Honda CBR-600RR Kullanıcıları/Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Kasım 2015, 22:48
Sonkan adlı üyeden alıntı
Konuyu hortlatmak istemiyorum ama yardımcı olabilecek misiniz?
Bunun cevabini yukarda vermistim eksik mi oldu ? Bu arada o parca kesin abs li motorlarda gelior... sanirim absnin bir parcasi orda
Reklamlar
-
16 Kasım 2015, 22:59
kivancern adlı üyeden alıntı
Bunun cevabini yukarda vermistim eksik mi oldu ? Bu arada o parca kesin abs li motorlarda gelior... sanirim absnin bir parcasi orda
abs beyni var o parçanın altında
-
16 Kasım 2015, 23:28
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhaba arkadaşlar, adım Sonkan yaşım 32 600RR hastalığına bende yakalandım ve aranıza yeni katıldım. Sizlerden bir ricam olacak. Honda CBR 600RR 2015 modeli için en iyi egzoz hangisi ne önerirsiniz? Hem tok bir ses olsun hem de ortalığı yırtsın yani beş yüz metreden duyulsun yakından da rahatsız etmesin hayran bıraksın birde motorun görüntüsünü bozmasın. Bana konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Herkese kazasız belasız sürüşler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------
cakalaz, 600RR'dan memnun değil misin? R6 ile 600RR arasındaki fark sadece sürat mi? 600RR alt viteslerde daha sakin R6 hırçın diye biliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
Merhaba arkadaşlar, bu iki resimdeki parçanın adı nedir ve nereden bulabilirim? Karbonfiber gibi görünen parça.
http://i.hizliresim.com/B47Q7D.jpg
http://i.hizliresim.com/ZJoBok.jpg
Abs unit cover. Ebay de 40euro civarinda bir fiyata rastlamistim.
-
17 Kasım 2015, 04:09
Aslan yatıyor.
Kendime şöyle bir bakım planı belirledim:
3800KM'de aldım. 4700'de falan olması lazım şu an. Üstünde 6 aylık yağ var.
6-12-18 yerine, 5000km'de bakıma götüreceğim. 8500km'de ara yağ değişimi yapacağım. 12000 Bakımı 15000 yağ 18000 bakımı şeklinde devam edecek.
Yağ olarakta başlıkta incelediğime göre, Motul 7100 10-40 yada 5100-10-40 artık servisin önerisine göre kullanacağım.
Kazasız belasız sürüşler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:29 ----------
Merhaba arkadaşlar, adım Sonkan yaşım 32 600RR hastalığına bende yakalandım ve aranıza yeni katıldım. Sizlerden bir ricam olacak. Honda CBR 600RR 2015 modeli için en iyi egzoz hangisi ne önerirsiniz? Hem tok bir ses olsun hem de ortalığı yırtsın yani beş yüz metreden duyulsun yakından da rahatsız etmesin hayran bıraksın birde motorun görüntüsünü bozmasın. Bana konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Herkese kazasız belasız sürüşler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------
cakalaz, 600RR'dan memnun değil misin? R6 ile 600RR arasındaki fark sadece sürat mi? 600RR alt viteslerde daha sakin R6 hırçın diye biliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
Merhaba arkadaşlar, bu iki resimdeki parçanın adı nedir ve nereden bulabilirim? Karbonfiber gibi görünen parça.
http://i.hizliresim.com/B47Q7D.jpg
http://i.hizliresim.com/ZJoBok.jpg
Egzoz olarak tüp takıldığında aralarında ciddi farklar olmaz. TOCE önerebilirim görüntüsü ve sesi bence gayet güzel. Two-brothers'de olabilir. Kullandığım Tiger egzozuda önerebilirim. Sesi güzel, fiyat uygun, her yerde de mevcut. Ben TOCE derim.
