Doğrudur...
Ben 2014 Model icin ilan verdim. Takas da olur
Ben 600 CC den fazlasini düşünmüyorum artık ...
Doğrudur...
Ben 2014 Model icin ilan verdim. Takas da olur
Ben 600 CC den fazlasini düşünmüyorum artık ...
1000 km'yi tamamladım Motul 5100 düşünüyorum kullanan veya temin edebiliceğim bi yer bilen varsa yorum bekliyorum, tabi bide yağ filtresi lazım ikisini bir temin edebileceğim bi site lazım
Filtreyi Servisten almanizi tavsiye ederim...
Motul 5100 gercekten zor bulunuyor :D
v4 yada l2 yada v2 motor larda 5100 diğer sıralı 4 silindirlerde 7100 tam sentetik daha iyidir haberiniz olsun
Türkiye den 600rr grenaj vida seti bulabileceğimiz yer varmı arkadaşlar.
Yine bildigimden caymayip 10/50 castrola devam etme karari aldim...
Valla bende 7100 - 10W40 siparişi verdim 4lt - 165tl, filtreyide servisten aldım 1ad. - 40 Tl İzlenimlerimi yazarım değişince Birde aklıma takılan bu 7100 serilerinde 2 tür var, birisi "7100 MA" diğeride "7100 MA2" olanı ikisi arasında fiyat farkı vardı bende 7100 MA olanını sipariş geçtimde diğerinide merak ettim değişik olan nedir aceba içeriğinde
Motul koyuyorsunuz ama bence yanlış yapıyorsunuz. Bu yağlar genelde piste çıkan motor yağı oluyor. Ömürleri de çok kısa oluyor. Siz motul koyup 3-4bin kilometre yapıyorsunuz. Bence motora daha çok zarar veriyorsunuz.
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Arkadaşlar yağ sitelerine girip motorunuz için kullanılması gereken yağı gösteriyo
Herkesin fikrine saygılıyım ancak 600RR da PC40 serisinde kullanılan motor bloğu moto2 de kullanılan blok (bkz. altın elbiseli adam 600RR) pistte kullanmasak bile makine zaten günlük kullanım makinesi değil. Yani bu aleti kullanıyorsam yağı 300V kullanırım. Motora zarar vereceğine inanmıyorum.
Ben 1000 kmden beri Castrol 10/50 kullaniyorum. Max 3000 kmde bir yağ filtresiyle birlikte değişim yaparım. Herhangi bir sikayetim yok. Sadece denemek icin motul 5100 10/40 düşündüm ama gerek olmadigi kanisina vardim
6. Yag degisimim 18000 kmde olacak . Ben yağımdan memnunum
Neyse ben sadece görüşlerimi yazıyorum; fabrikanın koyduğu yağ nedir bilemiyorum ama 1000 km ilk yağ değişimi sonrası motul 7100 ile vites geçişlerim yumuşacık oldu, bide sabah işe giderken ilk çalıştırmada motor soğukken baya gürültülü çalışıyodu (mekanik sesler) onlardada baya azalma var gerisinide ilerleyen zamanlarda aktarırım tecrübe edindikce...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:36 ----------
Bu arada ben 7100 MA siparişi geçmiştim onlar 7100 MA2 göndermişler
4 silindir racinglerin arasında en uysal bu cihaz mı? performanslı kullanımda ortalama yakıtı nedir?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)