Takozlar alt delikten disariya cikiyor.
78. sayfada detayli fotograf paylastim bakabilirsiniz ...
Takozlar alt delikten disariya cikiyor.
78. sayfada detayli fotograf paylastim bakabilirsiniz ...
İkinize de hayırlı olsun repsolcü kaynadı burasıda
Ee şimdi bu zincir temizlenecek yağlanacak değil mi? Arkadaşlar arka sehpa ve pimlere ihtiyacım var. Nerede uygundur. Daha önce alan veya almayı düşünen veyahut konu hakkında bilgisi olan şimdi konuşsun. Yoksa ebediyete kadar sussun
Konya Mototarz Tosun Ticaret ikisini de uygun fiyata satiyor.
Eğer yok ise sahibinden.com da onlarca ilandan birtanesini alabilirsin
2016 da yeni renk türkiyeye gelirmi acaba nette tesadüf rastladığım bir video https://www.youtube.com/watch?v=DdwpuBADZHo iyimiş renk siyah -beyaz
Bu yıl ki fuarda 2016 da full kirmizisi gelecek deniliyordu ama diğerlerini bilmiyorum. Bu rengi de ilk kez gördüm
2015 veya 2014 model repsol yada hrc modellerine ikinci el fiyatları extralı(egzoz sticker vs ufak tefek şeyleri kastediyorum) veya extrasız olarak kaç lira verilir yakın zamanda almayı düşünüyorum piyasa konusunda yardımcı olursanız sevinirim...
Ben 36250 TL ye sıfır aldığım motorumu 6745 KM de 36750 TL ye sattım full aksesuarlı şekilde.
Sonra tekrar sifirini aldim yakinda ilana koyarim 5000 km civarina geldiğinde 39 Bin TL den koyacağım mesela ;)
Sorunsuz makine binmek istiyorsan parayi vereceksin ;)
Beyler normal sürüşte göstergeleri tam görebilen varmı?
Benim boy 185 civarında yarısını camın altından görüyorum.
Hondaya bunu yakıstıramadım.
Ve 2. vitese geçerken çok sesli geçiyor. Yağınımı değiştirmek gerekiyor?
Debriyaj ve rizoma elciklerde biraz sert geldi. Ama onları 1-2 ay sonra konuşmak lazım daha alışmadık.
1.76 Boyum ve cok.net görebiliyorum göstergeleri ama double cam bar motorumda onunla biraz daha açılıyor ön bölüm.
Vites gecisleri genel olarak sesli zaten ozellikle 1 ve 2 vites arasinda bariz sesi duyarsin yağla alakası yok. Manetlerin tüm motorlarda kesinlikle orjinal olmasi taraftariyim. Çünkü hem daha sertlesme hem de tam kavramayama etkisi yapiyorlar. Sadece 600F imde manetlerimi değiştirmiştim ondan sonra 7. Motorumu kullaniyorum ve hepsinde orjinal kullandim.
Dikkat ettiyseni motorlarimi full dolduruyorum fakat kesinlikle manetlerine dokunmuyorum
Hocam benimde boyum 178 ve dimdik durmadigim surece bende gostergeleri cok rahat goruyorum.. Dimdik durunca ( belim agridiginde :D) Devir saatinin en ust kismi tam on camin sonundaki kalin yere denk gelio. On cam orjinal bu arada.
1-2 ye ses gelmesinin sebebi ise bu vites araligi biraz uzun (bos var arada) o yuzden icerdeki vites secici 2 ye gidene kadar 2. vites arka tekerden guc almaya basliyor, bu da vites secicin bosta olmayan bir vitese girmeye calisirken gelen ses. Daha dusuk devirde atarsan 2 ye bu ses gidiyor yada yuksek devirde aticaksanda vites degistirmeden once biraz gaza yuklenince ses gidiyor...
Ben 1.86 yım sıkıntı yok. totoyu az geri çek depoya yaslama malzemeyi.
Bugun arkadasin 2008 1000rr ina bindim. Surmedim ama sanki daha kucuk geldi bana oturunca. Daha konforlu gibi sanki. Agirlikta bir fark hissetmedim.
2008 i bilmem ama 2014 1000RR daha sert 600RR göre, 600RR daha yumuşak ve konforlu emin olabilirsin
Olabilir daha farkli geldi bana. Ayaklik bile pistonlu gibi yavas pisst diye acilip kapaniyor.600rr cat diye kapaniveriyor. Daha luks oldugunu gosteriyor motor.
Ona bakarsan eski 1ooo rr ın yeni 1ooorr dan daha kaliteli olduğu da bariz ortada.
Eskiler her xaman daha kaliteli çıkıyor nedense. Bu tüm markalarda aynidir otomobillerde de aynidir.
Ornek olarak Eski VW ile Yenilerini karsilastirirsak Eskiler kalite kokuyor
hrc 600rr kırmızı mono kapak satan yer varmı bildiğiniz ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)