-
17 Kasım 2015, 07:59
hrnasy, kivancern, berkay3212, Teşekkür ederim ilginiz için. bir önceki kasalarda aksesuar gibi satılıyordu yeni kasalarda abs'nin koruma kapağı gibi satılıyor yada abs'li motorlar da takılı mı satılıyor orası muallak..
berkay3212 adlı üyeden alıntı
Egzoz olarak tüp takıldığında aralarında ciddi farklar olmaz. TOCE önerebilirim görüntüsü ve sesi bence gayet güzel. Two-brothers'de olabilir. Kullandığım Tiger egzozuda önerebilirim. Sesi güzel, fiyat uygun, her yerde de mevcut. Ben TOCE derim.
Tam verim alabilmek için komple mi egzozu değiştirmek gerekiyor eğer dediğin bu ise maliyet çok yükselecek :(
-
17 Kasım 2015, 08:47
hrnasy, kivancern, berkay3212, Teşekkür ederim ilginiz için. bir önceki kasalarda aksesuar gibi satılıyordu yeni kasalarda abs'nin koruma kapağı gibi satılıyor yada abs'li motorlar da takılı mı satılıyor orası muallak..
Tam verim alabilmek için komple mi egzozu değiştirmek gerekiyor eğer dediğin bu ise maliyet çok yükselecek :(
verim derken beygir mi? Beygir lazimsa egzoz dan once bir power commander yada yazilim
-
17 Kasım 2015, 12:22
Kafanızı karıştırmayın. Slip on bizim gibi kullanıcılar acısından yeterli. Maliyet ve motorun dengesini bozmaya gerek yok.
Ama egzozda kombinasyon çok. Hava filtresi,katalizor iptali,power commander,full system. Power commander ayarı için dyno vs.vs.
-
17 Kasım 2015, 12:33
berkay3212 adlı üyeden alıntı
Kafanızı karıştırmayın. Slip on bizim gibi kullanıcılar acısından yeterli. Maliyet ve motorun dengesini bozmaya gerek yok.
Ama egzozda kombinasyon çok. Hava filtresi,katalizor iptali,power commander,full system. Power commander ayarı için dyno vs.vs.
PC icin dyno gerekmiyor ki yapilabilir tabiki ama yaptiginiz modlari giriyorsunuz o size o modlarla en iyi olan map i uyguluyor..
Slip on yeter tabiki full sistemle slip on arasindaki ses farki asiri degil
-
17 Kasım 2015, 12:46
arkadaşlar selam cahilligime verin 600rr da abs var mı? Var ise kaç modelinden sonra var?
-
17 Kasım 2015, 12:56
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
YouSuffer adlı üyeden alıntı
arkadaşlar selam cahilligime verin 600rr da abs var mı? Var ise kaç modelinden sonra var?
Türkiyedeki 600rr larda abs yok. Honda bilhassa Türkiyey'ye abs li 600rr ve 1000rr getirmiyor. Geçen sene yanlışlıkla gelen 4 tane vardı. 1 tanesi çalınmış kaldı 3 tane.
-
17 Kasım 2015, 14:34
anladım alırsam gene arkayı kaydıra kaydıra durcaz desenize
-
17 Kasım 2015, 14:38
arkayı niye kaydırasınki fazla basılmaz arkaya zati 600fa kardeşim çivi gibi duruyor
-
17 Kasım 2015, 15:24
Mrb arkadaşlar Nisan Mayıs gibi takım olarak alıp taktığım Pirelli Süper Corsa larım şu an itibariyle bitmiş durumdalar 6000 deyken takmıştım şu an için 14000 de yolda kaldık Metzeler M7 deneyen varsa tavsiyelerini isterim veya dunlop d211 - 212 filan...
-
17 Kasım 2015, 15:57
Karalı adlı üyeden alıntı
arkayı niye kaydırasınki fazla basılmaz arkaya zati 600fa kardeşim çivi gibi duruyor
ben biraz öyle duruyorum dusuk hızlarda abi
-
17 Kasım 2015, 17:55
106GT! adlı üyeden alıntı
Mrb arkadaşlar Nisan Mayıs gibi takım olarak alıp taktığım Pirelli Süper Corsa larım şu an itibariyle bitmiş durumdalar 6000 deyken takmıştım şu an için 14000 de yolda kaldık
Metzeler M7 deneyen varsa tavsiyelerini isterim veya dunlop d211 - 212 filan...
