honda konşuk-bulent bey. daha efendi, motor sahıbını adam yerıne koyan ve karısındakıne kım olursa olsun saygı gosteren servıs gormedım henüz. esengulun cok daha asagısında da fıyatı var.
honda konşuk-bulent bey. daha efendi, motor sahıbını adam yerıne koyan ve karısındakıne kım olursa olsun saygı gosteren servıs gormedım henüz. esengulun cok daha asagısında da fıyatı var.
39$ yurdışı fiyatı
http://www.partzilla.com/parts/detai...1-MEE-003.html
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
@ aadrenalin16
Ben 18000 KM Boyunca Castrol Power1racing 10-50 kullandım motorumda. 1000 km sonra yağımı ve filtremi değiştireceğim Motul aldım onu deneyeceğim. Bakalım fark nasıl olacak
Arkadaşlar Bakım km sini bekleyemeden Yağımı ve filtremi değiştirdim...
Şu ana kadar hep Castrol Power1racing 10-50 kullanmıs birisi olarak söylüyorum ki Motul ile Castrol arasında motorda hiçbir değişiklik sezmedim. Neredeyse herşeyi aynı fakat cok az daha geç ısınıyor yağ onu farkettim. Castrol ile ısıklarda durduğumuzda 90 lara cıkan hararet göstergesi aynı ısıklarda 84 lerdeydi... Tabi km ilerledikce daha iyi anlasılır fark...
Bu arada sahibinden.com 'daki ilan numaram : 176273999
Arkadaslar 2007 kasa 600rr arka balata bitmiş ve fren yağı minimumda. Yakında yağ değişimi de yapılacak.
Hangi ürünleri kullanmamı tavsiye edersiniz ?
arka Balata EBC HH fa174
Fren yağı dot 5.1
motor yağı motul 10-50
Bunlar uygunmudur ?
eywallah cakalaz suan atamadım ama bı ara bende foto atacam
106gt eldıvenlerımız aynı bende knox handroıd kullanıyorum on numara bes yıldız...şuan 600 tl olmuş ,ındırmlı 430 mu ne..ben aldığımda 350 tl falandı.üstune eldıven yok bunun.
Hadi yaa o kadar artmışmı iyiki almışız valla Benim tek sıkıntı sağ el serçe parmak kısmının dikiş yerleri parmağımı acıtıyor baya bi, açılmadı gitti onun haricinde süper eldiven tavsiye ederim düşünen arkadaşlara, zaten önceki sayfalarda detaylı inceleme resimler filan vardı alacaklara fikir olsun diye
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)