Yağ tapasını ayarlı anahtar ile mi açmak gerekir.
Yağ tapasını ayarlı anahtar ile mi açmak gerekir.
alttaki tapa 17 acık yada yıldız anahtar olmalı tabi bizimkiyle aynıysa, sen kurbacık lada acabilirsin
@motoGT teşekkür ederim cevaplar için. Siz işıl motonun servisini denediniz mi? bana ilgili insanlarmış gibi geldiler
Aynıdır diye tahmin ediyorum.
Oradan aldım zaten motorumu ama orada bir usta vardı, rodajı nasıl yapılır sordum basıver gitsin dedi. Hangi devirde kullanayim diye sordum onu sen bilecen dedi. Motorumla tek tekere kalktı neymiş motoru açıyormuş. Öyle olunca pek güvenemedim. Gerçi o bölgedeki tüm servisler öyle sayılır hiç düzgünü denk gelmedi ne yazıkki ya da benim beklentilerim fazla bilemedim.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
motoru yeni aldım sayılır 1 ay olucak durmadan geziyorum motor yokuş düz yol banamısın demiyor gayette memnunum konforlu yol tutuşuda iyice tavsiye ederim düşünenlere
benim motorun şarj dinomosunu aküye bağlamamışlar galiba. marş basmamaya başladı. nasıl yapılacağını bilen var mı?. ayak marşıyla çalıştırdıktan sonra sıkıntı kalmıyor.
Sıkıntı sigortadaymış. Ön far açıkken marşa basmamak gerekiyormuş.
600km'ye geldim. Alarm takmayı düşünüyorum. Bu arada motor 1lt yağ almakta. Fabrika teyidini de aldım. Plaka aşağısına Yapışkanlı Siyah Şerit Reflektör yapıştıracağım. Top Case'e led stop yapmayı düşünüyorum. Lastikler ebat olarak YBR, CBF lastiklerinden bir ölçü düşüktür. Kış vakti YBR veya CBF ölçülü lastiklerden alacağım.
Bunun yerine 150 strike önerdi bayi bana. Onlar gs tipi motorları varmıs yani pistonları seramikmiş. Ne gibi bir avantajı olur arkadaslar seramik pistonun?
+ olarak üstten egzantrikli balansorlu motora sahip strike 150. Xcg itecekli motor
Ben bunun 100 cclik olanının 6.14 hp olmasına kafayı takmış bulunmaktayım su an. 6.14 kw olabilir belki yanlış yazmışlardır. Alanlar kıyaslama yapabilirlerse cok guzel olur. Eger gerçekten dusuk beygirliyse buji vb. parçaları mondialin prince veya superboyun parçalarını takarak değiştirsek gücünü artırabilir miyiz acaba? Parçalar uyar mı?
100cc'lik olanını piyasada göremedim. Ama mevcut kasa hafif olduğundan rahat rahat kaldırır motoru. Bence 150lik bu kasaya hafif kaçmış.
birebir deneme fırsatım oldu bu modeli.. kakış çekiş kuvvetli baya güzel.. 110 filan görüyor ayrıca o hızlarda yol hakimiyeti de çok güzel. titreşim hiç yok en sevdiğim özelliği de o zaten bir motor olarak beklenenleri karşılıyor...
selam arkadaşlar hız , rahatlık ve dizayn denilince aklıma ilk gelen kendi motorum yani xcg150 oluyor yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve hiç bi şikayetim yok almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim şimdiden hayırlı olsun.
baslangıc ıcın gayet ıyı bır secım olur parca sıkıntısı yaşamazsınız yakıtı ıyı hızı da cok iyi kendını gelıstırırsın sonra buyutursun kuba ıyı tabıkı ben yınede kendı kullandıgım markayıda soyleyeyım XR 125. Bence xcg150 de cok konforlu kullanan arkadaşlarım var
Maksimum hızını merak edenler videosunu inceleyebilir. Son hızı 115-120 KM/s kadar çıkıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=W4fl3EeOwt0
Cumleten s.a bi sorum olcakti. Benim motor hafif saga cekme yapiyo ayrica hidrolikten de hafif ses geliyo normalmi cunku ilk defa hidrolik fren kullanyrm. Bi de rodajdayim uzun yol git acilir , devirli kullan vs tavsiyeler var dogruluk payi nedir?
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Lastikleri kalinlastirsak zorlanma olur mu ki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)