Geçmiş olsun dostum yazdıysan da bilmiyordum. Kusura bakma. Annem İzmer'de havası suyu nefistir iklimine ayrı bir hasret duyarım o yüzden öyle yazdım.
Geçmiş olsun dostum yazdıysan da bilmiyordum. Kusura bakma. Annem İzmer'de havası suyu nefistir iklimine ayrı bir hasret duyarım o yüzden öyle yazdım.
İstanbul son günlerde acayip sıcak yazı yaşıyoruz. Bugün 20 dereceyi gördü şu anda 16 derece akşam olmasına rağmen. Kombiler kapalı camlar açık valla bizim evde
Iyi akşamlar Arkadaşlar bugun çıktım motoru bi deneyim dedim 251 zor gördüm 2006f ile 267 gördüm 2013 rr zon hızı nedir acaba bana az geldi yada makinada bi sorun olabilirmi
Hava filtresi top speed' te çok etkili...
Motoru kışın aldın ve garajda kullanmadan yatırdın anladığım kadarıyla. Yoksa sahibi oluğun bir motorun son hızı bir başkasına sorulmaz değil mi kaç yapıyor benim motorum diye?
Eğer dediğim gibi motoru kışın aldın ve nakliye ile motoru evine getirtip bir kaç ay binmediysen öncelikle bakımını yaptır. Yağını değiştir, filtreleri değiştir, lastik basınçlarını kontrol et, motorun kaç km de buna bağlı olarak bujileri değiştirebilirsin
Merhaba , acaba iyi kullanilmis 2006-2007 50bin kmdeki motor alinir mi?
Haklısın hocam motoru yeni aldım 3 hafta falan oldu havalar soguktu binemedim. 2013 model 12500 de km si yagını ve filtresi degiştirdim. bugun yarında hava filtresi ve bujilerine baktıracam bende onu arastırıyordum.
buji olarak ngk alacam fakat iridyum ve lazer iridyum var ikisinin arasındaki fark nedir acaba
2014 hrc kasa uyumlu kırmızı mono kapak arıyorum satan fiyat bilgisi olan varmı acaba ?
"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
Siyah var bende 600RR dan kalma boyatırım dersen sembolik bi rakama gönderiyim sana maksat işine yarasın
CBR600RR'nin çarpıcı ve son derece kusursuz yeni tarzı, Honda'nın mevcut RC213V MotoGP yarış motosikletiyle 2011 RC212V'den çıkarılan aerodinamik derslerin bir birleşimidir. Yazılmış. Bence bu her şeyi anlatıyor.
https://honda.com.tr/motosiklet/super-sport/cbr-600rr-2015
Arkadaşlar motorum satılıktır çevrenizde arayan varsa forumdan birine gitmesini yeğlerim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...74521033/detay
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
s.a benim boyum 1.65 kilo 65 honda 600 rr kullanabılırmıyım cbr 250 kullanıyodum 1 yıldır motora bınmıyorum dengede tutabılırmıyım yada ne gıbı zorluklar yasarım
Arka sehpa kullanan var mı? Bağlantı yerine kaç mm ne tip bir vida almamız gerekiyor?
Takozlar vidasız geldi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)