SuperCorsa kullanmış bir kişi M7 ye geçerse düşer, net. M3, M5, M7, Rosso corsa, super corsa, d214, pilot road3-4, power3 vs vs. Kullanmadığım lastik kalmadı. M7 ve rosso corsa nispeten yakın performans veriyor. rosso bir tık üstte. Ama super corsa başka bir dünya. Canınızı seviyorsanız super corsa dışında lastik almayın. Arasında 300 lira oynuyor M7 ile. Kesinlikle değer. M7 de öyle çok uzun ömürlü değil. 3000 km + 3 pist gününde bitti. Şu anda rosso corsa var, bitince supercorsa alacağım. Lastiğe iletilen 160 beygirler başka lastik baş edemiyor maalesef. Onun bile tutunamadığı zamanlar oluyor
-
17 Kasım 2015, 19:16
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reşit adlı üyeden alıntı
SuperCorsa kullanmış bir kişi M7 ye geçerse düşer, net. M3, M5, M7, Rosso corsa, super corsa, d214, pilot road3-4, power3 vs vs. Kullanmadığım lastik kalmadı. M7 ve rosso corsa nispeten yakın performans veriyor. rosso bir tık üstte. Ama super corsa başka bir dünya. Canınızı seviyorsanız super corsa dışında lastik almayın. Arasında 300 lira oynuyor M7 ile. Kesinlikle değer. M7 de öyle çok uzun ömürlü değil. 3000 km + 3 pist gününde bitti. Şu anda rosso corsa var, bitince supercorsa alacağım. Lastiğe iletilen 160 beygirler başka lastik baş edemiyor maalesef. Onun bile tutunamadığı zamanlar oluyor
Haziranda lastikleri yenilerken SuperCorsa alacaktım fakat satıcı (motolastik) cadde kullanımı için tavsiye etmedi. Cadde de ısıtamazsın. Kışın soğukta da patlar vs dedi. Ben de öyle deyince Rosso Corsa aldım. Şimdi siz böyle yazınca şaşırdım. Satıcı yanlış mı yönlendirmiş oluyor bu durumda ?
-
17 Kasım 2015, 19:23
bilginozi adlı üyeden alıntı
Haziranda lastikleri yenilerken SuperCorsa alacaktım fakat satıcı (motolastik) cadde kullanımı için tavsiye etmedi. Cadde de ısıtamazsın. Kışın soğukta da patlar vs dedi. Ben de öyle deyince Rosso Corsa aldım. Şimdi siz böyle yazınca şaşırdım. Satıcı yanlış mı yönlendirmiş oluyor bu durumda ?
bende supercorsa alacaktım bana da aynısını dedi motolastik bu lastik sadece ısıtıcıyla ısıtılıp pist kullanımı için uygun . soğuk olduğunda performansı kötü olur demişti
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
17 Kasım 2015, 19:54
kivancern adlı üyeden alıntı
verim derken beygir mi? Beygir lazimsa egzoz dan once bir power commander yada yazilim
Yok performans açısından verim değil sadece tüpü değiştirsem istediğim sesi alabilir miyim?
Berkay'ın dediği gibi...
# Two-brothers
# Toce
Başka önerileriniz nelerdir?
-
17 Kasım 2015, 21:04
bilginozi adlı üyeden alıntı
Supercorsa nın SP ve SC diye iki modeli var. SP yol koşullarına, SC ise piste daha uygun. Benim gibi arada bir piste girip çoğunlukla yolda kullanıyorsanız SP alabilirsiniz. Daha önce supercorsa kullanmayan biri rosso corsa alınca da zaten dünyası değişiyor. Keza hiç bir lastik caddede maksimum çalışma sıcaklığına çıkamaz. SP yolda da yaklaşık 2 km içinde ısınıyor. Kullanan kişilerden yine yorumları alın(Sadece bana bakmayın). Sakız gibi lastik vallahi
-
17 Kasım 2015, 21:47
Arkadaslar daha önce sahibi olduğum ve yakin bir arkadasima sattığım 2011 Model 600RR 'ımı bugün itibariyle arkadasim istanbul'a Temiz bir arkadaşa sattı.
Hayirli uğurlu olur inşallah
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler