Bilgisayar basina gecince kar icerisinde RR imin fotografi gelir
Bilgisayar basina gecince kar icerisinde RR imin fotografi gelir
ısıtalım kardeşim
rr ın son hali ve son fotoda yardımcılarım
görüntü olarak bitti gibi.artık bundan sonra yürüyen aksam-fren ve performansa odaklanacagız
07" CBR 600 RR
metzeler M3 lastik
tiger egzoz
d.i.d. 525 VX 112 zincir
ebc FA arka balata
cbr reservoir tank cover
rizoma ön/arka hidrolik kutuları
rizoma koruma takozu
rizoma replika elcik
redline manet
puntotech elcik topuzu
puntotech sehpa takozu
puntotech cam vidaları
puntotech grenaj vidaları
puntotech amortisör ayar kepi
puntotech yağ kapağı
keiti sibop kapakları
dubble bubble cam
mono kapak
far lensleri
ön/arka gömme sinyaller
l/r led sinyalli aynalar
ledli stop/f1 çakar
custom plakalık
kırmızı jant şeridi
vexo tank ped
vexo depo ped
vexo gidon ped
artçı basamak iptali
hepsi olmuş Barış maşallah,
vidalar,yağ kapağı pedler,arka stop falan on numara
Maşallah abi kız gibi kazasız belasız.Bu sanırım sinyalli aynalardan.100 tl mi ne idi.
tesekkurler burak'ım.
okan ben gecen sene soner vasıtasıyla 80tl ye yurtdısından getırtmıstım.dolar arttı vs oldu suan en ucuz 100e var.ama rengıdır semtıdır vs 200e de satan var. 100-200 arası işte ne kadar ittirirlerse
Tşkler hocam resimler motosikletiniz harika Allah kaza bela vermesin, bi kaç sorum olacak iphone zincir spreyinden memnuniyetiniz nasıl sıçrama yapıyormu bende berner'ın var düşük hızlarda sıkıntı yokta yüksek hızlarda ne jant kalıyo ne kuyruğun sol tarafı kalıyo her yer nokta nokta yağ oluyor birde benim şahsi düşüncem aynaları hiç yakıştıramadım 1000RR'ın aynalarını modifiye edip bi şekilde uydurursak harika duracağını düşünüyorum en azından baharda bir çift alıp uğraşıcam galiba ben
tesekkurler.
ben castrol kullanıyordum ucuz ama ıgrenctı.berner de keza oyle dıolar.ıpone beyaz ız bırakıo ve cabuk kuruo dıolar.deneyıp yazacagım.bu da olmazsa drylube alacagım.dırek kuru yag.bıraz tuzlu ama jant sılmekten bıktım
ne aynalar denedım ben yasın sen de deneyınce benı anlarsın. 1000rr aynası gsx aynası vs hep yuvarlak hatlı.bızım kafa grenajımız koşeli.bence bunun kadar yakısmıyor ama sonucta zevk meselesı saygı duyarım.modıfıye olsun da hersekılde kabulumuz her motor ayrı olsun,sızın ımzanızı tasısın ne guzel
Bende ayna olarak kırmızı renkte rizoma vardı bi süre kullandım sonra sıkıldım söktüm orjinaldeyim şu anda insan sürekli değişiklik istiyor
Birde abi kalitesi nasıl bu aynaların ? Çok dik gibi yatay şekilde duruyor mu ?
150" yatıyor aynı duzlemde ama yanal hareketi yok maalesef. he ben o sekılde ıstıyorum zaten cunku orjınal aynaar shrek ın kulakları gıbı gelıyo bana :D
bi de trafık ıcerısınde cok rahat ettım acıkcası. aynalar ıcerıde.ayaklık yok.arka sınyal yok.heryere gırıp cıkabılıyorum
baslangıc motorumda da kullanmıstım aynı aynaları. RR dakıler smoked ama daha parlak siyah ve sinyalleri de karartılmış.
üstadlar 600rr ın ortalama piyasası nedir ne değildir bilgi verebilir msiniz?
mesela 2008 model güzel bi makina kazasız falan ederi nedir?
kaç model ve üstü almak daha mantıklıdır?
cevap verenlere şimdiden teşekkürler
BUGUN Bİ OLCUM YAPTİM SOGUK MAKİNA VE TWO BROTHERS ;)) boguk boguk merak edenlere gelsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------
http://i1127.photobucket.com/albums/...psd77bcfdf.mp4
Dun bi gazladim
Motorpantolonu giymeye usendim ve dondum
Valla ben aküyü filan söktüm eve koydum buralar çıkılacak gibi değil bakteri bilem yaşamaz bu soğukta
Ben de sifir alu aldm servisyen.
360 lira bayildik
Sokup yazi beklemek lazim aslinda
hava 3 derece ve kapalı genede biniyorum,hiç sıkıntı yok,hatta haftasonu yerler ıslak hava 4-5 derece iken 120-130 km yaptım yazlık eldivenle
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)