artık konuyu daha cok kırletmezsek sevınırım.
artık konuyu daha cok kırletmezsek sevınırım.
seviyesizlerin kendilerinin kir olduğunu unutan şahısların terbiyesizce virüs falan diyerek insan olmadığını gösterenlerin bulunduğu bir ortama bu kadar yazmam bile hata ne haliniz varsa görün...BU SON MESAJIM!!! KLAVYE DELİKANLILARIYLA UĞRAŞMAKTAN BIKTIM ARKADAN ÖTENLER BİLSİNLER Kİ SÖYLENEN HER SEVİYESİZ LAF KENDİLERİNE AİTTİR....
Arkadaşlar elimde motosikletten arta kalan siyah mono kapak ve ledli sinyalli kuyruk altı stop lambası mevcuttur isteyen olursa uygun fiyata verebilirim.
Temiz siyah renk 2008 ve üstü 600rr arıyorum. Motor bulamadım bulduklarımda kapora almışlar . Yamaha R 6 da olabilir
şimdi cakalaz ın aldığı R1 30300km de rektefiye olmuş olabilir ama hangi aleti alıp 15-20 bin hiç ellemeden yağını suyunu değiştirmeden kullanırsan biter belkide çakalazın R1 i böle bi bilgisizliğin kurbanı oldu
45.000km olupta sanayiden çıkamayan RR larda minimum bakımla maximum performans sürülmüş motorlardır bizim burda bahsettiğimiz normal periyodik bakımlarında yapılması gerekenlerin yapıldığı normal RR ' lar yoksa bugun gidip s1000rr alsam paso sıkıştırıp yardırsam rodaj yağı ile 10.000km yapamadan belki elimde kalıcak bunlar mümkün
Şölede bi olay varki zırt pırt yağ değiştirmekte çok iyi bişey değil misal sahibi olduğum 2012 600FA 'nın kullanım kitapçığında 1-12-24-36 die gidiyor bakım aralıkları bunlar türkiye şartları için çok yüksek değerler doğrudur ama 1-6-12-18-24 gibi değerlerde makuldur sonuçta bu aletin bi üretim standartı var bi teknolojisi var 2-3.000km de bir değiştirmessen çıt kırıldı durumuda yoktur öle zırt pırt değiştirenler tamamiyle psikolojilerini rahatlatım ceplerine delik açmaktadırlar yoksa yetkili serviste alınan bir buji 24.000km o motora hizmet edebilir extrem bi durum olmadığı takirde hava filtreside keza öle buda böle bilinsin
yağ konusu oldukça hassas şahsen 4bini geçirmem ve kendim değişim yaparım,şimdi şöylede bir durum var yağını geç değiştiren yok ya kısa sürede değiştirmek cebe zarardan başka bişey değil diyebilirler ama bu motorda gözlenecek kısa vadede bir etki değildir uzun kmler kullanınca yararı veya faydası çıkar ortaya velhasıl kelam yağınızı değiştirebildiğiniz kadar erken değiştirin 4bin maksimum olsun derim.
Şimdi Gursu bey sizin kullandığınız 600F4İ de kitapçıkta 1-6-12-18die gidiyor bakımlar yani 6000km de 1 bendeki 600FA da ise kitapçık 12.000km de 1 gösteriyor bendede 600f4i varken 4000km de 1 değiştiriyordum ama yeni motorumda 6000km 1 yetkili serviste değiştiriyorum kullunıp kitapçığında yazılan değer japon'yaya özgüdür bizim trafiğimiz yolumuz daha kötü olduğundan ötürü yazan aralıklardan yzüde 50 daha sık değiştiriyorum. YANİ anlatmak istediğim sizin mevcutta kullandığınız alet benim kullandığım aletten zaten daha sık aralıklarla bakım istiyen bi alet
Benim 6000km de 1 değiştirmem sizin alette 3000km'de bir değiştirmek gibi bişey oluyor çünkü 2 türlüde kitapçıkta yazanın yarı zamanında değiştirmiş oluyoruz aletten altetede bakım aralıkları farklılıklar gösterebilir
Asıl Mevzu Bu ülkede özellikle 600CC kategorisindeki Racinglere tam anlamıyla ve yeterli bakım yapılmayışıdır. Bu nedenle doğal olarak hepimiz cok el değiştirmiş ve km si yüksek motorlara bulaşmıyoruz
Şöyle bir örnek vereyim; Gecen yıl bir RR baktım 14000 kmdeydi, Bu yıl ilandaydı 11000 kmde
Benim Eski R1 'e gelecek olursak, 30300 kmde Servisinde motor yapıldı kendisine ,30650 km civarında ben aldım ve Orjinal Dişli-Zincir Setini 31000 kmde ben değiştirdim. Acı ama o kmde motor yapıldı o motora . Haa Bu nedendir; Önceki kullanıcılarından dolayı tabii ki
Çok güzel Hayırlısı olsun
maşallah çok güzel duruyor darısı başımıza inşallah ...
maasallah senol
cok guzel valla.kazasız belasız.
arai aldıgın kardesın sanırım? degılse o da hayırlı olsun ;)
sag koruma takozu ?
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Tesekkurler arkadaslar darisi herkesin basina
Baris arai kask bana ait degil sağ koruma takozuda düşmüş yenisini alacagiz artik
OOoooooo senol kardeş hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin İnş...
Artık şu profideki FA yo değiştir.
Hayırlı olsn Şenol cuğum; Kazasız Sürüşler
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)