Hocam motorunu nasi bukadar temiz tutabiliosun
Hocam motorunu nasi bukadar temiz tutabiliosun
repsol yeni kasada'da eski kasada'da hoşuma gitmiyor sadece 1000rr'a yakışıyor repsol herkesin göz zevki ayrı tabi
2008 Kanuni seyhan 125, 2013 Kuba xr 125, 2006 Kawasaki ER-6F, 2013 Honda Cbr 600 RR, 2014 YAMAHA XT660ZA, 2019 Hero XPulse 200T, 2023 Moto Guzzi V85TT
Ben Yeni Kasanin 2 rengini de kullanmis birisi olarak söylüyorum,
Repsol Daha hoş duruyor bunda jantlarin turuncu olmasi ve kafanjn siyah olmasi büyük rol oynuyor.
Kasaya gelirsek; bir onceki kasa bence de daha agresif ama napalim model yenilemek için bu kasaya mecbur kaliyoruz
bencede eski kasalar daha güzel, en beğendiğim renk kırmızı siyah
Kotuma takozu sorunum devam ediyor sorunsuz 2013 kasaya uyacak koruma takozu öneriniz yokmudur?
Muğla Doğuş Motordan alabilirsiniz. Onceki sayfalarda fotograflari paylastim. Bakip inceleyebilirsiniz.
Delme kesme yok birebir uyuyor. 150 TL ...
önemli olan ilk darbe,koruma topuzuna çok bir görev yüklemeyin derim,biraz korusun yeter mantığı olsun darbeyi emsin yani,yoksa şaseye iletecek tüm şiddeti alüninyum alaşım olan şasede çok çok sağlam değil,birde bu topuzun üzerine düşen motor asfaltta hızını fazlaca arttırıp düştüğünüzden daha yüksek süratlere ulaşabilir ve bunun sonucunda bir yere çarptığında çok aha büyük hasar alır.
Bendekiler siyah renk. Piyasada satilanlari da aldm ben ama hicbiri hem uymadi hem de dediğin gibi cok ince duruyorlar.
Bu öyle değil, topuzun kapak kismi bile ne kdar sağlam olduğunu gösteriyor.
Arkadaşlar merhaba. Aranızda Zonguldakta ikamet eden var mı?
2015 model 600 rr motorumun marş rölesi güncellemesini bu gün yaptırdım serviste röle koltuğun altında olduğu için 5 dakika sürdü
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Ben de ariza gözükmüyor ama eğer servisi ayarlama imkanim olursa ben de sifir parca ile değiştirmek istiyorum. Sifir her zaman sifirdir
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Beyler 2010 ortalama 30bin km'de boya değişen yok tramerde çarpma gözüküyor ama değişen exper bilgisi yok performans egzozu (remus) var birde akü masrafı var ederi nedir bunun fiyat vermem gerekiyor yakın zamanda satan veya alan varmı 24,750 istiyor adam?
Marş a basinca mekanik olarak marş motoruna elektrik veren anahtar diyeyim. Start butonu dogrudan calistirmiyor marş motorunu. Starta basinca röle calisip anahtar gorevini yerine getirerek marş motoruna elektrik veriyor diyeyim. Akunun yanindaki parcalardan biri olmasi lazim.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)