Honda CBR-600RR Kullanıcıları/Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Eylül 2013, 18:22
106GT! adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar pilot power 3 lastik hakkında görüş belirtebilirmsiniz kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var, lastik tavsiyesinede açığım şu anda kafamda Metzeler M5 var ama nereye sorsam hep eski tarihli mevcut ellerinde :/
Ben pilot road 3 kullanıyorum. Power dan farkı yağmur kanalının olması. Hamur özellikleri bire bir aynı. 600f olan olan tanıdığıma power 3 taktık. Şahane bir lastik. Fren performansı çok güzel. Çabuk ısınıp geç soğuyor. M5 ile karşılaştırılamaz bile. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Kışın da kullanıyorsan road 3 takmanı tavsiye ederim. Ben ıslakta denedim, motor abs ye girmedi bile
Reklamlar
-
22 Eylül 2013, 22:36
Çok tşk ediyorum güzel bi kullanıcı yorumuydu M5 fikrimi eledim o zaman, peki pilot power3 lerin takım fiyatı nedir en uygun nereden alırım, benim ikamet Kayseri muhtemelen netten alım yapıcam tşk tekrardan
-
22 Eylül 2013, 22:54
106GT! adlı üyeden alıntı
Çok tşk ediyorum güzel bi kullanıcı yorumuydu M5 fikrimi eledim o zaman, peki pilot power3 lerin takım fiyatı nedir en uygun nereden alırım, benim ikamet Kayseri muhtemelen netten alım yapıcam tşk tekrardan
Ben zen motor'dan aldım. motolastik diye bir site var. Ama onlar stok tutmuyorlarmış diye duydum. Zen moto ile irtibata geçin derim. 1150 lira 6 taksitle aldım. Peşin 950-1000 arasına bulursunuz
-
29 Eylül 2013, 23:47
vay anasını bende forum sadece 135 cc lik mondial driftten ibaret sanıyordum adamlarda ne makineler varmış :D
-
Geçmişten kalan resimlerimden birisiyle, hatunumu yaad ediyim dedim
-
-
https://www.facebook.com/photo.php?v...4832039&type=3
Buda two brothers'mdı. Zamanında çok apaçilik yapmadım değil
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
34 ZA 4968 Honda 600 RR - 2008 Model Motorumuz çalınmıştır. Görenlerin acil 534 555 58 33 telefona bildirmesi rica olunur. Motorun resmine dikkatle bakmanız rica olunur. Anadolu ve Avrupa yakasında il dışında da olabilir. Herkesin dikkatle bakmasını rica ederim. Motor PLAKASIZ da olabilir. Bu durumda da ararsanız sevinirim. Herkese Teşekkürler.
http://imagesturk.net/WS3
http://imagesturk.net/image/WS3
http://imagesturk.net/images/2013/10/07/KV6pC.jpg
-
20 Gündür Yağmur yağıyor ; Çok gazlayasım geldi
Uploaded with ImageShack.us
-
Valla bizde yağmur kesildide soğuk çok fena çarpıyor, azcık hızlansam elim aayağım kesiliyo bu sene erken soğudu ortalık :/ ...
-
rize ingıltere gıbı 3gunun2sı yagmur yagar.sanssızsınız valla.ızmırden sonra ıstanbul benı baydı.sızı dusunemıyorum bıle.gunesı goren cıksın deırm hehe
soguk neyse de buzlu yol korkutur be yasin
-
Reşit adlı üyeden alıntı
Ben pilot road 3 kullanıyorum. Power dan farkı yağmur kanalının olması. Hamur özellikleri bire bir aynı. 600f olan olan tanıdığıma power 3 taktık. Şahane bir lastik. Fren performansı çok güzel. Çabuk ısınıp geç soğuyor.
M5 ile karşılaştırılamaz bile. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Kışın da kullanıyorsan road 3 takmanı tavsiye ederim. Ben ıslakta denedim, motor abs ye girmedi bile
Bence siz biraz michelin fanatiğisiniz , M5 sınıfındaki her lastikle rahatlıkla karşılaştırılabilir kalitede bir ürün. Hatta fiyat-performansa vurursanız m5 tek diyebilirim. Ve Türkiye' de çok tutuyor bu yüzden rahat bulunabiliyor.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
-
Daha önce 1 takım M5 eskitmiştim açıkçası beni tedirgin ettiği zamanlar oluyodu, bi bakıyosunuz sakız gibi yapışıyo bi bakıyosunuz viraj çıkışlarında drift'e maruz bırakıyo ama genel olarak fena değildi memnundum, bi arkadaşımda fazla Bridgestone BT-014 varmış onları taktık uygun bi fiyata şimdilik bunları deniyorum buda 3 hamur bileşenli bi lastikmiş fenada değil hani M5'e göre sanki daha yumuşak hamurlu gibi heralde 1 sezonu anca çıkartır
-
forewer adlı üyeden alıntı
Bence siz biraz michelin fanatiğisiniz
, M5 sınıfındaki her lastikle rahatlıkla karşılaştırılabilir kalitede bir ürün. Hatta fiyat-performansa vurursanız m5 tek diyebilirim. Ve Türkiye' de çok tutuyor bu yüzden rahat bulunabiliyor.
M5'in ne zaman tutup tutmayacağını anlayamıyor binici. Olmadık yerde kayıyor. Mesela metzeller z8 roadtech m5 ten daha güzel tecrübe ettiğim kadarıyla. Ama power 3 gerçekten çok daha üstün Ben tamamen kullanım sonrası yorum yapıyorum. Bir yerden okuduğum falan yok yani
-
19.000 max rr arıyorum sıyah tercıhım 2008 üstü
-
Bütçenizi ne kadar zorlayabilirsiniz bilmiyorum ama 2012 siyah düşünürseniz görüşelim...
-
Fatih yildirok faceden atabilirsin rakami sagol
-
-
lens yapmısız
gomme sınyal + mono kapak ;)
-
22.10.2013 HÜRRİYET GAZETESİ 3. SAYFA HONDA 600 RR 34 ZA 4968 ÇALINAN MOTORUMUZ VE MOTORLULARI İLGİLENDİREN HABER TAM SAYFA YAYINLANMIŞTIR. BU GİBİ DURUMLARIN SON BULMASI İÇİN UMARIM BİR BAŞLANGIÇ OLUR. BU DAHA BAŞLANGIÇ BULUNANA KADAR ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR. TÜM MOTORCU ARKADAŞLARIMIZIN PAYLAŞMASINI RİCA EDERİZ. MOTOR BULUNAMASA DA HIRSIZLARA KARŞI BASKI İÇİN GEREKLİDİR.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151781481048051&set=a.10151781487 758051.1073741828.746758050&type=1&theater
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler