saol kardes ögrendim sahibinden.com satilik vardi aradim arkadasla konustum
Merci..
arkadaşlar 600r kullanıcısı bu kadar azmı yoksa benmi topigi bulamadım. 600rr alıcam bu kadar az paylaşım ve bilgilendirmemi var yokmu 600rr hakkında bigli vericek. yedek parça olsun yakıt olsun problem sorun vs. vs.
yedek parca sorunu olmaz elbette.en cok satılan 600cc olmasını gectım,en yaygın servise de sahip.
parca fıyatları arasında cbr 250 & nınja 250 gıbı ucurum yok yalnız aynı bile denebılır.
yakıt olarak duyumlarım ve oncekı kullanıcının belırttıgı 5.5-8.5 arası.
benım son 3 depom.
6.2 5.8 5.3 ... foca & ızmır karısık kullanım. %60 sehırdısı.
suana kadar 1000kmde henuz bır sorunla karsılasmadım.26000km de ve henuz anahtar degmemıs bır motor.
halk arasında RR lara anasını aglatsan yagı suyu varsa tık demez derler
baska soruların olursa cevaplarım.
kendı makınem
07" CBR 600 RR
metzeler M3 lastik
tiger egzoz
redline manet
rizoma elcik
rizoma elcik topuzu
rizoma koruma takozu
rizoma sehpa takozu
rizoma ön hidrolik kutusu
rizoma arka hidroik kutusu
dubble bubble cam
kırımızı jant şeridi
karbon alternatör kapağı
karbon debriyaj kapağı
far lensleri
gömme sinyaller
keiti cam vidaları
keiti sibop kapakları
mono kapak
geri kalan fotolar
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151344371798422.486211.651973421&type=3
merhaba barış
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibin-2003-model-satilik-117118476/detay motor hakkında ne dersiniz ?
Pahalı derim... Sola sağa yatırmamışsa ufaklığı keser yerim diyorum....
Boya vardır diyeceğim ama illaki olucak. 2003 model araç çünkü.
Kışın bu paraya 2007 model bulunuyordu...
Veya 2007 böcek kasa r6...
Sezonun gelmesiyle fiyatlar 2-3 yukarı çıktı.
Kışın bu motorun edeceği 12-500. 13-500
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Güzel kardeşim aşağıda yazacaklarımı dikkatli bir şekilde oku.
1-Motoru veya arabayı süren ehliyet deyildir insandır.Ehlyet yasal olarak kullanma hakkını sana tanır.
2-Motor kullanmak boy pos işi deyildir alakası bile olmaz tecrübe işidir.Benim boyum 1,67 civarı şuan 1000rr versen sürecek eminlii kendimde buluyorum bu tecrübelerime dayanarak.
3-İlk zamanlar bizde senin gibiydik değil motor scooter kullanamazdık zamanla oldu.
4-Ben motor sürmeyi babamın ilk motoru olan 4 vitesli 100 lük motorda öğrendim.
5-benim ilk motorum motoru komple modifiye edilmiş bir mz 251di çok şükür 1 kere bile kazam olmadı.Ki mz kullanmak öyle kolay deyildir gerek ağırlığı gerekse çok atik kalkışlar yapabilmesinden dolayı.
6-Sen bana göre boş ver 600rr felan al 2.el bir debriyajsız 4 vitesli motor üzerinde bi 20.000 km yap ondan sonra cbr 125 öğrenmen daha kolay olacaktır çünkü vites aralıkları devir olaylarını anlayacaksın.Cbr 125 üzerinde 50.000 km yapsan yeterli olur.
7-Bunları yapmadan önce ehliyetini al.
8-Bunlardan sonra zaten sen kendinde teknik olarak motor sürme güvenini yakalayacaksın.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
motorun taş gibi maşallah , satmayı düşünür musun ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------
kışı bekleyebilirim aslında acelem var hevesliyim ama , ehlıyetim yok ondan beklerim bahanem olur daha ucuza da alırım dıyorsan , birde bir sorum daha olucaktı kışın hangi ayda artık bu makinaların satışları daha çok oluyor yani ev civ civli zamanına denk geliyim de güzel bir şey alıyım
ABİLERİM NASIL BU http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19408543/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
İKİ POST SONRA BİRTANE DAHA PAYLAŞTIM SENCE BU NASIL
Sanırım piyasada en cok bulunan motorun kullanıcıları cok forumla hasır nesır degıl:( en sonuk rr topıgı galiba
Kilometre ve 2003 model pek uymuyorlar bir birlerine. Motorun boyası diri gibi duruyor. Resimlerdenmi öyle boyanmışmı anlayamadım tam. Sağ gri bölgede bir tuhaflık sezdim ben. Yakından bakmadan bir şey diyemem açıkcası. İyi bir ustaya götürün motoru. + Takas olur ibareleri her zaman soru işareti uyandırmıştır bende...
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
satılık 600 rr honda orjınal kılometred
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
[/COLOR]2007 model orjınal gıranajlı dusme kalkma yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sinifinin-entemizi-akcakocanin-incisi-600-rr-118964639/detay/ satlık 60rr
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------
normal 600 rr fark yok
siyahhhh başka renk tanımam
Dört teker bedeni,iki teker RUH'u taşır::melek02:
Merhaba arkadaşlar honda cbr 600 r geçmek istiyorum ... 1 yıllık scooter 2 yıllık honda cbr 125 deneyimim var ne kadar yeterli bilmiyorum 600 rr için ama 250 alıp yetmiyeceğini biliyorum şimdi arkadaşlar sorun şu motoru rahat kullanabilirmiyim?boyum birde kısa?
boy :1.68
kilo:72
Eskiden daha doluydu sanki 600rr topiği millet nereye gitti yahu
arkadaşlar ilgilenenlere duyurulur,
600RR STOMPGRIP,
SİYAH RENK ve kullanılmamıştır,
ürün fiyatı 50 liradır...
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...5576863/detay/
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)