Honda CBR-600RR Kullanıcıları/Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
merhabalar 2005 2006 600rr almak istiyorum bütçe maxiimum 15 bin lira . ilk büyük motorum olacak uzun süredir fazer arıyodum fakat 600rr çok daha hoşuma gitmeye başladı ve naked motor istemediğimden rr da karar kıldım sizlere danışmak istedim nelere dikkat etmeliyim önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
O modellerin cogu sokak serserileri tarafindan elden gecti. Temizini bulmak neredeyse imkansiz. Km si 50 Binin altindaysa bilki düşünmüşler...
Bu nedenle bekle ve yeni modellere bak derim
-
Bende bugün birtane 600rr baktım 2012 model az km de ama kafadan kapalı çıktı. Çok zor temiz bulmak ve olanıda zaten hemen alıyorlar.
-
-
Güzel resimler beğendim. ama eksoz biraz çirkin duruyor. Brother marka bunlarda en iyi ses veren eksoz. Satılık mı bu makine?
-
İlan henüz koymadım düşünen arkadaşlar varsa yardımcı olmaya çalışırım yaza doğru ilan açmayı düşünüyodum ama siteden bir arkadaşımıza giderse daha mutlu olurum
-
106GT! adlı üyeden alıntı
Çok sabırlıymışsınız 100 km yolu 88 km hız ile
Güzel bir ortalama yakalnmış yinede
Radar korkusu nelere kadir :p
Şehir içi ve hafif abanma testi ile 121 km de 53 tl )
Bir de arkadaşlar ön amasor keceleri viraj durumunu etkiler mi nasıl etkiler acaba?
-
106GT! adlı üyeden alıntı
MAKİNA DELİ = ))
KAYSERİDE BÖYLE MAKİNALAR VARMIYDI YA = ) BRAVO
-
Teşkler, Kayseri genelde küçük hacimli motosikletlerden oluşuyor 600cc üzeri sayılıdır haklısınız
-
Tamamen boyasız, orjinal... Boyanın parlaklığından anlaşılıyordur zaten
-
Maşallah i var :') çok çok güzel duruyor vallahi...
-
tr_select adlı üyeden alıntı
senin mi birader? eger oyleyse 10 bin pesin sat bana
-
-
-
-
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
bundan iyisi benim 600f :D bi gördükten sonra temiz olduğuna kanaat getirirsem cüzzi bi ücret alarak takas yapabilirim :D
Noter masraflarını sen karşılarsın işte, olur biter Alper . Cidden geç artık RR'A, kuyrukaltı egzozun tadına bak artık.
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Vayyy ölücüye bak sen
600F + 7.500 isterim
600f + 999 tl
-
Pistolero_10 adlı üyeden alıntı
600f + 999 tl
-
Muhabbet iyi gidiyor
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler