Zaten cüzdanının kalınlığı trafik sigortasını kullanmaması ve 3300 tl yi tak diye ödemesinden belli. 3300tl tutacak birşey yok servis fena vurmuş.
"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
Göstergeleri görememe sorununu camı değiştirerek %100 olarak çözdüm. Tamamen açıldı göstergeler nasıl oturursan otur full gözüküyor kesinlikle göstergeleri göremeyenlere öneririm.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-honda-cbr-600rr-cam-600-rr-cam-2013-sifir-python-205120666/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------
Tem yine iyi emniyet şeridi serbest. Bende beylikdüzü tarafındayım e5'de emniyet şeridi diye birşey yok zaten trafiği malum.
Buralara kar düşmeden bi kaç gün önce
Motorunu satmayı düşünen var mı arkadaşlar? 2007-2010 civarı
265'den sonra kesiliyor 273 görebildim.
Maşallah daha ne olsun
Arkadaşlar merhaba. 2006 veya 2007 600RR almayı düşünüyorum. Yedi senedir motosiklet kullanıyorum. Yakın süre zarfı içerisinde cbr250'm ile 30.000 km yaptım. Artık tek silindir ve çift silindir motosikletler tat ve haz vermiyor. Dört silindirin tadı her zaman için ayrı. Öncelikle size birkaç sorum olacak ;
1)600RR ın oturuşu ve gidon turu trafikte çok rahatsızlık veriyor mu ?
2) Motorun herhangibir mekanik hastalığı var mı ?
3) [ Kapıda aygır yatıyor sonuçta sorulmaz ama ] Yakıt tüketimi nedir ? Agresif kullanım sakin kullanım ?
4) Bakımlarda hangi yağları tercih ediyorsunuz ?
5) 600f in RR dan daha fazla yaktığı söyleniyor ? Doğru mudur ? Ustam 600f in emmelerinin RR dan daha büyük olduğunu söyledi.
Teşekkürler...
1)hayır ,sadece çok ısınır trafikte fan açar 104 dereceye çakılı gidersin
2)yoktur ama 8-9 senelik motor ne olur sonuçta bilinmez
3)hiç hesaplamadım
4)motul 7100 10/40 koyuyorum ben 1000 km den sonra 2650 km de daha dün değiştirdim yağı bir sonraki bakım 6000 9000 şeklinde devam edeceğim
5)bilmiyorum
hayırlısı olsun kazasız belasız
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Gidon turunda sorun yok ama trafikte rahat bir motor değil tabiki.
Motorun mekanik sorunu yok 600rr sonuçta ama 2006-2007 model ikinci ele dikkat etmek lazım masraflı olabilir.
Yakıt tüketimi kullanışa bağlı. Devirli 8 8.5 litre geçmesi zor. sakinde 5.5 6 litre. benim 7.5 8 oluyor genelde.
Abs yok. Geçen yıl 3-4 tane abs li gelmişti fakat sonrasında gelmedi.
Çok zevkli hızlar değil zaten sadece merak. 160-170 İle uzun yolda güzel oluyor kulak tıkacınıda taktıktan sonra yolda yağ gibi akıyor.
600f in 600rr dan fazla yakıp yakmadığını bilmiyorum ama 600f in emmeleri 600rr dan büyük değil.
600f 38 mm, 600 rr 40 mm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)