Kim demiş neden o zaman benim 2011 model motorum 2012 temmuzunda trafiğe çıktığı halde 2011 model olarak gözüküyo ruhsatta ? Bence iyi bişey de arabaların mesela vergisi daha fazla eski model sıfır arabayı alınca vergi avantajın oluyo daha çabuk düşük vergi dilimine giriyo.
Daha önceki paylaşımlarda bir kaç arkadaş motorsikletin videosunu ve resimlerini eklemiş videolar yabancı ülke tabi ki videolarda motorun markası UM XTREET 200 diye geçiyor yanılmıyorsam google amcaya da UM XTREET 200 2013 yazdığımız zaman daha dinamik ve agresif bir motor çıkıyor karşımıza tamamen değişik donanım motor olarak da GT170 le alakası olmayan bir motor.
Aklıma gelen ilk şey şu oldu; Daha önceden arkadaşların eklediği videolarda UM XTREET 200 ile bizim 2013 model GT170 tamamen aynı iken yine 2013 yılındaki bizim GT170 aynı olduğu halde google UM XTREET 200 2013 yazıldığı zaman neden farklı bir kasa çıkmakta aceba?
Yani bize 2013 diye eski kasa motorsiklet mi getiriyorlar he? aceba?
Bu tamamen bir bakış açısı
Şu motordan alan bir vatandaş yok mu yahu herhangi bir şehirde...................?
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış ::156:: onuncu köyden sesleniyorum [B][COLOR="#00FFFF"]Benzin[/COLOR][/B] çok pahalı ::ouestion
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Aynen öyle gelen XTREET serisinden çıkan eski kasa. Yeni diye getirdikleri Çin'de bile eski model durumuna düşmüş bir motor. Bu seride 125,150,175,200,223 cc motor çıkarıyorlar. Yeni modeli Türkiye'de Phantom diye satılıyor. Motor hacmi olarak 175 cc olanı getirildi. Honda'nın 2013 yeni model diye getirdiği CB125 ACE nin rezilliğine bakılırsa buna da şükür. Adamlar Türkiye'ye yeni model diye Afrika'nın fakir ülkeleri için üretilen motorları getiriyor. Sanayi Bakanlığı bu motorların ithalatına nasıl izin veriyor anlamıyorum.
arkadaslar yeni konu açmak istiyorum nasıl olcak bilmiyorum
Kanuni'nin yeni modelleri Mart ayında geliyor öyle bilgi aldım baylar bayanlar. beklıceksınız beklıcez bıraz artık.
adamlar motosikleti taaa kaç gün önce cıkardılar, pıyasaya cıkma suresıne de bı o kadar daha var. tanıttıgın zaman satışa da sunmalısın bence. nedir bu gecikmenin nedeni ? saçmalık bence.
Think Nothing! Just Twist The Wrist
yukarıdaki kırımızı 200 lugun görünümü süper kim yaptı bunu :D
ben aldım bu motoru kanunının kendı sıtesıne bı goz atım dedım gt170 modelını gorunce cok hosuma gıttı bbende gecen hafta aldım parasını verdım ama daha gelmedı nısanın ılk haftası elıme gecıcek ozaman olumlu yada olumsuz sonuclarını payllascam sızlerle..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------
bn varım:D:D
araştırdıgım kadarıyla kanuni çalmaya devam ediyor..
um XTREET markasının eski kasalarından biri ve kronik problemleri olabilir. tam okuduklarımı ceviremediğim için anladıgım kadarıyla sıkıntılı bir motosikletmiş..
yeni kasaları ise phantom olarak satışa sunulmakta..
kanuni jianshe den ithalatı kesip bu tarafa odaklanıyor..
cok büyük bir yanlış yapıyor bence,
kötü bir motosiklet değil ama yine de para 3200 tl yi hakeder mi onu bilmiyorum..
ortada olmayan bir motosiklet için yorum yapmak yanlış onuda biliyorum..
hızlı gitsin mantalitesi için alınan kanuni racer gibi olabilir bunun sonuda ..
çünkü o da tamamıyle ithalat idi..
motosiklete yeni başlayacak bu modeli alacaklara cc ye görüntüye aldanmadan akıllı bir secim yapmalarını öneriyorum
# motosikletle.blogspot
Geçenlerde uzaktan bu motoru görmüş olabileceğimi yazmıştım. Ardından da sahibinden.com'da ki ilanları aradım. Diğer arkadaşların belirttiği gibi mart sonu,nisan başı teslim edilecekmiş. Yanlış verdiğim bilgiyi düzelteyim
4.800 tl arkadasım...
Yok be kardeşim 3139 tl. Ama makinanın selesi biraz yere yakın gibi geldi. Bende dün fuarda mcx 150 ile bunun arasında gidip geldim yarın tekrar gideceğim fuara acil karar vermem gerekiyor.
Yahudilerle savaşacak ve onları öldüreceksiniz. Öyle ki taş dahi: "Ey müslüman! işte yahudi, arkamda (saklandı), gel, öldür onu!" diyecek."
Buhari, Cihad 94, Menakıb 25; Müslim, Fiten 79, (2921); Tirmizi, Fiten 56, (2237).
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)