güçlü motora benziyo 16litre depo - 14 beygir miş. cbf i geçmiş..
güçlü motora benziyo 16litre depo - 14 beygir miş. cbf i geçmiş..
MOTOSİKLETİM SATILIK swif
2500 km kazasıyok 2013 model 3 aylık bebek gibi makul bir fiyata verilecek siyah renk ve yakıt cimrisi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------
çok memnunnum aşırı serii bi botoru var malzemesi sahlar motor kısmı taywanda üretilmiş karburetörüde japon malı agresif bi motor
aga bize de oğret bu yolları
Cumartesi günü EVKUR'dan sipariş ettim.İnşallah izlenimlerimi burada paylaşacağım.
7 aydır kullanıorum swifti 4400 km inegölde gitmediğim orman kalmadı hiçbir sıkıntı çıkarmadı titreşimsiz 140 km hızı kısa bisüre içinde gördüm
çok memnunum tavsiye ederim azmı kanuni az mı honda cbf azmı mondial tokatladım.. çok memnunnm gerçekten çok kalite..
2013 model war bende kardeşim 9200 km devirdim 7 ayda . Çoğunluğunu uzun yolda yaptım sıkıntı çıkarmadı hiç.
Abi bende de hero var Asya yakıtı çok hızı ama orijinal 150görüyö ama hep sehir içi en son ölçtüğümde 20 kuruş yamıyordu yazın 14kuruş dilendi neden. Bu kadar arttı bi de gaz yemiyor motor
bunların aynası ince paso mu kalın paso mu? bilen var mı?
arkadaşlar en fazla kaçı gördünüz motorla 140 lık ibre var 140 kı gördünüz mü
ben açılmadan önce 120-125 yapmıştım şuan motorun km teli kopuk olduğundan bilmiyorum ama rahat 130 u görüyorda gerisini bilmiyorum.
Merhaba arkadaslar ben motoru 2.el aldim 17 binde daha. Distan bakinca cok afilli duruyor. Yani bi mekana gidince motor çevreye bi ben geldim yapiyor. Benden onceki sahibi akrapovic yan sanayi açık egzos taktirmis yani ben onun yalancisiyim (egzosun altinda by akrapovic yaziyor )yolda giderken patir patir duyuyorum ,ve yolda giderken dikkat cekmesi hosuma gidiyor. Buyuk motor kullaniyomusum gibi bi havasi var.Ilk izlenimim plastik aksami biraz dandik olmus. Biraz kurcaliyim dedim granajlari sokerken akla karayi sectim. Az zorladim hemen cit diye gitti. Onun disinda sinifinda cok seri motor 125 lik sinifta drift cbf ybr tokatlamisligim var.Parasina göre fazlasiyla keyif verici . Torklu seri bir motor. Sanziman siralamasi mondial honda vb gibi degil hepsi assagi.Orasi biraz insani sasirtiyor ama bir hafta kullandiktan sonra alisiyorsun . Benzin tüketimi bana oyle fazla gelmedi . Şehir ici kullanimda gaayet ekonomik iciyor. Kisacasi ilk izlenimim verdiğim paraya degdi. Tabi sonucta bu karşılıklı iliski meselesi sen motoruna bak oda sana baksin. Ben baslangic motoru olarak alan kisiyi üzmez seveni olur diyorum . Seytaniniz bol olsun .
bende alıcam inşallah evkurdan o şanzumanı hiç hoşuma gitmesede ilk motorum olucak ama motor hakkında hiç detaylı bilgi göremedim 100km de nekadar yakıyor
kardesim bende yakit konusunda korkarak almistim ama dusundugum kadar cok yakmadi . gazlamana bagli . tam net rakam olarak bilmem ama sürekli yuksek devirlerde kullanirsan biraz yakabilir. Ama sehir ici sakin kullanimda cok yakmiyor.
3 ü geçermi yanlış hatırlamıyorsam 162 cc mondial 150mr 3 civarında yakıyordu bu biraz daha güçlü sanırsam 3 lt geçmediği sürece zorlamaz beni
3lt yi gececegini sanmıyorum .
Arkadaşlar konu eski ama, ben daha yeni aldım bu motoru. şu an sadece 15 km de depoyu doldurdum bakalım ne yakacak. ne arıza çıkaracak veya çıkarmayacak. bütün izlenimlerimi fotolarıyla beraber buradan paylaşacağım. herkese iyi sürüşler.
Arkadaşlar, Motosikletim 250 km geldi. fakat son zamanlarda bozuk yola girdiğimde lakırdı geliyor gördüğüm tüm cıvataları sıktım fakat hala devam ediyor servis de 500 bakımından sonra geçer diyor bekliyorum bakalım.
Motosiklet performans olarak çok güzel ben sürat seven biri değilim o yüzden kaç bastığını bilmiyorum bilmek de istemiyorum. Sadece baktım araçlar sıkıştıracak o zaman asılıyorum gaza sonra rahatlayınca yavaşlıyorum. o yüzden dedim performansı çok iyi.
Titreşim cup dan buna geçince yok denecek kadar az. Ama yüksek devirde illaki titriyor motor.
Yakıt konusu da 250 km de yarıya düştü depo.
Herkese merhaba seift 170 sıfır almayı düşünüyorum yorumlarınız nelerdir? Sorun çıkartırmı gidişi falan nasıldır
Arkadaşlar asya swift 170r ı 200 cc yaptım https://www.youtube.com/watch?v=LHB9FvRAuq8
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)