Bir zamanların tamirci abilerinin motosikletiydi bizde özenerek bakardık o yüzden biraz tarih kokar bu modeller
Bir zamanların tamirci abilerinin motosikletiydi bizde özenerek bakardık o yüzden biraz tarih kokar bu modeller
Olay tamamen duygusal 650 dakar süper fakat bu fiyata arkadaşlarında dediği gibi 2006 sonunu getiremez satan firma.
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
Bu motorun eksozunu gemi bacası olarak yapıpta yanlışlıkla bu makinayamı takmışlar
eskiden sadece japonlar varken piyasada dalga geçerdik onu alıcağına al bir jawa diye şaka bir yana jawa tarih kokar hayala anadoluda da dolu eski jawalar tıkır tıkır kazalarda köylerde teker döndürür ama o zaman satmasının sebebi halk motoru olmasıydı bu arada jawa çekoslavak malıdır yani çinlilerle karıştırmayın gerçekden sağlam yaparlar gerçi yeni nesilleri bilmiyorum ama bahsettiğimiz motor jawa ise 10 milyar 11 milyar lafları jawanın etrafında dönüyorsa o fiyaltara bmw ler hondalar yamanahalar kawasakiler piyasada üç aşağı beş yukarı varsa kimsenin aklından zoru yoksa gidipde jawa almaz sonuçda bu motor jawa ötesi varmı isterlerse altından kulp yapsınlar işde jawa jawadır.
bence piyasayı yoklayacaklar sonra fiyat dengesini kurarlar kimse almasın protesto edelim jawayı
%38 ÖTV'den sonra bile fiyatları aynı kalmış bunların.Bence fiyatları iyice düşürüp sürümden kazansalar eskisi gibi yer-gök JAWA olur valla.Hadi bakalım son bi gayret jawatr!
kusura bakmayın ama bu paraya bir adet Suzuki Marauder GZ800 ve üstüne de 250lik eski bir Jawa satın alınabiliyor. memleketin ve motor piyasasının eko-durumlarını birileri anlatsa şu adamlara çok daha iyi olur
Herkes kötü yazıyor bu fiyata olmaz makine 250 lilik değil ki 650 lilik.
en azından kıyaslarken bunlarla kıyaslasanız haksızlık olmiyacak diye düşünüyorum sayın arkadaşlarım.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
arkadaş biz de 800cclik makine üstüne de 250lik yazdık zaten çok para istiyorlar etmez bence bu paraları
iyide arkadaşım 800 cc lik sıfırmı? bana onuda söyle ozaman pahalı diyeyim
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
hayır deil, ama sonuçta bundan daha canavar ve az sorun cıkaracak bir şey olduguna eminim.
Antalyadaki fuara katilmadilar bile.Jawa nin Turkiye ithalatcisi Antalyada bildiginiz gibi.Adamlarin kendileri bile umudu kesmisler.Fiyatlari dusururler ise belki eski isimlerine guvenilerek motor satabilerler yoksa bu politika ile cok zor.Cunku 650 cc su alet hic bir seye benzemiyor.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Hahahaha.. biraz önce javanın sitesine girdim baktım.. Dakar 650 nin fiyatını 11 milyar olarak yazmışsınız ve sitem etmişsiniz. Ben sayfayı açınca Dakarın fiyatı flash animasyon olarak rakam rakam gelmeye başladı. Bi baktım 8930 yazıyor. Vay be dedim adamlar fiyatı indirmişler herkesin söyledikleri göz önünde bulundurup. Ama ne yazıkki erken karar vermişim ki birden bu rakamın yanına euro simgesi iniverdi.. üzerinde de sadece yazıyor. Şu an motomax daki kampanyada Aprillia Pegasonun fiyatı 11.900'ken bunlarda beyin mi yok ki bu motor için bu kadar fiyat çekiyolar.
Bana kalan sadece OHAAAA demek...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)