Bulamadım şöyle temiz bri 600rr. En son cakalazın vardı sonra almaya niyetlendik fiyat artılmış sağlık olsun Eğer çevrenizde varsa özel mesaj atarsanız sevinirim
Bulamadım şöyle temiz bri 600rr. En son cakalazın vardı sonra almaya niyetlendik fiyat artılmış sağlık olsun Eğer çevrenizde varsa özel mesaj atarsanız sevinirim
slm arkadaşlar aranıza elazığdan katıldım elazığlıyım hayırlısı ile bayburtta görev yapacam herhalde soğuk oluyormuş oralar hyosung gt 250 r motorum war acaba motor sürülürmü orada sanırım aranızda rizeli bir arkadaş war eğer oranın iklim durumunu biliyorsa bilgilendirirse iyi olur saygılar ...
İllaki sürülürde bir adana kadar olmaz tabi
sende haklısın mayıs ayından sonra elazığ bayburt arası motor la yapmayı düşünüyorumda o yüzden gidip gelinir herhalde yaw o zamana kadar ...
Beyler ankaradan RR alıcaklar bu konuya baksınlar.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...rir-600rr.html
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Bugün yaklaşık 350 kmlik bir gezi yaptim.
Ortalama 90/110 kmh aralığında 101 km mesafede 4.3 litre benzin aldı motor
Dönüş yolunda biraz agresiflesince toplamda tüm yakıt ortalama 100 kmde 5.3 litre oldu ; bence güzel
Fotolar yarina bilgisayardan yüklenir
orjınal ledli stop ve arka sinyaller satılıktır millet.
yan sanayi degil, japon malı
2sini alana 130dan verecegım.sadece tek sinyal alamazsınız bu fıyata
ledli stop
arka sinyaller
son fotoda mt-09 ile z800 arasındaki kafa yüksekliklerinin farkı çok ilginç.
z800 sanki insana uçma hissini son safhasına kadar yaşatmak için dizayn edilmiş
çakalaz kardeş göreve başlarsam haziran gibi motorla rize ye gezmeye gelecem haberleşir seninle buluşuruz ha ne dersin...
Ben de Z800 'ü daha Spor Daha ufak ve Daha sexy buluyorum Ama tarz ve bütçe meselesi tabi . Yamaha pek özenmemiş Bu modele gibi geldi bana yandaki yazılarını bile Can abi reklamcıda yaptırdı sandım
ERSİN2323
Hocam gel biz buralardayız, Her yıl gelen arkadasları basımız üstünde agırlıyoruz
eywallah sağ ol...
2007 model 600rr kazasız boyasız ne civarda bi fiyat eder?
600rr arıyorum önerebileceğiniz var mıdır?
18 e de bulunur
20 ye de bulunur 22 ye de bulunur
motora ve temizligine göre degisir ...
bulabilirsen 20 bin civarina 2007 alinabilir diye düşünüyorum
ARKADAŞLAR MOTORUM 20/03/2013 TARİHİNDE İSTANBUL ATAŞEHİR KÜÇÜKBAKKALKÖY DE ÇALINMIŞTIR. GÖREN ARKADAŞLARIN 5357138249 NOLU TELİ ARAMALARI RİCA OLUNUR.
2013 MODEL BEYAZ YZF R 125 15BİN KMDE 34JM7008 PLAKALI
kardeşim benim motorun da balansa ihtiyacı war bildiğim kadarıyla her balansçı yapamıyormuş nereden yaptıracam bilmiyorum wallaha nasıl olacak...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)