aga senin youtube deki unboxing videosuna hastayım bi de inceleme çeksen süper olur
aga senin youtube deki unboxing videosuna hastayım bi de inceleme çeksen süper olur
Arkadaşlar,
Sifir Siyah R6 Bulamadigimdan dolayi sifir RR aldim tekrar
2 veya 3 günde elime ulaşır. Fotoğrafları yüklerim motor gelince.
Hrc denediğimden dolayı Repsol tercih ettim...
2013 Model.R6 kullanip sattım ne konuda bilgi istiyorsaniz önceki sayfalarda mevcut.
Fakat bugün binilecek tek R6 sari jantli siyah R6
Bulamadik RR aldık
600 RR çok sayıda var . Nasil bulamiyorsunuz?
Konya MRT Honda'da 3 adet var ve her ile gönderim yapıyorlar.
Ben Mersin Harput Motordan aldim onlarda da 2 adet daha kaldı .
Onlar da gönderim yapıyorlar
Bi Suzuki Kawasaki fln deneseydin bilgilenseydik
Suzuki Yok Turkiyede ve 41 Bin liradan satiliyor. 636 da abs siz almak mantiksiz ve abs lisi 42ooo liranin üzerinde.
Bizleri Aptal yerine koyup o fiyatlara motor satanlara inat RR aldım sabah elimde olacak motor hayirlisi ile fotoğrafları yüklerim .
Evet Motorum Hayırlısı ile geldi sayın arkadaşlar. Sıfır KM 600RR - 36250 TL 'ye Harput Motor Honda PLAZA Mersin 'den satın aldım. Kargo ücretini de kendileri ödedi. Motorumu da 2 günde Mersin'den Rize'ye teslim ettiler. Hiç çiziksiz kavustum şekerime Hemen Tüm vidalarını kontrol ettikten sonra yuvasına götürüp park ettim
Aynı Pozu alalım dedik
Hayırlısı olsun kazasız belasız seneye ABS li gelirse bende model yenileneceğim rengi tabiiki yine repsol olacak iyi indirim yaptırmıştır bu arada
Maşallah. Kazasız belasiz cezasız kullanman dileği ile
Sen şimdi koruma takozuda takasın motora grenajı gelmeden takılan uygun fiyatlı bir şey bulursan yaz buraya ,stomgrip ide ihmal etme derim
Hayirli olsun gercekten guzel bir indirim yapmislar. Hayirli olsun tekrar
Koruma takozlari arastirmistim ben. Yurt disinda shogun diye bir marka var 600rr.net de filan baya populer. No cut versiyonu 150 160 dolar civari
Adam bizim hayallerimizi yaşamakla meşgul
Hayırlı olsun, bir kez de Gsx-r 600 deneseniz de görüşlerinizi alsak
Her Modeli deneriz Sıfır Fiyatı uygun olduktan sonra
Evet Bugün Rodaja başladık. MAX 5 Bin devir ve yumusak gaz kullanarak Sürekli ASFALT viraj ve Vites değişim uygulayarak basladığım rodajımın Diğer RR ımda olduğu gibi çok verimli olacağı kanısındayım
Kaskıma REPSOL UYGULAMASI yapmam gerekiyor anlaşılan
Bu repsol renkdekilerin lt taraftaki stickerlari motorla geliyor mu acaba
evet kutudan 10 tane falan sticker çıkıyor ngk ,gas ,one heart ,satu hatı vs hondanın sitesinde fotolarda gözüken hepsi gelmişti benim repsolde diğer renklerinde varmı bilmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:10 ----------
gelince tüm parçaları ,montajdan sonraki hali birde sipariş verdiğin site yi atarmısın bir zahmet
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:12 ----------
ayrıca günahı nedir bunun ne çok soru sordum be sen şimdi lastikleri vermedim diye cevap vermezsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)