Benim motor MT den birisine 25750 olur diger kisilere 26000 ;)
Benim motor MT den birisine 25750 olur diger kisilere 26000 ;)
Çakalaz, hayırlısı olurda senin motoru alırız inşallah... Yabancıya gitmez en azından..
Beyler, ben şu yağı kullanıyorum çok memnunum - Şu balata iyidir - Şu zincir bir harika dostum - Bu filtre çok havalı - Bu aynayı aldım pişmanım... Dediğiniz ürünler varmıdır.
sabah başka biryerde konuşmuştuk,
oem ürün haricinde esjot marka dişliler iyidir
@select;
Filtreler Orjinal Hinda olacak.
Zincir deneme sansim olmadi. Ama sprey olarak castrol kullaniyorm.
4 bakim yapilan motorumda hep 10/50 castrol senntetik yag kullandim... ama motul 10/40 denemek istitorum.
Motul 5100 10/40 kullanmayı düşünüyorum. Acaba daha önce aranızda deneyeniniz varmi.
Bu arada hornet te 600rr motoru olduğu icin sizlere soruyorum
IPONE zincir yağı kullanıyorum gayet güzel tavsiye ederim
Arka fren balatasi bitmeye başladı ebc marka görüyorum 90-100 lira gibi fiyatı ne dersiniz?
Bir motoruma brenta takmistim
Cok da memnundum
Burası çok sessiz kalmış sıkıntılı bir durum Bende Knox Handroid model eldiven siparişi vermiştim motomax tan elime ulaşınca detaylıca paylaşırım burada
vay be brentadan memnundunuz demek ben tavsiye etmiyorum... trv lucas uygun fiyatlı ve güzel .
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------
hayırlı olsun bende recon modelini aldım siparişim geldi boa sistemi çok güzel,fakat benim paketim kargonun poşetinin içinden siyah bir poşetin içinde çıktı orjinal bir kabı vs yoktu sanırım iadeden gelen ürünü göndermişler bakalım sizde durum nasıl.hayırlısı olsun.
Hımm hayırlısı bakalım ben nasıl bir sürprizle karşılaşıcam aceba
eldiven mükemmel denecek kadar güzel hele handroid çok daha iyidir bende başta onu istedim ama fiyattan dolayı recon a yöneldim,benimkinin parmak kısımlarının yanları file gibi delikli yani yazlık bir eldiven kışın üşütür,eldivenin yapısı deri kalitesi falan gayet hoş,kaliteli olduğunu hissettiriyor.
Arkadaşlar eldivenler elime ulaştı yalnız iş yerindeyim fotolar yarına kaldı, ilk izlenimlerimi aktaracak olursam eldivenler hakkaten çok kaliteli ben bu kadarını beklemiyordum altı üstü eldiven diyordum Kısa bir test sürüşü yaptım hissiyat son derece mükemmel parmaklarınız rahat hareket ediyor sinyal korna sellektör debriyaj arasında rahat hareket edebiliyorsunuz. Beden konusunda çok dikkat edin veya denemeden almayın ben boy olarak 190cm ve 86kg yapıya sahip birisiyim XL sipariş vermiştim parmaklarımı biraz sıktı gibi sanki ama deri olduğu için zamanla açar diye düşündüm yarın detaylıca paylaşım yaparım...
hayırlı olsun dostum,açar açar elinin şeklini alır daha iyi, kazasız sürüşler.
Teşekkür ederim sizlerede hayırlı olsun Kazasız belasız inşallah
Bol bol resim çektim umarım sıkılmazsınız
BOA Sistemini kullanmak için eldiveni giydikten sonra yuvarlak parçaya tepeden basıyosunuz tık diye makara devreye giriyo daha sonra saat yönünde çevirerek istediğiniz sıkılığa kadar kastırabiliyosunuz, ben biraz zorladım kan dolaşımınızı kesebilecek derecede sıkıyo yani Gevşetmek içinde yuvarlak makara başlığını yukarı doğru çekiyosunuz mekanizma serbest kalmış oluyo vs vs.
Daha önceki kullandığım eldivenlerde parmaklarım kasılırdı eldivene alışana kadar, bunda sıkıntı yaşamadım hareket kabiliyetiniz ve dokunma hissiniz gayet üst düzeyde.
BOA Sistemi çok güzel olmuş bileğinize göre istediğiniz ayarda sıkıyorsunuz, sıktıktan sonra montun içinede rahatlıkla girebiliyor.
Yaz geliyor diye Motorum icin arayanlar artti. MT den de birkac arkadasla görüştük Bekliyoruz.
Hadi Hayirlisi
Dolarda aldı başını gitti, yağdı filtresiydi işçilik derken 200tl ye çıkarsın gibime geliyo bana kalırsa kendin değiştir.
Ocak bandrollerini unutmayın bu arada
arkadaslar ön sol amastörde bi müddet gittikten sonra yag lastige kadar sızıyor sagda birşey yok bunun nedeni ne olabilir
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)