@onegi, kağıt tasarrufu için olabilir.
@onegi, kağıt tasarrufu için olabilir.
slm arkadaşlar ben pratiker den bir sprey boyo aldım 690 cc sıçaklığa dayanıklı hem eksoz hem cantları boyadım çok dayanıklı vede kullanışlı ama atarken dikkat edin ataçağınız alanı iyice zımpara yapın özellikle eksoz fazla kalın atmayın fiyatı 15 tl idi tavsiye derim özellikle eksoz için
Arkadaşlar yoğun uğraşlar neticesinde karşınızda GT 170 kullanma kılavuzu
Kanuni GT 170 Kullanma Kılavuzu
Yüz milyarlarca galaksiden sadece biri olan Samanyolu adlı bir galaksinin ücra bir köşesindeki bir yıldızın, yani güneşin çevresinde dolanan bir toz zerreciği üzerinde yaşıyoruz. Bir daha Düşünün DEĞERMİ...
kullanma klavuzunda bakım aralıkları 1000 kmde bir olarak gözüküyor doğrumu bu.eğer doğruysa durmadan servise gidilecek ve para mı bayılacak şimdi.bu kadar sık bakım aralığı normal mi?
ya bu motorun 12 bg çıkması acayip morelimi bozdu 15 bg olucağını duyduğumda sevinmiştim.Birde yakıt tüketimini yazan olursa iyi olur.
Yüz milyarlarca galaksiden sadece biri olan Samanyolu adlı bir galaksinin ücra bir köşesindeki bir yıldızın, yani güneşin çevresinde dolanan bir toz zerreciği üzerinde yaşıyoruz. Bir daha Düşünün DEĞERMİ...
Ben bu motorsikletten hiç bişey anlamadım kafam iyice karıştı benim. Soğumaya başladım motora karşı kılavuz sonradan çıktı. Bilgiler yine farklı maksimum hız 95 diyo ne iş anlamadım.
TEKNİK ÖZELLİKLER
Özellik Değer Özellik Değer
Motor Tipi Tek Silindir 4 Zamanlı Boyutları (UxGxY) 2040 x 800 x 1050mm
Silindir Hacmi 170 cm
3
Aks Mesafesi 1350mm
Sıkıştırma Oranı 9,2:1 Kütle Ağırlığı 129 kg
Maksimum Güç 9,0 kW 7500 d/d Maksimum Yük Kapasitesi 155 kg (sürücü dâhil)
Maksimum Tork 13,0Nm 5500 d/d Yakıt Tankı Kapasitesi 18,5 litre
Maksimum Hız 95,0 km/h Motor Yağı Kapasitesi 1,0 litre
Çalıştırma Elektrik/Pedal Akü Kapasitesi 12V/8Ah
Ateşleme CDI Sigorta Kapasitesi 15A
Yağlama Yağ Pompası Ön Far 12V, 35W/35W
Soğutma Hava Arka Fren Lambası LED
Aktarma Zincir Sinyal Lambası LED
Lastik (Ön) 110/70-17 Sinyal Gösterge Lambası 12V, 3W
Lastik ( Arka) 130/70-17 Gösterge Lambaları 12V, 1,7W
Fren (Ön / Arka) Disk/Disk
beyler şöyle motorla giderken bi video cekinde izleyelim size zahmet
arkadaşlar bu motorun arka çanta takılması için aparat bulabilirmiyiz. bilen varmı??
veya arkaya ucuzundan soft çanta önere bilecek olan var mı?
ivin hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sürersin inş.herkesin merak ettigi gibi yakıt durumu ve de bi video bekliyorum mümkünse
hayırlı olsun kırmızıda çok hoşmuş ben sadece iki renk var diye biliyordum bende siyahı var
dün ışıklarda bir arkadaş gördüm altunizade de gittim yanına sordum. nasıl filan diye titreşim var dedi bu motor için ?
kullanıcı olarak ne diyorsunuz?
ben aldığım için hiç pişman değilim, beygir gucu olarak 7500 devirde 12 bg guc yazıyor ve kırmızı çizgiler 9000 de başlıyor. Ben rodajda olmasına ragmen bir kez 9000 devire kadar bastım merakımda. Hız 120 yi gördü. Bu motor rahat 15 bg gucunde var. Titreşim evet biraz var ama inanın rahatsızlık vermiyor. Motorun 3000 km den sonra cok daha rahat çalışacagına eminim ve daha seri olacaktır. 3140 TL ye motor alıyoruz arkadaşlar, 10 000 TL lik performans bekleyenleri anlayamıyorum bir türlü...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)