Haklısın dostum bazen imkanlar el vermez ama olsun Allah sağlık huzur versin gerisi nasıl olsa olur,aynen xx'e konuştuklarımızı yaparsan ortaya rakipsiz bir canavar çıkar yada concortlar la falan rakip olur
anca bu tür uçaklar rakip olabilir
,hatta karbon uzmanı horacio'nun zonda'da kullandığı sistemi kopyalayıp altı kubbe şeklinde olan şu h2r daki kanatlar gibi bişeyler bile tasarlayabiliriz.
Aynen kardeşim dediğin gibi xx projesi gerçek olursa bırak 1000rr'ı h2 bile onun zevkini vermez en güzel yanıda sadece sende olacak emek vermiş olacaksın paralı ama cahil olanların parası ile dahi satın alamayacağı bir makina olacak.
İnşallah bir gün gerçek olur benim aklımda bir cafe racer yada kendime özgü tasarlayacağım bir makina yapmak var bakalım artık hayırlısı.
subdownerr@
Lastik konusunda size gerçekleri yazdım doğru tektir benim neyi bilip bilmediğimi beni tanıyanlar bilir siz 190 lastik ile gezmeye devam edebilirsiniz umrumda bile değil ben sadece doğrusunu bilin isterseniz değiştirirsiniz diye yazdım fakat gördüm ki milletin iyiliğini düşünüp doğru bilgi vermek herkese yaramıyor ama benim için fark yapmaz iyilip yap denize at demişler balık bilmesse halik bilir en azından konuyu okuyan kıymet bilir arkadaşlara faydamız olur.
Lastik konusunda söylediklerimi gerçek bilgi sahibi birisine sorarsanız size aynısı söyler tabi giderde o lastiği takana yada bilmeyene sorarsanız kendini haklamak için bişey olmaz söyle böyle diye atıp tutacaktır.Pist vırt vızık dersiniz sizde.
Viraj yapalım lafı motosikleti sırf hava atmak için kullanan cadde ve cafe motorcularının değil.... gerçek motorcuların tabiridir,motosiklet sürmenin en zevkli olduğu yer virajlardır düzde tren gibi gidecekseniz tgv lere binebilirsiniz....
Her ilde pist olmadığı için güzel asfalt bulunca ben aynı yolu döner tekrar viraj dönerim bu benim keyfim kimse gık bile diyemez!!!!Gerekise pistede gideriz boş boş ötenlerine eline veririz merak etmeyin.
Motosiklet sürmek keyif işidir keyfinde mantığı olmaz özellikle racing makinalar a noktasından b noktasına gitme araçları değildir benzin deposunun yapısı,başşağı oturma pozisyonu,ayak peglerinin konumu,çoğunun çeyreğini kullandığı 8-12 pistonlu kaliperler vs.tüm bunlar sırf gösteriş için değildir...Bende yapılış amacına uygun kullanırım bunu sorgulamakta size düşmez o 0.5 cm lik farkını yazarım ama bilgi hakedene daha fazla konuşup kırıp ezmeyelim sizi.
Sitemlerimde haksız falan değilim bu ustaların böyle olmalarının diğer sebebide kullanıcılardır usta bakar karşıdaki bi halttan anlamıyor elinden geldiğince kazıklamaya üstün körü iş görmeye başlar bu olay devamlı mükerrer bir duruma dönünce ustalarda her gelene aynı şekilde davranmaya çalışıyor işi özü anlayana bu.
Araba ile motosikleti karşılaştırmak ayrı bir komedi motosiklette sen makina ile bütünleşiyorsun o senin bir parçan oluyor onu hissediyorsun cahil bir usta yüzünden ters giden bi durumla karşılaşırsan sonuçlarını canınla ödüyorsun!!! arabadan farkı bu.Olay kullanma meselesi değil.Daha çok yazılacak var ama...
Benim elim boş falan değil burdura gelirseniz görüşübiliriz sizin eliniz boş ki kısaca teşekkür etmek yerine sanki küfür etmişim gibi bu kadar boş bir mesaj yazmışsınız,ben bi iş bir hobi bir görevi vs. herneyse yapacaksam ya tam yaparım ya hiç yapmam....
Neyse anlatmaya çalıştığıma değmeyecek konuyu daha fazla uzatmanızın lüzumu yok.
Allah herkesin gönlüne fikrine zikrine göre versin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------
Bu durumda itici olan sizsiniz sanki ana bacı küfür etmişim gibi mesaj yazmışsınız doğru tektir yine söylüyorum ben onun bunun gibi kıvırmam gerçek neyse kestirme yoldan söylerim,anlaşılan o ki kibirinizin gölgesinde iyi niyetimi görmezden gelip ''itici'' gibi kendinize yakışan kelimeler sarfetmişsiniz.
İşin ilmini bilmekmiş burdura gelin sizle yüz yüze bir konuşalım işin ilmini biliyormuyum bilmiyormuyum göstereyim herkesi kendiniz sanmayın... ben sanayide büyüdüm sayılır çoğunuzun adını duymadığı bilgiye sahibim insanı illa konuşturuyorsunuz ayrıca babamda şimdi yapmıyor ama önceleri motosiklet tamircisiydi 2 amcam hala daha motosiklet tamircisi.....,karşınızdakini tanımadan yazıp çizmek kolay tabi ben sizin gibi alinin velinin lafına bakmam güvendiğim adamların lafına bakarım imkanım varsada kendim denerim. Biraz kafasını kullanan benim işin ilmini nasıl bildiğimi bilgi ve tecrübe birikimimin bazıları gibi boş olmadığını motosikletlerimden mesajlarımdan anlar...
Ben adamı bir kere denerim bu saatten sonra istediğinizi yapın umrum da bile değil iyilik herkese yaramıyor o kadir 'in dediği gibi herkes hak etmiyor...
Ustacıkların siz gibilere de ihtiyacı var nede olsa adamlar siz gibilerden yolunu buluyor.
Bu arada mesajı uzatıp daha fazla konuyu uzatmayın.Boş işlere uğraşacak vaktim yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------
Boşver Kadirim uğraştığına değmez,bir insan iyilikten anlamıyorsa salıvereceksin biz adamın iyiliğine konuşup,bilgi paylaştıkça güzeldir mantığıyla paylaşımda bulunuyoruz adam teşekkür edeceğine sanki küfür etmişiz gibi ukalalık yapıyor.
(aadrenalin16)nickli
Kadir benden de bilgilidir, fakat milletle uğraşmak istemez köşeden sessizce izler,bana bunu daha öncede söyleymişti herkes herşeyi haketmez diye gerçekten haklıymış.
Herkese iyilik yaramıyor,bundan sonra adamına göre davranmak en iyisi.