atacak. Imkan varsa tavsiye ederim.
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
600rr mı satlık ettim bilginize,artık kesin emin oldum ss bizden geçiyor;
0535 926 55 97 Fatih ÖZCAN iletişim.
2.Adres olduğu için telefon veremedim sahibindene,çünki tlf kızım kullanıyor,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3195153/detay/
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)