Kanuni Gt 170 (Yeni Model)
Reklamlar
-
26 Ağustos 2013, 03:14
gt lerin hepsinin göstergesi bozuk
arabayla ölçmek lazm
Reklamlar
-
26 Ağustos 2013, 13:02
gezginmotor adlı üyeden alıntı
Selamlar arkadaşlar,bulunduğum yerde bir motorcu kardeşimde siyah gt 170 var.Yeni aldı henüz 2.500 km de bana düz yolda 140 gördüğünü söyledi inanmadım gösterge yanlış gösteriyordur dedim siz kullanıcılarından 140(düz yolda)gören varmı Pzts beraber bir gezi yapıcaz o zaman belli olacak ikimizin göstergelerini kontrol edebilicem.
valla ben düz yolda 100-110ü geçemiyorum ilginç bişey adam 140 demiş ve şuda var 140ı bitek inişlerde görüyorum.nasıl bi düzxlükse artık
ayak gücüyle çalışan 2tekere 5 yaşından beri binen gazlı 2tekere yeni başlamış biriyim.ve son olarak bir Beşiktaş taraftarı.
-
26 Ağustos 2013, 13:21
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar,zaten göstergeden şüpheliydimki arkadaş pzts gidelim demişti 200km biyol bana haber vermeden Pazar günü gitmişyani deneyemedim.
-
26 Ağustos 2013, 13:36
Adam düz yolda 140 demiş oda bişeymi ben ara sıra rampa yukarı 140 görüyorum Anlayacağınız gösterge demeye bin şahit lazım buna uygun başka bir gösterge bulsam 1 dk durmam değiştiricem ama daha bulamadım. Bide bu benim ikinci göstergem garantiden değiştirdiler gelen malda aynı.
-
26 Ağustos 2013, 14:02
evet arkadaşlar aldım biniyorum çok güçlü bir makina doğrusu keyif verici herşey güzel ama eksikleri ve düzeltilmesi gereken yanları var
1. Alır almaz otomatik yan ayağı manual hale getirtin
2. istege bağlı egzoz değiştirin ben degiştirdim mükemmel bi ses ve personmans oldu
3. ön firende sıkıldığında motorda çekme var
4. 90 lı 100 km hızlara çıkıldığında vibrasyon citti artıyor ama rodajın sonlarında azalmış olucaktır diye düşünüyorum
5. Bu torkta ve güçte bir makinanın 5 vites olması dez avantaj mutlaka 6 vites olmalı ziraa vites aralarındaki geçiş oldukca kısa 125 lik motorlar bile daha 3 cü vitesteyken ben 5 e çıkıyorum aynı hıza ulaşabilmek için
6. Ön çamurluk lastikten çok uzak olması nedeniyle baya bi su sıçratıyor bir yolunu bulup onu aşağı çekiniz
7. Zincir koruma kapagındaki 2 vida uzun gelmiş hemen onu çıkartın kısa vidalar takın çünki sürter
şimdi en çok merak edilen soruya geleyim bu makina nekadar yakıyor diyenler için yazayım benzinimin bitmesini bekliyorum ama tahminde bulunayım 4 lt civarı yani bu makina rodaj landıktan ve bakımları düzgün yapıldığında 3 3.5 litre lerde gezer diye düşünüyorum
-
26 Ağustos 2013, 17:30
wercil07 adlı üyeden alıntı
evet arkadaşlar aldım biniyorum çok güçlü bir makina doğrusu keyif verici herşey güzel ama eksikleri ve düzeltilmesi gereken yanları var
1. Alır almaz otomatik yan ayağı manual hale getirtin
2. istege bağlı egzoz değiştirin ben degiştirdim mükemmel bi ses ve personmans oldu
3. ön firende sıkıldığında motorda çekme var
4. 90 lı 100 km hızlara çıkıldığında vibrasyon citti artıyor ama rodajın sonlarında azalmış olucaktır diye düşünüyorum
5. Bu torkta ve güçte bir makinanın 5 vites olması dez avantaj mutlaka 6 vites olmalı ziraa vites aralarındaki geçiş oldukca kısa 125 lik motorlar bile daha 3 cü vitesteyken ben 5 e çıkıyorum aynı hıza ulaşabilmek için
6. Ön çamurluk lastikten çok uzak olması nedeniyle baya bi su sıçratıyor bir yolunu bulup onu aşağı çekiniz
7. Zincir koruma kapagındaki 2 vida uzun gelmiş hemen onu çıkartın kısa vidalar takın çünki sürter
şimdi en çok merak edilen soruya geleyim bu makina nekadar yakıyor diyenler için yazayım benzinimin bitmesini bekliyorum ama tahminde bulunayım 4 lt civarı yani bu makina rodaj landıktan ve bakımları düzgün yapıldığında 3 3.5 litre lerde gezer diye düşünüyorum
Güzel bir gözlem yapmışsın fakat ben . Alır almaz otomatik yan ayağı manual hale getirtin. Önerini nasıl yapacağımı anlamadım daha açık yazabilirmisin acaba
-
26 Ağustos 2013, 19:01
Exslans44 adlı üyeden alıntı
Güzel bir gözlem yapmışsın fakat ben . Alır almaz otomatik yan ayağı manual hale getirtin. Önerini nasıl yapacağımı anlamadım daha açık yazabilirmisin acaba
usta yan ayağın altında sarı bi tel var o teli çıakr diyo anlıcan.
