sizin orada yine diyiyorlar lastiği sök getir bizim burada kimse yapamıyor daha doğrusu takıp çevirecek makine yokmuş..
sizin orada yine diyiyorlar lastiği sök getir bizim burada kimse yapamıyor daha doğrusu takıp çevirecek makine yokmuş..
Bi Rize-Ankara Yapasım var RR ile...
900 km
Atamizi ziyaret edip dönmek icin...
Kaç Aydır Motoru temizlemiyordum
Grenajlar bile sararmıştı kirden
Şöyle Fiberbezlerimle bir parlatayım dedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------
Pirelli Super Corsa Görünümünü merak eden arkadaslarımız vardı simdi aklıma geldi...
Arkadaşlar merhaba,
Geçen hafta verdiğim eazi grip siparişi bugün elime ulaştı. Maalesef bana 600f yerine 600rr (2007 - 2012) için olanı yollamışlar.
Buradan isteyen olursa iadeyle geri yollamayla uğraşmayacağım, kendime yenisini sipariş edeceğim. Aldığım fiyata 26 pound (95 TL) ye verebilirim. İlgilenen olursa mesaj atabilir.
Bi tane de az önce çektiğim fotoğrafı koyayım (pek güzel olmadı kusura bakmayın)
kalıtelı bıseye benzıyor rr dursaydı kapmıstım. stompgrıp en son 150tl idi
ben de suan puntotech var.acıkcası deneyecek ,yorum yazacak kadar vıraj felan yapamadım henuz ama baska malzemeler de musterek olurum haber verırsen gercı sonlandırdım bu senelık demıssın ama bellı olmaz
beyler selamlar metzelerden memnun değilim kayma hissi veriyor lastik tavsıyenız ne olur ne kullanan var 2008 600rr
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------
pist lastiği kullanmıs olan varmı aranızda arkadaslar onuda sorayım =))
Sayfanin yukarisina cikarsan lastik tavsiyesi görürsün kardesim
merhabalar arkadaşlar elinde (çıkma)160/60/70 lastik olan warsa bana buradan mesaj atsın yada internet üzerinde satın alabileceğim bir site warsa yazarsa iyi olur sahibnden.com 'a baktım bulamadım...
Arkadaslar su siralar Motorumu satmaya niyetliyim... İlanim sahibinden.com da mevcut...
Bilginiz olsun ...
her 2 parça da orjinaldir. RR üzerinde gelen japon maldır. vicma vs değildir. servis fiyatının küsüratlarına vereceğim
arka sinyaller
ledli stop
Merhaba arkadaşlar...
uzun bir arayıştan sonra Şubat ayında aldığım bebeğimle aranızdayım... 1000km kadar kullandıktan sonra, 29.000km de amortisör keçeleri ve fork yağını, motor yağı ve filtresini, birde diş durumu iyi olmasına rağmen 2010 tarihli olan lastikleri Michelin Pilot Power 3 ile değiştirdim... (virajlarda hafif hafif bırakıyordu) ve artık sezona hazır...
Dün hava güzel olunca önce bir temizlik, ardından da biraz gazlama...
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Mrb lar bende bi süre ara vermiştim motosikleti satınca, yine dayanamadık yeni kasa repsol aldık resimleri yüklerim bende yeşillik olsun araya ;)
https://www.facebook.com/bursaracingbike bekleriz...
Mrb lar bu aralar havalar bozuk adam akıllı bi foto çekemedim telefondakileri atıyım en azından
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------
Henüz 218 km'de Two Brothers Black Series egzoz vs vs... Orjinal lastikler berbat yol tutuş zayıf frenaj zayıf her virajda yanlamaktan bir gün side olucaz
maşallah çok güzel... Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin....
Bu arada Michelin Pilot Power 3 tavsiye ederim, yol tutuşu çok iyi... imkanınız varsa bir an önce değiştirin orjinalleri...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)