ayak gücüyle çalışan 2tekere 5 yaşından beri binen gazlı 2tekere yeni başlamış biriyim.ve son olarak bir Beşiktaş taraftarı.
-
26 Ağustos 2013, 20:26
monolog17 adlı üyeden alıntı
usta yan ayağın altında sarı bi tel var o teli çıakr diyo anlıcan.
Tamamda gardaş iki tane var biri büyük diğeride onun içinden geçiyo hangisi çıkacak. İkiside çıkarsa ayaklık sabit durmaz yanlış değilsem
-
28 Ağustos 2013, 02:57
haklısın ikiside çıkarılırsa ayak aşagıya düşer
-
29 Ağustos 2013, 09:54
Arkadaşlar sizdede arka amortisörün orda esneyince bir gıcırdama sesi geliyormu ben bir türlü bulamadım sesin nerden geldiğini bütün temizleyici yağ çözücü pas sökücüleri kullandım halen o ses kesilmedi.Sizdede öyle bir sorun varmı acaba ?_?
-
30 Ağustos 2013, 15:28
beyler bu motora uygun depo kılıfı bulan var mı hiç?
-
30 Ağustos 2013, 18:29
Arkadaşlar kanuninin S125T modeli nasıl sizce? kullananlar var mı aranızda
-
30 Ağustos 2013, 21:10
arkadaşlar motorunuza çok iyi bakın parçalar çok pahalı
ben kaza geçirdim ön maşalar değişiyor 400 tl ye
-
31 Ağustos 2013, 10:50
fast rider adlı üyeden alıntı
arkadaşlar motorunuza çok iyi bakın parçalar çok pahalı
ben kaza geçirdim ön maşalar değişiyor 400 tl ye
Aynen Doğru söylüyor arkadaş. Bende kaza geçirdim ön maşa eğilmişti pahalı olduğu için değiştirmedim usta fazla önemli değil dedi tornaya soktu yinede 450 tl masrafı çıktı. Ön far zaten 95 tl yinede dikkatli olun benim korumalık olmasaydı hasar bendede motordada fazla olurdu.
-
02 Eylül 2013, 16:13
valla ben düz yolda 100-110ü geçemiyorum ilginç bişey adam 140 demiş ve şuda var 140ı bitek inişlerde görüyorum.nasıl bi düzxlükse artık
kusura bakmayın da 170cc motor 110 u geçemiyorsa, yazık verilen paraya bence
-
03 Eylül 2013, 16:39
mus6684 adlı üyeden alıntı
kusura bakmayın da 170cc motor 110 u geçemiyorsa, yazık verilen paraya bence
ne diyeyim kardeş sen mi verdin parayı ben mi verdim anlamadım ? sende ne var kaç yapıyo söylede bilelim madem.
-
03 Eylül 2013, 19:10
Kadrana inanacak olursak ki güven vermediğini baştan söyleyeyim, ben düz yolda 120 km yokuş aşağı ise 130 km sürat yapıyorum.
-
03 Eylül 2013, 19:20
Geçen yoldayım, tabelada "Ankara 140" yazdı. Ben de düz yolda 140 rahat görüyorum...
-
03 Eylül 2013, 23:11
Syanur adlı üyeden alıntı
Geçen yoldayım, tabelada "Ankara 140" yazdı. Ben de düz yolda 140 rahat görüyorum...
işte bu iyiydi
-
04 Eylül 2013, 12:34
ne diyeyim kardeş sen mi verdin parayı ben mi verdim anlamadım ? sende ne var kaç yapıyo söylede bilelim madem.
arkadaş, mevzu paran falan değil. benim canımı sıkan kanuni markası. benim anlamadığım konu, bu kanuni markası bir model çıkartıyor, 1-2 sene sonra aynı modeli üretmiyor. kullanmış ve sütten ağzı yanmış biri olarak konuşuyorum. 30 yaşındayım bende bu zamana kadar 100cc-250cc arası 8 tane motor oldu. çoğu da çin malıydı. o yüzden diyorum ki motor alınacaksa arkadaşlara tavsiyem çinde üretilmesin de ne olursa olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)